|
AMD’nin Radeon RX 9070 XT satışları önceki nesilden 10 kat fazla

-
-
Çok başarılı kart gerçekten.
-
Olacağı buydu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Satılıyor da biz alamıyoruz. Dolar 38, kartlar 40 bin. Nitroya dahi 32den fazlasını ödemem yoksa almam. Gider ikinci elden 4080 Super, 7900 xtx alırım daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha ucuz satsalar daha çok satarlar
-
Eğer 200k satildiysa bu amd nin becereiksizliginin kanitidir.basarinin degil.zira simdiye min 1 milyon kart satmasi lazim.
O kadra bagirdilar stok sorunumuz yok diye.nasil firma bu.200k arz..
-
sana katılıyorum dunyada şuan almak ısteyen belkıde 1-2 mılyon ınsan var 200k cıdden komık rakam bunların yanında
-
Önceki nesil kaç adet satmış acaba :D Bildiğim kadarıyla çip üreticileri üst seviye çiplerden parayı kazanır.. Bu noktada amd ne kadar kazanıyor acaba..
-
Malesef insanlar AMD'nin az kazandığını zanediyor..
Trilyonluk şirket Nvidia ile arasındaki Kazanç farkı sadece 3 Kat...
Puhaha, AMD baba oyuncu düşünmek 😂
"Monkeys never evolved, They are still stupid Monkeys" - Bjh
-
Nvidia 200 bin TL'den kart satmaya çalıştığı için amd'ye yaradı. 5070ti kartını 35'e versinler bakalım kim ne alıyor. 5070ti ile üst seviye 5080 arasında bile neredeyse bir 9070 xt fiyat farkı var.
-
Birkaç tane güçlü model çıkarırsa ortalığı sallar şuan 4k da yeni oyunlar için 16 gb ram sınırda yakında yetersiz kalacak bunu en güzel şekilde GTA 6 da görebiliriz 24 gb yeni modelleri bekliyoruz amd başka bir seviyeye ulaşabilir
-
ilk gün alanlar yaşadı şimdi fiyatı 5070 ti'ye dayandı
-
YZ için 24 ve 32GB modeller gelse iyi olur
-
Kart güzel ama stoklar gelince yine f/p olması lazım.Yoksa yine Nvidia tercih edilir .Rtx, Dlss ,Frame gen şu an için göz boyama taktikleri olsa bile fiyattan bağımsız Nvidia kartlar şuan için daha iyi hala.Tr için 30k yurtdışı içinde 600 dolar etiketini koruyabilirlerse bu sefer Nvidiayı geçerler zaten satışları çok önündeymiş şuan için 5070ti dan.
-
Çinliler yapay zekada kullanmanın bi yolunu bulmuşlardır kesin
-
Alıntı
metni:AMD annual net income for 2024 was $1.64B NVIDIA annual net income for 2024 was $29.76B Google'a iki kelime yazıp aramaktan acizsin, düzgün cümle kuramıyorsun, belli ki 4 işlem de yapamıyorsun bir daha hesapla bakalım fark 3 kat mı? işin içinden çıkmazsan yardımcı olurum.
Nvidia'nın bu yıl net beklentisi de $72B, AMD'ye bu konuda bol şans.
-
Tabi kesin öyle olurdu.
-
600 dolarlık kart yurtdışında 1000 dolar olmuş durumda. Sanırım AMD bile böyle bir talep beklemiyordu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben bir kartın her ortamda güçlü olmasını isterim. AMD gene ray tracing konusunda incelemelerime göre rakibin çok gerisinde kalmış durumda. Ben ray tracing çok seviyorum ama tabii ki tercih meselesi. Çoğumuz bu tür ekran kartlarını en üst ayarlarda oynamak için alıyor. Gerekli de değil ama bu 4x2 ya da 4x4 arazi aracı almak gibi. Şehir içi kullanıyorum ama arazide de araba gitsin istiyorum. O zaman 4x4 alacaksın yani her durumda iyi performans verebilen bir ekran kartını tercih ederim ben.
-
Valla bilmem kartlar surda Türkiye geldiğin pure modelleri 9070 25999 9070 3200 idi şuan vatanda en pure modeller 9070 30 ve üstü 9070 xt 42 46 arası bırsey olmuş şimdi 5070 ti arasında 5k kalmış yani bizim ülkemizde ki fırsatcilar olduğu için Türkiye f/b ürünü hiçbir ürün artık olmaz gidip yurt dışından alsam daha hesaplı olur üstüne bide gezerim
En Beğenilen Yanıtlar

Çok başarılı kart gerçekten.
|
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X