Şimdi Ara

AMD Athlon II X4 620 kullanıcı incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
12.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işlemciyi yeni aldım ilk oc ve testimi yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihan841 -- 28 Eylül 2009; 12:36:09 >

• hayirli olsun, oyun testlerini de paylasirsan guzel olur....
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneker

hayirli olsun, oyun testlerini de paylasirsan guzel olur....
    biostar 780 g ise anakart iyi iş çıkarmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cose Turche

biostar 780 g ise anakart iyi iş çıkarmış..

Alıntıları Göster
    4870 ve 780g anakart için iyi bir puan baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temren

4870 ve 780g anakart için iyi bir puan baya

Alıntıları Göster
    teşekkürler . birkaç oyun testi de yapabilirseniz çok makbule geçer .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ser_ka_n

teşekkürler . birkaç oyun testi de yapabilirseniz çok makbule geçer .

Alıntıları Göster
    Oyun testi isterük ve önceki işlemcin ile kıyaslama da isterük ona göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

Oyun testi isterük ve önceki işlemcin ile kıyaslama da isterük ona göre

Alıntıları Göster
    3.45 GHz 120TL lik bir nakart için oldukça iyi. Voltajlar çarpanlar vs kurcaladıkça biraz daha gider.
    GTA IV başta olmak üzeri oyun testlerinden birkaç SS olursa çok makbule geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: showstopper41

3.45 GHz 120TL lik bir nakart için oldukça iyi. Voltajlar çarpanlar vs kurcaladıkça biraz daha gider.
    GTA IV başta olmak üzeri oyun testlerinden birkaç SS olursa çok makbule geçer.

Alıntıları Göster
    valla sonuçlar çok iyi gözüküyor 3.4 ghz de cpu puanı 5000 üzeri gerçekten çok iyi değer. e8400 4.0 ghz de 4000 bile almıyor. çok başarılı bir işlemci...
  • quote:

Orijinalden alıntı: menem

valla sonuçlar çok iyi gözüküyor 3.4 ghz de cpu puanı 5000 üzeri gerçekten çok iyi değer. e8400 4.0 ghz de 4000 bile almıyor. çok başarılı bir işlemci...

Alıntıları Göster
    şunu belirtmemede fayda var belki imzamda görmüşsünüzdür.su soğutma kullanıyorum oyun testlerini akşam eve gidince yaparım işlemciyi birazdaha zorlayabilirim belkide
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan841

işlemciyi yeni aldım ilk oc ve testimi yaptım.

Hocam dün akşam bende bir test yaptım. Voltaj vermeden işlemciyi OC 3.oo yaptım. Ramleri 1333 mhz'den 1556 mhz yaptım. Bende sistem olarak GİGABYTE GA-MA785GT-UD3H // AMD Athlon II X4 62o 2.6 ghz // 512M HD485o DDR3 PCİ-E 16x // 2GB DDR3 1333 mhz // 500 HDD 16mb var. Psu olarak Coolermaster'in 39owlik psu var OC yapıyorum fakat fazlada yüklenmek istemiyorum :) ileride birde psu alacağım. Real'i 358w. Senin imzadaki psu baya kuvvetli su soğutma falanda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samet19o7 -- 28 Eylül 2009; 13:34:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Samet19o7

quote:

işlemciyi yeni aldım ilk oc ve testimi yaptım.

Hocam dün akşam bende bir test yaptım. Voltaj vermeden işlemciyi OC 3.oo yaptım. Ramleri 1333 mhz'den 1556 mhz yaptım. Bende sistem olarak GİGABYTE GA-MA785GT-UD3H // AMD Athlon II X4 62o 2.6 ghz // 512M HD485o DDR3 PCİ-E 16x // 2GB DDR3 1333 mhz // 500 HDD 16mb var. Psu olarak Coolermaster'in 39owlik psu var OC yapıyorum fakat fazlada yüklenmek istemiyorum :) ileride birde psu alacağım. Real'i 358w. Senin imzadaki psu baya kuvvetli su soğutma falanda var

kullandığım psu galacial power gerçek 650w veriyor çok da kaliteli en sediğim özelliği ısınmadığı zaman fanı çalışmıyor ısındığı zamanda bilgisayarı kapatsan bile çalışıyor.ekran kartına oc yapmadım yapmak istiyorum ama mofsetleri soğutacak soğutucular daha elime geçmedi oc olsa bile çok fazla bişey değiştireceğini sanmıyorum bu haliyle bile sistem çok çok yetiyor bana

