Şimdi Ara

AMD arkadaşımı mahvetti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşıma AMD sentrion işlemcili PC mahvoldu sebep aşırı ısınan , parça sıkıntısı çeken AMd , bilgisayarı alalı 90 gün oldu , bilgisayar 30 gün serviste yattı
    KISACASI AMD ye artık güvenmiyorum
    GÖRÜŞLERİNİZ.........

• Görüş niçin?Sen zaten kararını vermişsin.Hep intelden gelirdi bu şikayet.İlk defa amd den hem de semprondan duyuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SavageWarrior

Görüş niçin?Sen zaten kararını vermişsin.Hep intelden gelirdi bu şikayet.İlk defa amd den hem de semprondan duyuyorum.
    kardeşim 5-6 yıldır Amd Athlon 1700 kullanıyor evet ısınıyor belki ama canavar gıbı de calısıyor,yeni nesil 64 bit Amd ler de ısınma problemi yok diye biliyorum biraz da sanş işi bu belki sizin işlemcide bir problem vardı(üretim hatası) ŞANS
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-93911FC7B

kardeşim 5-6 yıldır Amd Athlon 1700 kullanıyor evet ısınıyor belki ama canavar gıbı de calısıyor,yeni nesil 64 bit Amd ler de ısınma problemi yok diye biliyorum biraz da sanş işi bu belki sizin işlemcide bir problem vardı(üretim hatası) ŞANS

Alıntıları Göster
    hangi parça sıkıntısı ben onu anlamadım?öle bişey varsa amd nin suçu nerdir parçaları amd mi getirecek?

sempron ların ısınmadan dolayı problem yaşadığını da ilk defa duyuyorum.sistemin tüm özelliklerini yazsaydın kimde suç olup olmadığını anlayabilirdik.

sebep dandik bi kasa veya güç kaynağı kullanımı bile olabilir.
    hiç yaşanmamış bi olay değil nede olsa....

• quote:

Alıntıları Göster
    Hemen islmeciyi suclamamak gerek.Bir cok sebep olabılır. Mesela cpu fanı tam oturmamıstır veya fanda problem vardır.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TEKİNS

Evet size kötü işlemci denk gelmiş olabilir arkadaş doğru söylüyor.
    quote:

hangi parça sıkıntısı ben onu anlamadım?öle bişey varsa amd nin suçu nerdir parçaları amd mi getirecek?

sempron ların ısınmadan dolayı problem yaşadığını da ilk defa duyuyorum.sistemin tüm özelliklerini yazsaydın kimde suç olup olmadığını anlayabilirdik.

sebep dandik bi kasa veya güç kaynağı kullanımı bile olabilir.
    hiç yaşanmamış bi olay değil nede olsa....

Kardeş aslında parça sıkıntısında amd kusurlu.Neden dersen türkiyede çok az bilgisayarcıya destek veriyorda ondan.Türkiyede daha fazla ağırlık verse her dükkanda intel amblemleri görmeyiz en azından ve parça sıkıntısıda yaşamayız.Bilgisayarcılar keyiflerinden intele yönelmiyorlar.
    quote:

Hemen islmeciyi suclamamak gerek.Bir cok sebep olabılır. Mesela cpu fanı tam oturmamıstır veya fanda problem vardır

Doğru söylüyor ama herhalde işlemci fanını oturtmadan bilgisayarı açacak değiller?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkb

Hemen islmeciyi suclamamak gerek.Bir cok sebep olabılır. Mesela cpu fanı tam oturmamıstır veya fanda problem vardır.

Alıntıları Göster
    hiç bi teknik hata yok tabi işlemciden başka .
    Kardeşim eğer bi firma yedek parça sağlayamıyosa şuçlusu müşterimi.
    bende böyle bi olayın olmasını istemezdim .
    Bence Amd kullanmak için daha beklemeliyiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 HERKES BENİ ÖLDÜRÜYOR
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: djproy

Alıntıları Göster
    bole bi problem olmamalı amd yi kınıyorum baska bisi deil
  • quote:

Alıntıları Göster
    Başlık amd yi karalayıcı.
    Cümle kurgusu yanlış anlatım zayıf.
    Olay arkadaşının başından geçiyor.

İntel para verdi herhalde böyle bir şey uydurtmak için...
    Sempron gibi az ve gerektiğinde elektirik harcayan yanma problemlerini kesinlikle ortadan kalkması için çıkartılan bi işlemcinin yandığı herhalde bir tek senin arkadaşında görülmüştür...

• quote:

Orijinalden alıntı: TokerCraft

Başlık amd yi karalayıcı.
    Cümle kurgusu yanlış anlatım zayıf.
    Olay arkadaşının başından geçiyor.

İntel para verdi herhalde böyle bir şey uydurtmak için...
    Sempron gibi az ve gerektiğinde elektirik harcayan yanma problemlerini kesinlikle ortadan kalkması için çıkartılan bi işlemcinin yandığı herhalde bir tek senin arkadaşında görülmüştür...

