Şimdi Ara

AMD Ryzen 5000 Zen 3 İşlemciler [ANA KONU] (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.947
Cevap
128
Favori
676.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki

AMD Ryzen 5000 Zen 3 İşlemciler [ANA KONU]

(En Son Oy Tarihi: 17.1.2025)
Giriş
  • Yeni seri işlemcilerin Tr marketine çıkış tarihi hakkında net bir bilgisi olan var mı?

• _GhostWarrior_ kullanıcısına yanıt

Adamlar daha elimizde yok diyormuş nova bilgisayar fiyat koymuş arayanada bu civarlarda olacak gelince diye söylüyormuş elinde olmayan ürğne fiyat koyuyor. 5 inde tüm işlemciler Türkiye piyasasında olurmu Allah bilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakart desteklemiyorsa işlemcisiz bios update için flash bios özelliği gerekiyor. Bu özellik yoksa bios update yapabilmek için geçici bir işlemci bulmak gerekiyor. Ben de b450m aldım nasıl update edeceğim kara kara düşünüyorum.

• barisdragon B kullanıcısına yanıt

servise gönderebilirsiniz.öncesinde böyle yapmışlardı.

• Novaya gitsem yardımcı olurlar herhalde

• ryzen 5600x almak istiyorum ama geliş tarihi belli değil sanırım. hangi firmaların satacağı listelendi mi amd tarafından? 3500e falan çıkacak heralde fiyat da belirsizdir.

• yarın cıkcakmı bu lanet şeyler beklemekten sıkıldım

• Satıcılardan birinde içeriden gelen bilgiye göre yarın 5600X satılacak diğerleriyle ilgili bilgi yok. AMD ve distribütör tarafı onlara da bilgi vermiyor ya da bilgi sızdırılmaması konusunda tutucular anladığım kadarıyla. Boşu boşuna satıcıları aramayın herkese gelen bilgi aynı gözüküyor. Distribütör tarafı da bu konuda bilgi vermez zaten. Yarın göreceğiz fiyat ve stok bilgisini. Bana 5800X ve 5900X 6 Kasım'da satışa çıkacak gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darth plagueis the wise -- 4 Kasım 2020; 10:55:13 >
  • Ufak bir ilçenin vatan bilgisayar müdürü arkadaşımın arkadaşı ona sorduk sistemlerinden baktı orda fiyat 0 olarak çıkıyor dedi merak edip araştırmış yarım saat sonra tekrar mesaj attı ürünler depolarda şuan mevcut fakat tedarikçiler fiyat paylaşmamış dedi. Bilginize.

• Vatanda satışa çıkacak diye anladım hocam. Dogru mudur ? Sorabilirmisin acaba 5900x de yarın satışa çıkacak mıymış. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetronoM -- 4 Kasım 2020; 11:47:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • darth plagueis the wise D kullanıcısına yanıt
    Aradım sordum hocam vermiyolar aynen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rica ederim. Tek 5600x in fiyatını sordum tarih ile ilgili bişey konuşmadık açıkçası. Anladığım kadarı ile onların elinde olan bir durum değil bu tarz işler.

• bari testleri filan yayınlansaydı. umarım fiyatlar üzmez.

• takami59 kullanıcısına yanıt

Evet en azından testler çıkaydı iyi olurdu fiyata testlere göre ya 5800x yada 5600x alıcam ama 5600x bir tık daha kafama yatmaya başladı 65 w tdp si var kule tipi soğutucumu takıp geçerim ona 5800x i soğutamassam çok daha büyük masraflar çıkacak karşıma

• Başka birinin C15 testi;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 4 Kasım 2020; 13:32:24 >
  • mrt242 M kullanıcısına yanıt

ben tamamen fiyata göre hareket edeceğim AMD Ryzen 5000 Zen 3 İşlemciler [ANA KONU] 

• amazon.co.uk'ta az önce farklı bir satıcı pre-order açtı 5800X için. 426 sterlindi fiyatı. Ara ara gelip gidiyor.

https://www.amazon.co.uk/dp/B0815XFSGK?tag=rcgko-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darth plagueis the wise -- 4 Kasım 2020; 13:20:39 >
  • takami59 kullanıcısına yanıt

Valla bende fiyata göre gidicemde herhalde 5600x 2 k da 3080 i besler umarım

• Dün phanteks tower soğutma bağlayan bu sefer CWC kullanmış;

Karşılaştırma yapmak için default 3700x skoru kendim yaptım;

Default olarak 3700x bu testte 4000mhz de calısıyor yani zen 2 8c 4ghz=zen 3 6c 4,8ghz diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 4 Kasım 2020; 14:11:33 >

• Sırf 5ghz'e zorlamak için 5900x istiyordum ama acaba 5800x'mi alsam oyundan başka bir şey yapmayacağım zaten.

Oyunlarda arada fark olur mu acaba? 8 çekirdek gayet yeterli gelmesi lazım normalde.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.