|
Amazon ve kolaygelsin kargo siparişimi 8 gündür teslim etmedi
-
-
Sanırım bir sıkıntı var arkadaş kulaklık sipariş etti 1 haftadır beklıyor.
-
Bu sorun şuan çok büyük binlerce kargo sahiplerine ulaşmamış . Kolay gelsin şuan tamamen bitik -
kolay gelsin kargo nedir ya.. mantar gibi türediler arkadaş.
-
Benim ürünüm kargoya bile verilemedi 13 gündür
-
Amazon'da ürün bakarken dikkat ettim, geçen hafta Çarşamba günü baktığım ürün Prime bile olsam 24 Temmuz 2023 Çarşamba günü kargoya verilir diyordu.
Allah allah dedim bi sıkıntı var herhalde.
Kolaygelsin'de ne sıkıntı var acaba.
Kolaygelsin Ekol Nakliyat firmasının alt kuruluşu bu arada. O zordaysa Ekol de zorda demektir.
-
Kolaygelsin de sanırım bir sıkıntı yok...
Amazon depolarda bekliyor ürünler çıkış yapmıyorlar.
Amazon diyorki depodan sevk yapılmış kargonun gelip alması bekleniyor , KolayGelsin ' i arıyorum amazon'dan bize ürün yada talep gelmemiş diyor.
-
İlginçmiş, Amazon'da ne sıkıntı var diye soralım o zaman
-
Amazon kargoya vereli 8. günde, dağıtım aracını haritadan takip edip kendi arabamla arayarak gidip buldum ve araç başında teslim aldım. Yoksa daha teslim edilmezdi. Anladığım kadarı ile çalışan sıkıntısı var. Bir siparişim daha vardı ama o araçta değildi. Bir daha asla kargo firması seçeneği kolaygelsin ise çöp almam. Amazon müşteri hizmetleri yakında alışveriş esnasında kargo şirketinin seçilebileceğini söyledi. O zamana kadar alışveriş yapmam. -
amazon çok sıkıntı kesinlikle ürün almayın ben değişim yaptım teslimat 23 eylül veriyor rezalet iptal edip paramıda alamıyorum tam fiyasko
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X