Şimdi Ara

Amazon dan alınan ürün Dey elektronik Fatura sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
27
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir konuda bilgilendirme yapmak istedim.

Amazon.com.TR'den Razer Basilisk V3 HyperSpeed mouse satın aldım satıcı dey elektronik adında bir firmaydı.

Ürünü ayın 4'ünde sipariş ettim ve elime geldi herhangi bir sorun yok memnunum.

Fakat ürünün faturasını bir türlü 2-3 gün sonra baktım gelmemiş. Amazon ile iletişime geçtim.

Bana verilen cevapta 7 gün sonra gönderileceğini belirttiler. Sanki böyle bir hakları varmış gibi.

Daha sonra 7. gün oldu hala yok mesaj attım tekrar iletişime geçtim telefondan Amazon ile bana 48 saat bekleyeceğimi.

Talep ettiklerini vs ilettiler. 48 saat sonu bir cevap geldi ama cevapta orada e-mail adresini Amazon sitesi kaldırıyor.

Bana oradan sipariş numaramla talep etmem gerektiği ile ilgili bir mesaj atmışlar. Ve mail adresini zaten ben göremiyorum.

Ki böyle bir şeyi ben neden yapayım? Ürünün faturasının peşinde ben mi koşacağım? Ürünü satarken iyi yanında fatura yollama.

Sonra günlerce süründür.

Neyse ben tekrar aradım görüştüm telefonda 4-5 dk bekledim Amazon yetkilisi firma ile görüştüğünü bana XXX isimli email adresine.

Sipariş numarası ile birlikte fatura talep ettiğimi yazacak ve yollayacakmışım. Ne güzel dünya firma bana iş buyuruyor.

Mail attım ve cevap vs yok bilerek yapıyor.

Amazon da firma ilke yorumlara bakınca anladım ki sistematik bir şey bu. Böyle çok kişiye yapmış millet alamamış.

Ben kimseden borç para istemiyorum hakkım olanı yapması gerekeni yapmasını istiyorum. Rica da etmiyorum.

Kanunen gereğini yapmakla yükümlü bir firmanın yapmakla yükümlü olduğu işi yaptırmaya çalışıyorum.

Amazon da maalesef bunlara göz yumuyor. Az önce vergi dairesine şikayette bulundum. Ayrıca her platformda da bu.

Konuyu yayacağım.

Siz siz olun sadece Amazon ismine güvenmneyin. Kendi satıcı ise evet güvenilir ama satıcı başka ise asla güvenmeyin ve.

Satıcı yorumlarını mutlaka okuyun. Benim bulduğum 2-3 kişiye faturası yollanmamış ve mutlaka bunların arasında daha çok yollanmayan vardır.

Peşine düşmeyenler de vardır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.