Bildirim
amd 13.11 beta 8 driver performas artışı
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hangi oyunda? Hangi oyun ayarında? Bende 13.4 whql var. Geçmeye değer mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 2 Kasım 2013; 12:51:43 > -
batman da artış oldu ben heaven benchmark yaptım ordada artış oldu bence geçmeye değer -
kaç fps alırken bu artışlar oldu % olarak yazarsanız daha anlamlı olur. -
bende 13.9 WHQL kullanıyorum akşam üstü indirip denerim -
quote:
Orijinalden alıntı: yenibosna_34
arkadaşlar ben driveri kurdum eskisine göre min fps 5 ortalama fps de 3 arttı bu amd kendini aşmış
Gaza geldim şimdi, sistemide yazarmısın ? -
-
sistemim intel core i3 2120 1 gb hd 7770 4 gb ram 19 inç monitör eski driverde çizikler cıkıyordu oyunlarda bu yeni çıkan driverle o sorunum da kalmadı
-
o çizgiler fazla ocdende olabilir dikkat et ayarlarına.. -
6870cf kullaniyorum ozellikle metro last light'da artislar oldu. -
karta oc yapmadımki ama bu driverle sorunum çözüldü -
evet batmanda da artış oluyor ama rome total war da düşüş oldu oda beta olduğundan heralde bf 4 ü denicem inerse tabi
-
quote:
evet batmanda da artış oluyor ama rome total war da düşüş oldu oda beta olduğundan heraldebf 4 ü denicem inerse tabi
kardeş indirince değerleri atarsan sevinirim herhalde sen de mamunda dan indirenlerdensin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zobu1907 -- 3 Kasım 2013; 10:09:57 >
-
atarım ne demek
-
quote:
atarım ne demek
teşekküler bro -
Yeni sürücüyle crysis3 daha akıcı gibi göründü bana ortalama 5-6fps civarında artış yaşadım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X