*Bu içerik sponsorlu iş birliği içermektedir. |
Amazon Türkiye’de iadenin kaldırıldığı iddiaları doğru değil!

-
-
Amazon'un iade işlemlerini sonlandıracağına ihtimal dahi vermiyorum. Müşteri tarafında en büyük artısı ve rahatlığı o zaten.
-
Adam gibi iade politikasi gelistirsinler artik ya. Adamin urununu alip 13 gun kullanip begenmedim iade alın diyen yaratıklardan, urunu acarken 100 kere kontrol edip, kutusunda gram ezik buzuk olmamasina ragmen saticilarin gelen iadeye bakmadan gonderdigi kusurlu urunun sana denk gelmesi ve iade ettiginde "-sen bunu gırmışsın gardaş ben bunu iade alaman" diyen yaratıkların yüzünden biz normal kullanicilar cezalandirilmak istemiyoruz!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Böyle bir surec yok birkere.
Amazon deposundan çıkan ürünün iade ve satış kontrolunu Amazon yapıyor. Gerekirse 2. El olarak satışını da kendisi yapıyor.
Pazaryeri saticisindan ürün aldiysaniz burada Türkiye Cumhuriyeti iade yasalarına göre işlem görürsünüz. Satıcı da iade sürecinde binbir takla atar zaten.
İade aldigi ürünü de almıştır sıfır gibi paketlemistir sana ittirmeye calisiyordur. Fark etmeme vs diye birşey yok.
İade edenlerin sana zararı yok. Amazon a zararı var ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İade almıyorum demiyor da parasını iade ederken çok uzatıyor. Ben unutmuşum mesela 300tl lik iade 1 ay sonra mail gelmişti. Başlarda böyle değildi. Tabi amazonu sömüren cahil, bağnaz, ahlaksız ve de malesef vatandaşlarımız olan kişileri de allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.
-
Kanka beni anlamadin sanirim ben genel konustum. Bu konuda zaten amazon'a diyecek tek kelime yok ama ilk verdigim örnekler yuzunden amazon'un iadeyi kaldirmasi hakkidir bence. Bu iade konusunda her iki tarafta hassas ve vicdanli olmali. Ş**efsizlik kimseye bisey kazandirmaz. İste bu konuda hepimize dusen gorevler var onu kasdediyorum ben.
Dediklerine sonuna kadar katiliyorum. İade politikasinda en kotu ptt avm var. Aldigim urunun paketini acarken video cektim. Elektronik urundu. Parcalari kopuk geldi. Detaylica cektim videoya. Adam iade gelen urune bakmadan direkt bana gondermis. Whatsapp'tan ulastin iade edin teslim alalim dediler. 1 hafta gecti 2 hafta gecti. Ben sisten takip ve uyari yapiyor saniyorum alakasi yok! Ben kargoladiktan 2 gun sonra adam urunu almis ve uzerinden 2 hafta geciyor arayan soran yok. Musteri temsilcisine yazdim. Satici bilgilendirildi dedi 1 haftada oyle gecti. Zaten dogrudan saticiya ulasamiyorsun bile ne mesaj ne hatirlatma tusu falan. Mail gelmis iadeniz onaylandi diye ama 1 hafta daha gecmis ustunden hala iade yok🤣Tekrar yazdim destege. Ben gerekli departmana bilgilendirme yaptim dedi gorevli herhalde 3 4 gunde oyle gecti. Sonra ortalama 1.5 ay sonunda 150 tl gibi bir parayi 150 kere arayip mesaj atarak alabildim. 🤭
Daha bugün iade talebimi kabul ettiler. Sanırım değişim talebi artık kalkmış diye okumuştum bir yerde.
Kanunlar hem satıcıyı hem alıcıyı korumalı. Maalesef Türkiye de ikisininde madur olduğu çok örnek var.
-
amazonda iade sürecxi çok ağır işliyor.10-15 gün sürüyor bizzzat başıma geldi biliyorum.gönderirken çok hızlı ama iade süreci çok yavaş.
-
Tam olarak bu korkuyorum amazondan ürün alırken iade edilmiş ürün gelecek mi diye.
hee kontrol yapıyor yapıyor bizde güvendik oral b io diş fırcası aldık satıcı amazon ilk çıktığında fiyatı 7500 tl idi kargo geldi gelen kutu açılmıs içine yui marka 400 tl lik diş fırçası koymuşlar anında aradım resim falan attım 2 ay uğraştım 2 ayın sonunda paramı geri verdiler fırça 12000 tl oldu o arada ne bir özür ne bir açıklama hiç birşey yapmadılar satıcı amazon diye çok güvenmeyin.
-
troy ile amazon prime abonesi olamıyorsun
troy kart ile taksit yok
-
Elektrikli scooter aldım. tozlu, tekerlerinde izler, gövdesinde de çizikler vardı. kullanılmış ürünü sıfır diye sattı amazon.
başkasının kullandığı ve keyfi olarak iade ettiği ürünü amazon yeni ürün diye sattı bana.
dediğim gibi
keyfi iade iyi değil.
