Şimdi Ara

Anakart mı yandı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımdaki ekran kartını değiştirdikten bir süre sonra kasadan bir ses geldi sanırım kısa devre oldu. Elektrik dalgalanmasımı oldu anlayamadım. Daha sonra kasaya hiç enerji gelmedi güç kaynağındandir diye yeni bir güç kaynağı ile değiştirdim ama enerji gelmesine rağmen bilgisayarımda görüntü olmadığı gibi fare ve klavyede çalışmıyor. harddiskinde çalıştığını biliyorum acaba sorun neden olabilir.

• Power'in Fişini çekmişmiydin kartı takarken
  • geçen de benim de anakart yanmıştı bilgisayar çalışırken iğrenç bir koku yayıldı her tarafa yanık kokusu gibi birşeydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: rezber

Arkadaşlar bilgisayarımdaki ekran kartını değiştirdikten bir süre sonra kasadan bir ses geldi sanırım kısa devre oldu. Elektrik dalgalanmasımı oldu anlayamadım. Daha sonra kasaya hiç enerji gelmedi güç kaynağındandir diye yeni bir güç kaynağı ile değiştirdim ama enerji gelmesine rağmen bilgisayarımda görüntü olmadığı gibi fare ve klavyede çalışmıyor. harddiskinde çalıştığını biliyorum acaba sorun neden olabilir.

bunlar anakarını işaretlerine benziyor anakartın üzerindeki ışık yanıyormu (gerçi yansa bile bu tam olarak anakartın yanmadığını göstermez)ekran karını çıkarıp başka bir ekran kartı ile denedinmi gerçi elektrik gelmiyor diyorsun o zaman anakart büyük ihtimal sesde geldiğine göre nacizane benim fikrim tabi üstadlar daha iyi bilir geçmiş olsun diyelim arkadaşım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhankara -- 9 Ağustos 2008; 18:49:20 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.