Bildirim
Amd sistem mi yoksa İntel sistem mi ? (KARAR VERİLDİ)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
FX Sistemi al kardeşim.anakarttaki faz sayıları farkı yeter. -
intel al diyeceğim de nvidia kart olmadıktan sonra ne anladık o iştenquote:
Orijinalden alıntı: metin abi 65
FX Sistemi al kardeşim.anakarttaki faz sayıları farkı yeter. -
quote:
Orijinalden alıntı: metin abi 52
FX Sistemi al kardeşim.anakarttaki faz sayıları farkı yeter.
Teşekkür ederim kardeşim .Başkalarınında fikirlerini almak istiyorum .Gerçi bende istiyorum AMD'yi ama intel daha iyi filan diyorlar kafamı karıştırıyorlar . -
quote:
Orijinalden alıntı: bz9ai
intel al diyeceğim de nvidia kart olmadıktan sonra ne anladık o işten
İyide ha nvidia ha AMD ne fark var arasında ? -
Sistem ne icin kullanılacak?quote:
Orijinalden alıntı: Dope_DoDquote:
İyide ha nvidia ha AMD ne fark var arasında ?
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: xdeliruzgar
Sistem ne icin kullanılacak?
Sistem oyun için kullanılacak .En çok oynamak istediğim oyunlar : BF3 - Cod MW3 - The Run ve Gta 5 . -
quote:
Orijinalden alıntı: JackTheRipper_Tr
quote:
driver farkı bile yeterli bir sebep bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Bana göre ikiside güzel .
-
oyun icinse her iki sistemde aynı para (AMD :2525 , İNTEL : 2534 TL) ve aynı performansı alırsınız. Fakat FX 8350 i5 3570 den biraz daha iyi bir işlemci olmasına ragmen siz aradaki farkı oyunlarda hissedemezsiniz. Sonucta islemci haricindeki donanım aynı. Ekran kartına aslan payını vermekle dogru secim yapmıssınız. Su an var olan oyunlarda o iki işlemciyide zorlayacak yazılım yok. oyuzden rahat olun tercih size kalmıs.quote:
Orijinalden alıntı: bz9aiquote:
quote:
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
quote:
quote:
alacak olan sensin hocam, ben ati aldığıma pişmanım onu dile getirmeye çalışıyorum; neyse.
iki sistem de gayet güzel.ben intel derim, şimdiden hayırlı olsun.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
İnteli seçmelisinquote:
Orijinalden alıntı: bz9aiquote:
quote:
quote:
quote:
alacak olan sensin hocam, ben ati aldığıma pişmanım onu dile getirmeye çalışıyorum; neyse.
iki sistem de gayet güzel.ben intel derim, şimdiden hayırlı olsun.
Alıntıları Göster
-
Teşekkür ederim hepiniz için amd olucak galiba seçimim .quote:
Orijinalden alıntı: Olivier Mira Armstrong
İnteli seçmelisin
Alıntıları Göster -
AMD sistem gayet güzel. Fakat yerinde olsam işlemciyi AMD FX 8320; ekran kartını MSI GTX 670 PE almaya çalışırdım. Bence bu sisteme GTX 670 yakışır..quote:
Orijinalden alıntı: Dope_DoD
Teşekkür ederim hepiniz için amd olucak galiba seçimim .
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: -ASTON MARTIN-
AMD sistem gayet güzel. Fakat yerinde olsam işlemciyi AMD FX 8320; ekran kartını MSI GTX 670 PE almaya çalışırdım. Bence bu sisteme GTX 670 yakışır..
Teşekkürler cevabınız için .8320 ile 8350 arasındaki far nedir ? -
Güzel sistem seçimlerinde bulunmuşsun. İntel sistemi tavsiye ederim ben de. Performans olarak ikisinden de istediğin performansı alırsın ama gönül intele kayıyor yine de Bu arada işlemciyi i5 3570k ile değiştirebilirsen çok hoş olur. Malum mutlaka overclock yapmak isteyeceksin ve yapacaksınquote:
Orijinalden alıntı: Dope_DoDquote:
Orijinalden alıntı: -ASTON MARTIN-
AMD sistem gayet güzel. Fakat yerinde olsam işlemciyi AMD FX 8320; ekran kartını MSI GTX 670 PE almaya çalışırdım. Bence bu sisteme GTX 670 yakışır..
Teşekkürler cevabınız için .8320 ile 8350 arasındaki far nedir ?
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vip3r
Güzel sistem seçimlerinde bulunmuşsun. İntel sistemi tavsiye ederim ben de. Performans olarak ikisinden de istediğin performansı alırsın ama gönül intele kayıyor yine de Bu arada işlemciyi i5 3570k ile değiştirebilirsen çok hoş olur. Malum mutlaka overclock yapmak isteyeceksin ve yapacaksın
Kardeş overclock ne daha onu bile bilmiyorum :) -
quote:
quote:
Güzel sistem seçimlerinde bulunmuşsun. İntel sistemi tavsiye ederim ben de. Performans olarak ikisinden de istediğin performansı alırsın ama gönül intele kayıyor yine de Bu arada işlemciyi i5 3570k ile değiştirebilirsen çok hoş olur. Malum mutlaka overclock yapmak isteyeceksin ve yapacaksın
Kardeş overclock ne daha onu bile bilmiyorum :)
BF3 oyniyacaksan intel al hem bf3 hemde moh codlari iyi oynayir yok br3 arada oynarim sersen amd al ( mutlaka intelee nvdia olsun )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Kardeş overclock ne daha onu bile bilmiyorum :)
Overclock türkçe anlamıyla hız aşırtma , hızlandırma anlamına geliyor. Yani işlemcinin gücünü bi nebze arttırmış oluyorsun. He eğerki yapmam anlamam o işlerden diyorsan gerek de yok o işlemciyle akar gidersin zaten. Ama böyle bir sistem aldıktan sonra senin de DH'nin içine dalacağını tahmin ediyorum . O yüzden birçok şey öğreneceksin ve bunları denemek isteyeceksin. Misal ben sistemi aldığım gün DH'ye kaydoldum hiçbir şey bilmeyerek sorarak öğrenerek bişeyler öğrenmeye başladım bunu sen de yapacaksın yeni sisteminle birlikte
-
Çook yanlis bi baslik.kavga bile cikar bunun yüzüne :/ intel mimarisinden dolayi performansda iyidir ama bana gore degildir o kadar para cikamam amd o kadar olmasada yine goturusu vardir ve en buyuk ozelligi ekonomiktir.Araba almakla ayni is bu ^_^ para sizden cikar etraftakiler sunu al bunu al diye konusup durur aslinda teknik ozellik ve performans onunuze serilir siz secersiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 27 Aralık 2012; 23:27:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- gürcistan media markt
- mini itx kasa
- dled nedir
- izoly"den bilgisayar alınır mı
- hotfix nedir
- rtx 4000 serisi ne zaman çıktı
- intel ultra 9 285k
- rx 7600 neye denk
- 5060 ti
- nvidia h100
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X