Alıntıları Göster
    AMD Isınmaz. Yanlış kullanıcı AMD yi ısıtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasok -- 4 Kasım 2005, 19:41:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasok

AMD Isınmaz. Yanlış kullanıcı AMD yi ısıtır.

Alıntıları Göster
    varan1>gerçekten ilginç görüşler geliyor.
    varan2>bazı AMD sevdalısı insanlar var aramızda.
    varan3>AMD nin ısınma oranının intele oranla daha yüksek olduğunu firma yetkiliileri bile söylüyor.
    varan4>Ben kesinlikle Amd düşmanı değilim 1 sene AMD kullandım sağolsun işimi gördü ama bu topic i bilgilendirme açısından açtım amacım intel reklamı yapmak değil intele sinir oluyorum ama şu an gerçektende benim gibi günde 10 saat bilgisayar oynayanlar için intel birebir

• quote:

varan3>AMD nin ısınma oranının intele oranla daha yüksek olduğunu firma yetkiliileri bile söylüyor.
    varan4>Ben kesinlikle Amd düşmanı değilim 1 sene AMD kullandım sağolsun işimi gördü ama bu topic i bilgilendirme açısından açtım amacım intel reklamı yapmak değil intele sinir oluyorum ama şu an gerçektende benim gibi günde 10 saat bilgisayar oynayanlar için intel birebir

Alıntıları Göster
    ben herzaman dedim

herzaman da diyecem

bu amd dem ne zaman vazgeçeceksiniz

intelde bana böle bi hata bul getir

forever intel

• quote:

Orijinalden alıntı: Con_Air

ben herzaman dedim

herzaman da diyecem

forever intel

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Con_Air

ben herzaman dedim

herzaman da diyecem

forever intel

Dostum saçmalama bu tür hatalar her iki markadada olabilir. Hatta bütün ısınan parçalarda olur. Üretim hatası işte. İntel sıfır hataylamı üretiyorki?

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: djproy

Prescott, şuanki amd'lerden daha az ısınıyor yani
    Hangi firma yetkilileri söylüyor?
    Amd sevdalıları olabilir.Normaldir.Ben de mesela İntel kullanıyorum ama duruma göre bir sonraki tercihim amd olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

quote:

Orjinalden alıntı: Con_Air

ben herzaman dedim

herzaman da diyecem

forever intel

Dostum saçmalama bu tür hatalar her iki markadada olabilir. Hatta bütün ısınan parçalarda olur. Üretim hatası işte. İntel sıfır hataylamı üretiyorki?

Alıntıları Göster
    eski amdlerin ısındığı dogru bende amd athlon 1800 vardı cok ısınıyordu bence normal o zaman için artık bu zamandan sonra intel aut amd in derim zaten yeni cıkan amdler pek ısınmıyor mesela şimdi 35 derece fan ise %60 oranında calışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Castle Bravo

quote:

Prescott, şuanki amd'lerden daha az ısınıyor yani
    Hangi firma yetkilileri söylüyor?
    Amd sevdalıları olabilir.Normaldir.Ben de mesela İntel kullanıyorum ama duruma göre bir sonraki tercihim amd olacak.

Alıntıları Göster
    quote:

ben sadece yuh diyorum intellerin kitapçıklarında dikkat yangın cıkabilir uyarısı bile varken amd ile bu problemi yasayan ilk insanla sayende tanıştık
    hemde yeni işlemcilerle

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkSidesOfMe

quote:

ben sadece yuh diyorum intellerin kitapçıklarında dikkat yangın cıkabilir uyarısı bile varken amd ile bu problemi yasayan ilk insanla sayende tanıştık
    hemde yeni işlemcilerle

Alıntıları Göster
    ben amd athlon 3200 939 socketli aldim 3 hafta oldu alali hic bir sorun yok fistik gibi calisio hemde 30 derece amd ya laf yok not: arkadasimin presscot p4 islemcisi var 60 65 e cikio sicakligi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkaksoy -- 4 Kasım 2005, 21:07:31 >

• quote:

arkadaşıma AMD sentrion işlemcili PC mahvoldu sebep aşırı ısınan , parça sıkıntısı çeken AMd , bilgisayarı alalı 90 gün oldu , bilgisayar 30 gün serviste yattı
    GÖRÜŞLERİNİZ.........

BEYLER OLAYA EL ATIYORUM..AMD Yİ KARALAMAYA ÇALIŞAN BOŞ BİRİ DAHA.....

KARDEŞİM ;BAHSETTİĞİN İŞLEMCİ İNTEL CENTRİNO 'DUR.......

NE YAZIKKİ AMD HENÜZ SENTRİON MODELİNDE MOBİLE BİR İŞLEMCİ YAPMADI...