-
Bu haberden sonra mı oldu yoksa yoğun şikayetlerden mi bilmiyorum. Sabah kargoya verdiğim iadem için öğlen hesaba puan olarak iade sağlandı.
-
Bu da ayri bir uc kagit. Parayi iade etmemek, zorla harcatmak icin nakit odedigin parayi sana puan olarak veriyorlar.
Amazon satış sonrası destek konusunda bir çok siteden daha iyidir. Belki iadeyi geç yapıyor olabilir ona birşey diyemem ama diğer konularda cidden iyi. Ama kötü tarafı şu; bizim halkımız suistimal etmeyi çok seviyor. O yüzden de bu politikalarını değişmek zorunda kalabilirler.
-
Amazon yasaklanmalı. Yerli milli 15 temmuz demokrasi ve milli beraberlik pazarı açılmalı, enflasyon oranının 10 katına satılmalıdır.
Amazonun kendiside kontrol ettiği falan yok. Kulaklık satın aldım içinde servisten değişim belgesi vardı. Hiç bakılmadan bozuk kulaklığı bana yollamış. O kadar bakmamışlarki değişim belgesinin yanında eski kullanıcının faturası bilgileri her şey kutu içindeydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BhdrBss -- 22 Nisan 2025; 14:35:5 > -
Destekliyorum nasıl insanlarımız ucuz ve kaliteli hizmete erişiyor olacak iş değil çok yanlış.
Aynen öyle. Cehapenin ve fetönün işleri bunlar. Amazon yasaklanmasa öcalan çıkar Kudüs düşer
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Adam gibi iade politikasi gelistirsinler artik ya. Adamin urununu alip 13 gun kullanip begenmedim iade alın diyen yaratıklardan, urunu acarken 100 kere kontrol edip, kutusunda gram ezik buzuk olmamasina ragmen saticilarin gelen iadeye bakmadan gonderdigi kusurlu urunun sana denk gelmesi ve iade ettiginde "-sen bunu gırmışsın gardaş ben bunu iade alaman" diyen yaratıkların yüzünden biz normal kullanicilar cezalandirilmak istemiyoruz!
|
İade almıyorum demiyor da parasını iade ederken çok uzatıyor. Ben unutmuşum mesela 300tl lik iade 1 ay sonra mail gelmişti. Başlarda böyle değildi. Tabi amazonu sömüren cahil, bağnaz, ahlaksız ve de malesef vatandaşlarımız olan kişileri de allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.
|
Amazon yasaklanmalı. Yerli milli 15 temmuz demokrasi ve milli beraberlik pazarı açılmalı, enflasyon oranının 10 katına satılmalıdır.
|
Dediklerine sonuna kadar katiliyorum. İade politikasinda en kotu ptt avm var. Aldigim urunun paketini acarken video cektim. Elektronik urundu. Parcalari kopuk geldi. Detaylica cektim videoya. Adam iade gelen urune bakmadan direkt bana gondermis. Whatsapp'tan ulastin iade edin teslim alalim dediler. 1 hafta gecti 2 hafta gecti. Ben sisten takip ve uyari yapiyor saniyorum alakasi yok! Ben kargoladiktan 2 gun sonra adam urunu almis ve uzerinden 2 hafta geciyor arayan soran yok. Musteri temsilcisine yazdim. Satici bilgilendirildi dedi 1 haftada oyle gecti. Zaten dogrudan saticiya ulasamiyorsun bile ne mesaj ne hatirlatma tusu falan. Mail gelmis iadeniz onaylandi diye ama 1 hafta daha gecmis ustunden hala iade yok🤣Tekrar yazdim destege. Ben gerekli departmana bilgilendirme yaptim dedi gorevli herhalde 3 4 gunde oyle gecti. Sonra ortalama 1.5 ay sonunda 150 tl gibi bir parayi 150 kere arayip mesaj atarak alabildim. 🤭
|
Aynen öyle. Cehapenin ve fetönün işleri bunlar. Amazon yasaklanmasa öcalan çıkar Kudüs düşer
|
Bu da ayri bir uc kagit. Parayi iade etmemek, zorla harcatmak icin nakit odedigin parayi sana puan olarak veriyorlar.
|
troy ile amazon prime abonesi olamıyorsun troy kart ile taksit yok |
Amazondan skechers ayakkabı almıştım , kısa sürede üst filesi yırtıldı müşteri hizmetlerine durumu anlattım bizzat 5 aylık bir ayakkabıydı filesinin yırtıldığını belirttim ürün stoğumuzda yok para iadesi yapalım dediler tamam dedim ayakkabıyı gönderdim , çok deforme olmuş diye iadeyi kabul etmediler size geri gönderelim dediler bende sizin olsun istemiyorum dedim yani üzerine basarak söylüyorum bu ayakkabı deforme olmuş diye sorun değil iade alırız diyor sonra çamura yatıyor amazon bozulmuş gerçekten.
|
Benzer içerikler
- samsung mesajlar
- instagram takip etmeyenler
- fotoğraf canlandırma
- snapchat hesap silme
- berlin 2. sezon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X