arkadaslar yenı power aldım taktım duzgun sekilde 3 lü prizime takıcaktım cok eski bir priz hep ucu mucu lekeli cok pis arkadaslar 3lü prizde modem fisi ve ekranın fisi takılı bende tam kasanınkini taktım kasdan pat diye ses geldı onlem olarak arkadası kasanın arkasına koydumki bisey olursa tuşu direk of yapsın diye onu koydum pat sesini duyar duymaz kapattı bu olduktan hemen sonra 2 saat boyunca kasayı kokladım taradım işlemci ram anakart hepsi tertemizdi hiç bir garip koku yoktu şuan kasamı takmadım bir bilgisayarcıya goturcem garanti olsun psum düzgünmü diye baksın felan sizce durum nedir cünkü fisi taktıgım an.modem kapandı yani priz bozuldu tekrar düzeldi gibi oldu yanı prizde modem ve ekran takılıydı ekran yanıp sonuyodu modemde açıktı kasayı bi taktım modem kapandı ekran kapandı sonra tekrardan acıldılar kasa ıcı temız gıbı hıç bir değişik koku yok saçma olacak ama bende koku yetenegi vardır :D 1 saat boyunca kokladım kasamı led flashla tarama yaptım hiç birşey bulamadım ama siz profesyonellerın ve yarı proflarında yorumunu almak isterim teşekkürler.