amazon Samsung 980 PRO Dahili Solid State Drive SSD MZ-V8P2T0BW, 2 TB PCIe 4.0, 7.000 MB/s'ye kadar, NVMe M.2 2280 https://www.amazon.com.tr/dp/B08QJHLC8J?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&ref_=chk_typ_imgToDp&th=1< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_balbao -- 3 Eylül 2023; 15:26:29 > |
Amazon Türkiye 980 PRO 2 TB 4090 TL
-
-
Güzel fiyat, 1 tb lık yeni aldım daha. Almamış olsaydım kesin alırdım bu modeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 30 Ağustos 2023; 3:55:18 > -
samsung ssd lerde bozulma sorunları kronik olan seriler hangileriydi acaba yeri değil ama hazır lafı açılmışken sormak istedim
-
Bozulma sorunlu bir model bilmiyorum ama 980 pro ve 990 pro versiyonlarında sağlığın hızlı düştüğüne dair bir şikayet vardı ama sonra Samsung güncelleme ile halletmişi sanırım.
-
Teşekkürler yazılımsal ise bişey olmaz ama bilemedim, yabancı forumlarda bazı kişiler samsung isminin arkasına saklanıp parça kalitesini düşürse kim farkeder vs diyorlardı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı sıkıntı diğerleri için de geçerli, Micron, WD gibi firmalar daha kötü ürünler yapmaya başlasa hangimiz ilk bakışta anlayabiliriz ki?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu en iyiler yapar ara firmalar cesaret etmez hemen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cok iyi fiyat kaptım hemen. Finans +400 tl bonus geldi
-
Alınır mı ps5 için garanti de sorun olur mu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Iki yıl garanti var hocam bozulursa para iadesi yapıyorlar degisim yok
-
O zaman alayım sağolasın hocam ps5 oyunlar yetmiyor
Taksit olayı var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karqasa -- 30 Ağustos 2023; 16:4:7 >
6 ay yaptım. Finans kart varsa 400 bonus veriyor tabi sepeti 4000 e tamamlamak lazım
Eyvallah hocam finanskart yok enpara ile axess var bende enpara ile 6 taksit ile aldım
ps5 e takacaksanız soğutucu almayı unutmayın. dükkanımda var bakabilirsiniz
-
Soğutucu nasıl bir şey kendiliğinden soğutucu olandan mı
amazonSAMSUNG 980 PRO SSD Heatsink 2TB PCIe Gen 4 NVMe M.2 Dahili Katı Hal Sabit Disk, Isı Kontrolü, Maksimum Hız, PS5 Uyumlu, MZ-V8P2T0CWhttps://www.amazon.com.tr/dp/B09JHKSNNG?_encoding=UTF8&psc=1&ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_5H5SCRYAMQYZG6QK331B
kendinden soğutuculu olanın fiyatı yüksek. bu ürünün fiyatı çok iyi şu an. haricen takanlar da var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moustapha129 -- 30 Ağustos 2023; 16:27:13 > -
Ben yeni bilgisayar topluyorum ilk kez. Henüz tüm parçalarını tamamlamam 1 2 ay daha sürecek. Normalde 1TB 980 Pro alacaktım. Sizce bu ürün alınır mı? Test edemeyeceğim. Bozuk çıkabilir mi? Garanti olacak mı? Daha önce Amazon Germany den hiç alışveriş yapmadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru bilgi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef her sıfır ürünün kutudan arızalı olarak çıkma ihtimali var. Yalnız Amazon'dan aldığınız için sorun etmenize gerek yok. Amazon Germany ürünü direkt iade alıyor. Şunu hatırlatmak isterim; gümrük vergisi ve kargo ücretini iade etmiyor. Yani arızalı çıkarsa, iade etmeniz durumunda 2700 TL civarı bir para iadesi alırsınız. Ben Amazon Germany üzerinden WD850SN m2 almıştım. 6 ay sonra kullanma fırsatım oldu. Kullandıktan 3 ay sonra da arızalandı. Garanti konusu da anlattığım şekilde ilerledi.
-
bu nasıl oldu hocam? yani +400 için ne gerekiyor?
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X