AMD Ryzen™ 7 5800X (Kutulu)......Amazon......6301,16TL.(6 Taksit)
-
-
1 haziran 5700X3D 7.9xx TL civarıydı. Öyle bir fiyat oluşurken bu ılık olmuş biraz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aralarında en üst seviye(rtx 4090 gibi) ekran kartı yok veya 2k oyun oynuyorsanız fark yok
-
urun yorumlarinda eksi verenler ''stok fan yok demis '' x , x3d ..vb Serilerinde fan yok birileri bu arkadaslara bunu soylemeli ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 22 Haziran 2024; 12:8:59 > -
2k da 5600 den geçmeye değer mi ?
-
bence hala çok pahalı x3d işlemciler varken çok tercih edilmeyebilir
-
Hocam her çözünürlükte fark eder, 1080p'de en belirgin olur. %30'a yakın performans farkından bahsediyoruz, 7600'a yakın performans gösteriyor 5000X3D serileri. Performans farkı şu an farketmezse de uzun vadede fark eder, üstüne %1 değerleri çok daha iyi oluyor X3D işlemcilerin.
-
Hiç ama hiç değmez.
-
birde bu fiyatı sanırım tray ve teknobiyotik satıyor. bu firma bedava verse almam. daha önce aldığım kutulu ürünü bile kullanılmış veya problemli yollayan firma. geri yolladım. kargo parasını kesti.
neden bu firmadan ürün alınmamasını gerektiren şikayet var konuları aşağıdadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scerit -- 22 Haziran 2024; 12:52:51 > -
Bu ürünün satıcısı Amazon Germany yani yurt dışından gelecek.150 Euro gümrük sınırını aştığı için gümrükten geçirmek için ekstra masraflar çıkartacak.Gümrükçü vs. Dikkat etmekte fayda var.
-
Son aşamada vergisiz fiyat 5249 TL yazıyor. Google amcaya göre 150 euro 5265 TL. Sorun çıkacağını sanmam.
-
-
Aynen. Gümrükte sorun çıkma ihtimali çok az.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende 5600 var da bilemedim geçsem mi geçmesem mi diye. Yeni karta geçince sorun yaşarsam belki o zaman yükseltme düşünebilirim. Bir de şu anki kurla 153.75 Euro çıkıyor benim şansıma gümrükte takılacağı tutar eminim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de 5600 kullanıyorum. Upgrade yaparsam 5800x3d'ye yapmayı düşünüyorum. Onun dışında mantıklı gelmiyor.
-
O da bunun 2 katıymış gerçi fiyat olarak. Zamanında almadım artık hiç alamam sanırım 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
6300 ü kaçırdık şuan 6477tl ama hala alınır sanırım. r5 3600 var geçmeye değer mi ne dersiniz, ekran kartım asus tuf 3060
-
Ekran kartı darboğaz yapacaktır. Bence ölü yatırım olur ikinci el 5600 bakmanız daha doğru olacaktır.
Yanlış yazdıysam ustalar düzeltsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
emin misiniz internette biraz baktım benchmark videolarına falan problem göremedim. seneye 3060 ı satıp 4070ti almayı düşünüyorum onun için bir yatırım olabilir diyerekten aldım işlemciyi
-
Ekran kartı darboğaz diye bir şey yok, istersen 7950X3D ile GT1030 kullan hiç bir sorun yaşamazsın. 1030 un max gücü neye yetiyorsa o limitlerde kullanırsın kartı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- deepcool morpheus
- terabox nedir
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- letgo güvenli ödeme
- sıcak fırsatlar amazon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X