Şimdi Ara

AMERİKADAN İPHONE 7 ALMAK YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ay sonu amerikaya gidicem iphone 7 almayı dusunuyorm fakat sim free versiyonları A1660 modeli yani türkiye için uyumsuz moedli çalışıyor fakat apple turkıye servıs bakamıyor. At-t modeli A1778 modeli yanı turkıye için uyumlu modeli, at-t sim kartıyla alsam turkıyede sıkıntı cıkar mı hattımı takınca ?

• Kardeş bende aynı şeyi merak ediyorum bir sonuç alabildin mi ?
  • Maalesef kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Att unlocked alirsan yada factory unlocked ikidide calisir sorun cikmaz ben att unlocked almistim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim kim diyor uyumsuz diye 1660 model kullanıyorum şu an ve 1 yıl garantisi var
  • Yanlış bilmiyorsam uyumsuz değil sadece bazı bandları desteklemiyor 3G ve 4G de.

• bordo-bereli07 kullanıcısına yanıt
    Malesef yok seni tongaya getirmişler 1778 modeli 1784 modeli gecerli senin cihaz yurtdişinda america da gecerli dogru diyosun:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerikadan Macbook alan oldu mu?
    5 yıl önce açıldı
    Almanya'dan iphone almak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Tonga monga yok applein sitesinden kontrol ettim 28 Temmuz'a kadar garantisi var Türkiye'de

• Kafaları karistiran bir soru olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bordo-bereli07 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim cihazın bu modeli (A1660) garantili ama Türkiye'de değil. Amerika'ya götürürsünüz artık :)

Her Apple garanti sorgusu yapan gelip yazıyor buraya. iPhone 7'nin garantisinin olduğu model A1778 model. Anlatabildim mi?

Sizin cihaz garantili görünür çünkü Apple garanti sorgulama sayfası İngilizcesinden bire bir çeviri. Orada tabiki öyle gösterecek.

Neyse, geçmiş girsin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.