Şimdi Ara

AMD Ryzen 5 8400F Tray - 4.618 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    AMD Ryzen 5 8400F Tray - 4.618 TLamazon
    AMD Ryzen 5 8400F 4.2 GHZ 16MB L3 CACHE BELLEK 12 Çekirdek AM5 4nm TRAY(FANSIZ+KUTUSUZ)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DDQ4KRPR
    AMD Ryzen 5 8400F Tray - 4.618 TL

400-500 TL civarı indirim var 4nm yeni nesil işlemci 16MB Cache bellek dez avantajı. AMD Ryzen 5 8400F Tray - 4.618 TL 

• Satıcı DFS Bilgisayar görünüyor, bir sorun çıkar mı ?

• DFS Bilgisayar güvenilir firmadır uzun süredir bilgisayar sektöründe faaliyet gösteriyorlar benim daha önce alışverişim olmuştu lakin uygun fiyatlı sattıkları bazı ürünleri direkt kendileri ithal ediyor diye duymuştum konuya bahsi geçen ürün öyle mi arayıp sormanız daha sağlıklı olur.

• 8700f de 5985 tl. axess 300 tl chip para ve 6 taksit var.

Oyunlarda 7500f daha iyi ama fiyat güzel saf kas gücü daha iyi.

• Solo oyuncular yani hikaye tabanlı oyun oynayanlar için 16MB Cache bellek farkı çok hissedilecek bir fark değil 8400F, RTX 4070 Super veya 7900 GRE gibi kartları tam yükte %95-99 civarı rahatlıkla besliyor ama 7500F ile kıyaslandığında rekabetçi oyunlarda %5-10 FPS farkı olacaktır 8700F'i ise almışken daha çok çekirdek olsun diyenler tercih edebilir ama her şeyi kısıtlı oyuncular için bence 8400F F/P işlemcisidir yeni nesil 4nm işlemci oluşu ve 7500F 'den 1200 TL küsür daha uyguna gelmesi avantaj bu durum kişiden kişiye değişse de biz F/P olan kısmı ile ilgileniyoruz.

• Arkadaşlar bu işlemciyi hiç takip etmiyordum ama dikkatimi çekti sorayım dedim ben R5 5600 takip ediyordum anakartım MSI tomahawk Max ve gpu sapphire rx 5700 xt nitro+. Mevcut CPU R5 2600, sizce en iyi yükseltme seçeneğim ne olmalı işlemci için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mexalon M kullanıcısına yanıt

5700x3d

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1070 e uyarmı acaba bide ana kart tavsiye edebilirmisiniz

• Soğutucusuz anladıkta, kutusuz nasıl oluyor

• ben dfsden bir kere işlemci aldım. bozuk çıktı 1 gün sonra iade ettim. 20 yıldır pc içindeyim adamlar iade almamak için işlemciyi kutuya ters koymuşsunuz kenardan pinler eğilmiş diye yalan uydurdu. çok uğraştırdılar iade aldılar sonunda . yemin ettim daha ordan çöp almam

• Intel, AMD vs. böyle satıcılara tepsi gibi bir yapıda onlarca işlemci veriyor, tray olarak satıyor satıcılar.

Garanti vs. açısından da limitli olabiliyor ürünler. Karşılığında da %10 civarı daha ucuz işte

• realitych R kullanıcısına yanıt

Ben klevv cras SSD almışım sorunsuz gelmişti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.