Şimdi Ara

Anahtarı kontağa sokunca gelen tiz ses.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , abimi kendi aracıyla otogardan almaya gittim.
    Beklerken ,etraf baya bir sessizdi(sabaha karşı 02:30 ) ve araçtan sürekli ve tiz bir ses geldiğini fark ettim.
    Araç çalışmıyordu, anahtar üzerindeydi,anahtarı çıkarınca ses kesildi.
    Birkaç deneme yaptım bazen anahtarı takınca ses gelmiyordu bazen yine tiz ses geliyordu.
    Acaba immobilizer da bir sorun mu var yoksa anahtar da mı? Abim geldiğinde ona da dinlettim, o da ben söyleyince fark etti.
    Ama rahatsızlık verici bir ses ,sürekli ve tiz bir şekilde devam ediyor.
    Çözüm nedir acaba.
    Araç: hyundai accent era,select,2010 model.

• O arabadan djoz isimli üyede var. Kendisini çağırayım bilgisi varsa onun vardır.
  • Yakıt pompası olabilir mi ? Vw poloda aracın şöför kapısını açınca pompa çalışıyordu. Belki hyundailerde kontağa sokunca çalışıyordur.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Yardım için teşekkürler.Basit bir problem hatta problem bile olmayabilir.Bakalım neymiş.
  • vwag V kullanıcısına yanıt
    Olabilir,ama bana kalırsa immo ya da daha basit bir olay, hoş abim he he deyip geçti,ben sırf merakımdan araştırıyorum
  • teyp kapalımı benzer bi tıslama sesi fiestamda geliyordu sonradan teypden yaptığını çözmüştüm.
  • tarx kullanıcısına yanıt
    Yok hocam her şey kapalıydı ,anahtarı kontağa sonuna kadar sokunca ses gelmeye başlıyordu.
    Sse teypten ya da hoperlörlerden gelmiyordu dinledim,zaten saat sabaha karşı ,ortam full sessiz insanın hayatı sorgulamaya başlayacağı kadar sessiz
    Dur bakalım abim boşverdi zaten ama ben merakta ve takipteyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Direksiyonu çevirence gelen ses
    12 yıl önce açıldı
    Amfiye gelen fan sesini kesme
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • deeplord kullanıcısına yanıt

Sonuç ne oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.