Şimdi Ara

AMD Fx 8320 için soğutucu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sistemi toplayalı 1 yıl falan oldu 1 yıl öyle böyle geçirdik ama stok fanın sesini artık çekmeyi düşünmüyorum. o yüzden bana 100-200 tl arası soğutma ve sesi en aza indiricek bir işlemci soğutucusu önerebilir misiniz?

• Hyper 212 evo yada ikinci el noctua lardan alabilirsin yeterli olucaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cooler Master Seidon 120V Ver. 2 tavsiyemdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FairLighty

Cooler Master Seidon 120V Ver. 2 tavsiyemdir

hocam sıvı soğutmayı nasıl kuracağımı bilmiyorum + kasaya sığar mı sığmaz mı onuda bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

http://www.teknobiyotik.com/donanim/akasa-venom-voodoo-2x12cm-pwm-fanli-intel-lga2011-amd-fm1-uyumlu-islemci-sogutucu.html

http://www.teknobiyotik.com/donanim/silverstone-nt06-pro-nitrogon-intel-775-1155-1156-amd-am2-am3-am3-fm1-fm2-islemci-sogutucusu.html

bunlar olabilir ya da amazon'dan getirtebilirsin orada daha hesaplı ya da denildiği gibi ikinci el noctua bulabilirsen o da olur.

hocam dediğiniz gibi sessizde venomu alıyorum? amazon karışık baya yapamam sanırım

• 600-1900 rpm arası dönüyormuş yani sıcaklığa göre otomatik dönüyor.eğer overclock yaparsan ve 1.55v gibi yüksek voltaj verirsen 1900 devir döner ve ses yapar ama oc'yi fazla abartmadan yaparsan sessiz olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8150 SOĞUTUCU ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    AMD Anakart tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fx-8320 ile xigmatek red scorpion kullandım gayet başarılı ve sessiz bir soğutması var.
  • Hyper 212 Evo tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.