< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Alt Komşu Sorunsalı
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Asıl katta kaldığını söyledi demişsin, yani örneğin siz 3. Kattasınız. 3. Katta kim var biliyormusun... Ben orda kalmıştım mı dedi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam aynen bu şekilde.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Polise gidersen birşey yapmaz mahkemeye gitsen onlarda bu işi çözemez tek yolu var kavga hocam
Biliyorum hocam savcılığa vermeyi de düşündüm ama birşey yapmayacaklarının farkındayım, pek kavgacı bir tip değilim sadece kendimi savunma durumunda kalırsam kavga ederim genelde yani eğer iş o raddeye gelirse zaten inceldiği yerden kopar artık.
Olabilir hocam sağolun fikriniz için
Hocam oturduğunuz yerin lokasyonunu merak ettim.Etimesgut tarafları mı? @taytay123 Buraya yazmak istemezseniz ozelden yazabilirsiniz.
-
Pm attım hocam
Düşüncende haklısın bence ülke sapık dolu.Polise gitsen polis bir şey yapmaz seni vursa ve öldürse adli kontrol şartı ile serbest bırakılır malesef bu hale getirdiler.Kendine dikkat et
-
Valla hocam artık usandım okulu bile bırakasım geliyor bu sebeplerden kimisi diyor polis devlet kimisi diyor muz cumhuriyeti harbiden ülke muz cumhuriyetine döndü bakarsınız bir gün 3.sayfa haberi olarak çıkarız gazetelere gerçi o zaman da yapanın yanına kar kalıyor, ceza kanununun amacı suçluya yaptırım uygulayarak farkındalık kazandırıp topluma geri kazandırmak fakat ülkeye bakıyorsun hüküm yiyenler sokaklarda göğsünü gere gere geziyor ne farkındalık var ne geri kazandırma var ne yaptırım var, Allah sonumuzu hayır etsin.
E ozaman sorun yokki o çocukla karşılaşman onun sızden once o evde kalması normal bişey
Bilemiyorum hocam bana saçma geldi niye tanımadığı bir ailenin evinde kalsın, niye ben sormadığım halde bunu açıklama gereği duysun diye düşündüm bir an görüşünüz için sağolun.
Eeeee ne olacak bu iş . Kendi evinizde rahatınız huzurunuz kalmamış. Allah herkese hayırlı komşu nasip etsin . Sıkıntılı komşulardan bende çok çektim polis falan hiç bir sey yapmıyor ancak uzaklaştırma falan cikarabilirsin .
Alt komşularınız belalı tiplere benziyor ailenden birine veya sana zarar verecek potansiyelde olduğunu yazdıklarına göre anladım. Tavsiyem daha taşınmanız yönünde olacak yoksa huzurunuz falan kalmaz sizin . Babanla bu konuyu ciddi ciddi konuşmalısın . Bu devirde millet birbirini saçma sapan nedenlerden bıçaklıyor kimseye güvenmeyin .
Dediğim gibi yapabiliyorsaniz taşının yada onları evden çıkarttırın yapabiliyorsanız.
Akşam 11.30 da balkonda telefon konuşması yapıyorsun sence bu doğru mu?
Gece gece telefonla balkonda konuşuyorsun,
Evinizden alt kata su sızıyor,
Yazılana göre önce siz yüksek ses ile rahatsız etmişsiniz de misilleme gelmiş gibi duruyor.
Görünen kadarı ile iki tarafta kabahatli. Karşılıklı kabahatli durumda kimseden hiçbir şey bekleyemezsiniz. İğne/Çuvaldız örneği böyle durumlar için de geçerli. Böyle bir mesele için yargı ve soruşturma merciilerinin ne yapmasını bekliyorsun?
Üst komşudan su döküldü camlarım kirlendi diye şikayet dosyaları var adalet saraylarında. Böyle 'bence' aptır saptır mevzuları yüzünden adli işleyiş büyük ölçüde zorlanıyor.
-
Burda mesele doğru yanlış değil hocam zaman geliyor gece 1.30 2 de onlarda konuşuyor fakat biz onlar gibi üste çıkmıyoruz ben size derdimi anlattım ve bu kadar evham yapmam yerinde mi diye sordum sadece
Uyarırsın olmadı şikayet edersin. Merak etme sen ahirette karşılığını alırsın kul hakkından. Ama dikkat et sen kul hakkına girme. Ne değişmeler olacak o zaman... Adamın sevabı bitse senin günahın ona yazılır
Aptır saptır işler yüzünden derken bize daha önceden yapılmış bir tehdit bile söz konusu bu bile bir suç teşkil eder kaldı ki bu işlerden anlıyorsanız bu nokta dikkatinizi çekmiştir ben iyi bildiğimden değil kendimi yüceltmek gibi olmasın ben sadece öğrenciyim fakat ufak tefek sıkıntılar bile bir yerden sonra rayından çıkabiliyor, sizin gibi düşünenler sayesinde herkesin de dediği gibi ülke muz cumhuriyeti olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Konuyu farklı yerlere çekme hocam apartman dairesinde yaşıyoruz kimsenin çiftliği değil burası ama insan tatlı dil kullanmasını bilecek ettiği küfür iler hakaretler bile kul hakkıdır ona bakarsak.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- esenyurt nasıl bir yer
- anafranil mucizesi
- ankara yenimahalle nasıl bir yer
- panelden adres bulma
- i can football
- google çizim yap
- 5g nedir zararları
- telegram indirim kanalları
- çay emojisi
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X