Şimdi Ara

Amerika Bilgisayar Toplamaca

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Suan New York'dayim ve 2 ay sonra donusum olacak Turkiye'ye. Donerken de ufaktan kasa parcalari toplamak istiyorum, elde tutulur bir bilgisayar kurmak icin.

Aradigim seyler ekran karti, anakart, islemci. Sanirim yeterli olur, gerisini Turkiye'den alirim diye dusunuyorum cok yuk etmemek icin. Fakat varsa tavsiyeleriniz sonuna kadar acigim hepsine.

Butce olarak $1000 dusunuyorum bu 3'u icin. Maksat oyun da oynayayim, kendi islerimi de yapayim. Yillarca devam edeyim istiyorum.

Uzun zamandir bu isler icinde degilim, koptum bayadir. O yuzden varsa sunu al kesin diyeceginiz bir sey onerilerinizi bekliyorum.

Tesekkurler simdiden

• Evga1070sc(yeni dağıtılanlardan olmasına dikkat et), 6700k, asus z170a

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ediyorum, bakiyorum suan yolladiklariza :)
  • 26 kasımda kara cuma varmış o gün indirimde olan ürünlerden ucuza çok güzel bir sistem toplayabilirsin.
  • BuLuT1905 B kullanıcısına yanıt
    Isterseniz Amazon Black Friday bekleyebilirsiniz

Amerika Bilgisayar Toplamaca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FairLighty -- 8 Kasım 2016; 13:44:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanyadan Pc Toplama
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence paranizi dolar olarak cebinize koyup burda toplayin.. garantileri burada olur.. Turkiye fiyatlari baya rekabetci.. Birtek islemci cok saglam parca i7 6700k $330 (1050TL) , burada 1300TL civari.. Garanti olmama riskine girilir.. Ama bence geri kalan herseyi burdan alin.. Kolay gelsin..
  • oarsman kullanıcısına yanıt
    Ayni seyi dusunuyordum, biraz baktiktan sonra uc asagi bes yukari fiyatlarin ayni oldugunu gordum. Cok tesekkurler tavsiyeniz icin, dediginiz gibi islemciyi buradan alip gelebilirim :)
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Evet onu beklemekte yarar var, cok tesekkurler.
  • FairLighty kullanıcısına yanıt
    Dogru soyluyorsunuz, en guzeli black friday'i beklemek olacak gibi, tesekkurler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.