Şimdi Ara

An İtibariyle GİULİETTA reklamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı akşamlar. Discovery channel kanalında GİU reklamına denk geldim.
    "1.6 dizel otomatik ve lansman fiyatlarıyla" Herhalde makyajlı kasa olcak. Çünkü pekbi değişiklik göremedim.

• Ben pazartesi görmüştüm yanılmıyorsam. Şaşırmıştım hatta, Subaru reklamından sonra.
    Fiyalarına baktım şimdi, aboov:

GIULIETTA 1.6 JTDM PROGRESSION DİZEL TCT 120 97.000 TL 95.000 TL +1.885TL
    GIULIETTA 1.6 JTDM 120hp SUPER DİZEL TCT 120 103.000 TL 99.900 TL +1.885TL

Böyle gelecekse hiç gelmesin. Kasa değişimi de yakındır zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • I. Dünya Savaşı'nda İngiltere Kudüs'ü müslüman kardeşimizin ihaneti ile bizden alınca Berlin'de kutlama yapan müttefik Alman halkının arabaları olan VW, Opel gibi IRKÇILIK simgesi araçlara nasıl binebiliyorsak, buna da binebiliriz.

Zaten o hac da Milano kenti armasıdır. Giulietta Milano adıyla çıkacakken milliyetçilik algısını vermemek için Giulietta adıyla çıkarıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Hoca -- 22 Nisan 2016; 22:23:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kin_ci K kullanıcısına yanıt
    Kasa değişimi 2017 deniyordu. Ama yeni makyajlandı. Sanırım 2018'i bulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Hoca -- 22 Nisan 2016; 22:24:39 >
  • çok zayıf reklam olmuş, yollarda görünce anlar mıyız acaba makyajlı olup olmadığını
  • Kocaman alıntılar yapmayın arkadaşlar mobildeki arkadaşlar eziyet çekiyor.

Reklam da gayet başarılı. Maalesef 159 selefi gelmedikten sonra eski tadı yok.

Ek. Reklamı tekrar izledim de son sahnedeki su yansımasını görünce aklıma Final Oto geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 23 Nisan 2016; 1:23:57 >

• Reklam nerde, An itibarıyla reklam videosu nerd

• Yeni Giulietta derken

Haç konusu biraz ilginç bir konu. Alana neden aldın denilemeyeceği gibi almayana da yobaz denemenin bir manası yok. Kişisel tercihtir saygı duymak gerekir.
  • Reklamına göre araç almadığım için izlemedim bile,Bayiide 2015 Dizelleri 68-70.000'e bırakıyorlar.Sırf makyaj ve 1 yaş daha genç bir araç için 30.000 fark gereksiz olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.