• quote:

kullandığım psu galacial power gerçek 650w veriyor çok da kaliteli en sediğim özelliği ısınmadığı zaman fanı çalışmıyor ısındığı zamanda bilgisayarı kapatsan bile çalışıyor.ekran kartına oc yapmadım yapmak istiyorum ama mofsetleri soğutacak soğutucular daha elime geçmedi oc olsa bile çok fazla bişey değiştireceğini sanmıyorum bu haliyle bile sistem çok çok yetiyor bana

Alıntıları Göster
    İşlemci çok iyi iş çıkarmış gerçekten, 4870'e biraz abanırsanız 16-17k mümkün 3dmarkda ben x3 720+4870 ile ilk denemede 16k'nın üstünü görmüştüm ve işlemci puanı 4000 civarındaydı... Nasipse gün içinde bende bir arkadaşıma toplayacam x4 620, giga 770-ud3 kinston 1066 cl5 ramlerle ama ekran kartı hd3850 olacak, arkadaşın önceki sisteminden kalma kart... Bende bi kaç sonuç eklerim belki...

• quote:

Orijinalden alıntı: BiLgiSeaRcheR

İşlemci çok iyi iş çıkarmış gerçekten, 4870'e biraz abanırsanız 16-17k mümkün 3dmarkda ben x3 720+4870 ile ilk denemede 16k'nın üstünü görmüştüm ve işlemci puanı 4000 civarındaydı... Nasipse gün içinde bende bir arkadaşıma toplayacam x4 620, giga 770-ud3 kinston 1066 cl5 ramlerle ama ekran kartı hd3850 olacak, arkadaşın önceki sisteminden kalma kart... Bende bi kaç sonuç eklerim belki...

Alıntıları Göster
    helal olsun amd ye 180 liraya üst seviye performansa ulaştırıyor kullanıcıları

• quote:

Orijinalden alıntı: Lethian

helal olsun amd ye 180 liraya üst seviye performansa ulaştırıyor kullanıcıları

Alıntıları Göster
    L3 önbellek açabilen var mı?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak. İmzamdaki sistemime 390w Cool-mas yetmiyor olabilirmi? Reali 358w yazıyor psu'nun üstünde! Sistem yük altındayken arada bir birden fps düşmeleri yaşıyorum. Psu'nun donanımsal parçalara yeterli gücü verememesi ileride donanımsal parçalara bi zararı olurmu? Yani bu psu ile bu sistemi çalıştırmak ne kadar doğru? :)

• quote:

Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak. İmzamdaki sistemime 390w Cool-mas yetmiyor olabilirmi? Reali 358w yazıyor psu'nun üstünde! Sistem yük altındayken arada bir birden fps düşmeleri yaşıyorum. Psu'nun donanımsal parçalara yeterli gücü verememesi ileride donanımsal parçalara bi zararı olurmu? Yani bu psu ile bu sistemi çalıştırmak ne kadar doğru? :)

hd4850 ve bu işlemciyle 358w lık psu iyi cesaret valla ben açma düğmesine basamam bişey olur diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachi84

quote:

hd4850 ve bu işlemciyle 358w lık psu iyi cesaret valla ben açma düğmesine basamam bişey olur diye

Hocam korkutma beni Ben bir de bu sistem ile OC yaparak işlemci 3.oo'a çıkarttım. Kasadan dumanların yükselmesini beklerken iyi bir sonuç aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: itachi84

quote:

Alıntıları Göster
    3.45 te 1.488 voltaj çok bence,peki stabilmi bu değerlerde?

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Alıntıları Göster
    İnceleme için teşekkürler dört gözle bekliyorduk ama daha farklı testlerde bekliyoruz Sizinle aynı anakarta sahibiz ve iki işlemci arasında kalmıştım Phenom 720 ve bu işlemci.Fiyatı,4 çekirdek olması ve oc potansiyeli çok iyi gibi görünüyor.L3 eksikliğini oc ile kapatırmi bilinmez ama iyi bir oc ile çok güzel işler yapacağı belli.Güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

anakarttaki voltaj ayarını pek anlayamadım bugün kurcalarım biraz.birkaç defa 3d mark yaptım sorun olmadı bu akşam biraz oyun oynarım sorun olacağını sanmıyorum.orthos falan demeyin sistem stabil olsa bile orthos stabil olmuyor bana göre pek bir anlam ifade etmiyor orthos.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.