Şimdi Ara

amd 13.11 beta 8 driver performas artışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben driveri kurdum eskisine göre min fps 5 ortalama fps de 3 arttı bu amd kendini aşmış

• Hangi oyunda? Hangi oyun ayarında? Bende 13.4 whql var. Geçmeye değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 2 Kasım 2013; 12:51:43 >
  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    batman da artış oldu ben heaven benchmark yaptım ordada artış oldu bence geçmeye değer
  • kaç fps alırken bu artışlar oldu % olarak yazarsanız daha anlamlı olur.
  • bende 13.9 WHQL kullanıyorum akşam üstü indirip denerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenibosna_34

arkadaşlar ben driveri kurdum eskisine göre min fps 5 ortalama fps de 3 arttı bu amd kendini aşmış

Gaza geldim şimdi, sistemide yazarmısın ?
  • cobi C kullanıcısına yanıt
    [simage][/simage][simage][/simage] heaven benchmark ta bu değerleri aldım oyunlarda da min 3 4 fps civarı artış oldu
     amd 13.11 beta 8 driver  performas artışı amd 13.11 beta 8 driver  performas artışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenibosna_34 -- 2 Kasım 2013; 17:43:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bf 1 directx 12 kapatma
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sistemim intel core i3 2120 1 gb hd 7770 4 gb ram 19 inç monitör eski driverde çizikler cıkıyordu oyunlarda bu yeni çıkan driverle o sorunum da kalmadı
  • o çizgiler fazla ocdende olabilir dikkat et ayarlarına..
  • 6870cf kullaniyorum ozellikle metro last light'da artislar oldu.
  • berk70 kullanıcısına yanıt
    karta oc yapmadımki ama bu driverle sorunum çözüldü
  • Asisvénia kullanıcısına yanıt
    evet batmanda da artış oluyor ama rome total war da düşüş oldu oda beta olduğundan heralde bf 4 ü denicem inerse tabi
  • quote:

evet batmanda da artış oluyor ama rome total war da düşüş oldu oda beta olduğundan heralde bf 4 ü denicem inerse tabi

kardeş indirince değerleri atarsan sevinirim herhalde sen de mamunda dan indirenlerdensin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zobu1907 -- 3 Kasım 2013; 10:09:57 >

• zobu1907 Z kullanıcısına yanıt
    atarım ne demek
  • quote:

atarım ne demek

teşekküler bro
  • Yeni sürücüyle crysis3 daha akıcı gibi göründü bana ortalama 5-6fps civarında artış yaşadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.