SEN BURAYA BUNLARI İSTEDİĞİN KADAR YAZ KİMSE İNANMAYACAK ZATEN SANA...

AYRICA AMD İŞLEMCİ ÜRETİYOR...BU İŞLEMCİNİN BİLMEDİĞİMİZ,AYRI SATILAN BİLEŞENLERİDE Mİ MEVCUT*??*??**?KUZEY KÖPRÜSÜNÜ,PİN LERİ FLN ARTIK AYRI AYRI MI SATIYORLAR ,,,,HABERİMİZ Mİ YOK....

YA BEN DAYIMA,TEYZEME,KARDEŞİME HEP AMDMOBİLE İŞLEMCİLİ LAPTOP ALDIRDIM...YANİ HİÇBİRİNDE ISINMA SORUNU FLN OLMADI...AMA AMCAM İNTEL E GÜVENDİ..GİTTİ ÖĞRETMENLERE VERİLEN KAMPANYADAN ALDI BİR TANE ACER Dİ GALİBA.....CENTRİNO 1.5 MİYDİ NEYDİ İŞLEMCİ.....15 GÜN SERVİSTE KALDI.....ADAMLARIN DAHA VERECEĞİDE YOKTU...AMCAM GİT BİR KONUŞ DEDİ....BİLEN ADAMI GÖRÜNCE HEMEN İLGİLENCEZ BEYEFENDİ DEDİLER.....ADAMLARLA BERABER İNCELEDİK ALETİ......

YANİ KARDEŞİM HAYATIN YALAN SENİN....

• quote:

Orijinalden alıntı: maybera

quote:

arkadaşıma AMD sentrion işlemcili PC mahvoldu sebep aşırı ısınan , parça sıkıntısı çeken AMd , bilgisayarı alalı 90 gün oldu , bilgisayar 30 gün serviste yattı
    GÖRÜŞLERİNİZ.........

BEYLER OLAYA EL ATIYORUM..AMD Yİ KARALAMAYA ÇALIŞAN BOŞ BİRİ DAHA.....

KARDEŞİM ;BAHSETTİĞİN İŞLEMCİ İNTEL CENTRİNO 'DUR.......

NE YAZIKKİ AMD HENÜZ SENTRİON MODELİNDE MOBİLE BİR İŞLEMCİ YAPMADI...

SEN BURAYA BUNLARI İSTEDİĞİN KADAR YAZ KİMSE İNANMAYACAK ZATEN SANA...

AYRICA AMD İŞLEMCİ ÜRETİYOR...BU İŞLEMCİNİN BİLMEDİĞİMİZ,AYRI SATILAN BİLEŞENLERİDE Mİ MEVCUT*??*??**?KUZEY KÖPRÜSÜNÜ,PİN LERİ FLN ARTIK AYRI AYRI MI SATIYORLAR ,,,,HABERİMİZ Mİ YOK....

YA BEN DAYIMA,TEYZEME,KARDEŞİME HEP AMDMOBİLE İŞLEMCİLİ LAPTOP ALDIRDIM...YANİ HİÇBİRİNDE ISINMA SORUNU FLN OLMADI...AMA AMCAM İNTEL E GÜVENDİ..GİTTİ ÖĞRETMENLERE VERİLEN KAMPANYADAN ALDI BİR TANE ACER Dİ GALİBA.....CENTRİNO 1.5 MİYDİ NEYDİ İŞLEMCİ.....15 GÜN SERVİSTE KALDI.....ADAMLARIN DAHA VERECEĞİDE YOKTU...AMCAM GİT BİR KONUŞ DEDİ....BİLEN ADAMI GÖRÜNCE HEMEN İLGİLENCEZ BEYEFENDİ DEDİLER.....ADAMLARLA BERABER İNCELEDİK ALETİ......

YANİ KARDEŞİM HAYATIN YALAN SENİN....
    1>saçma konu başlığı
    2>amd değil sizin başınızı teknik servis elemanları yakmış(onlarda sorun olmadığına eminsen %0,0001 olabilecek şey başına gelmiş)
    3>ısınan amd ler palermo mudur nedi tarih öncesi işlemcilerdi artık amd ler ısınmıyor
    4>b daha bunlarla gelme
    5>şimdi yeni sistem toplasam yeni işlemcim 820yada 840 olur ama şu anda a64 3000 kullanıyorum
    6>yazacak bişey bulamadım

• quote:

GÖRÜŞLERİNİZ.........

sentrino ney yaw :S neyse amd ısınma sorununu zaten sempron la cözdü derken böle bişey yazman acayip komik oldu

buyuk olasılıkla fan hatası veya sogutma kreminin uygunsuz sürümü fan yollarının kapalı veya cok tıkalı olması yuzundan olan bişey olabilir sanmıyorum ki mimariden kaynaklı bir sorun olsun öyle olsa bu garanti kapsamında max 30 işgünde degiştirilir
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.