Şimdi Ara

anakart ve windows vista uyumluluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    gigabyte ın destek bölümünden 2 gündür yanıt alamıyorum...
    sistemim
    gigabyte 8S648-RZ-C
    p4 2.4
    saphire ati radeon x1650pro 256mbddr3
    1gb ram

şimdi ben anakartımın vista uyumlu driver ını bulamayınca oldukça kıllandım ve
    vista uyumlu anakartlar listesinde anakartımı bulamadım.
    ne yani şimdi yeni anakart almam mı gerekior yok sa o bile mi yetmiorm.
    vista nasıl kurabilirm.
    yani vista uyumlu bi sisteme nası sahip olabilrm.
    şu an anakarttan başka sorun çıkaran bişii görünmüor.
    vistayı kuruyorum yani denemek için.
    gayet stabil çalışıor fakat tabiki ses yok ve yani anakart driver ı kurulu diil olarak sadece inceliorm.
    çk güzel yapmışlar ya..

yan naapmam lazım arkadaşlar yeni anakart mı sistemime uyumlu vista destekli anakart var mı naapcam ben bi yol gösterin

• arkadaşlar hadi noolur bi yardım edin yav..yokmu kimsenin sööleyebilecei bişii:(

vistayı kuruorm eski audio driver ım da çalışıyor ses geliyor fakat ana agp driver ı falan yükleyemiyorum...ekran kartımı başka bi isimle görmüş falan bööle

napabilirim.beklemem gerekiosa beklerim.ama bu anakart uyumlu olmıcksa boşa beklemiim aliim bi yeni anakart ne biliim bişi sööleyin.

gigabyte yetkililerinden şööle bi yanıt aldım.çat pat ingilizcemle tam oalrak ne yapmam gerektiini anlamadım.ne dio bu adam??

Dear aziz ,

Thank you for supporting GIGABYTE products and contacting GBT Tech Support. As to the problem you mentioned, most of the drivers are bundled in VISTA already especially for those hardware which supported by VISTA. If the driver is not bundled, please try to contact the chipset vender or refer to the 3rd party web site for further assistance since we can hardly help unless chipset vender release driver to us. As a result, if the vender do not release such driver to us, we do not guarantee the M/B can support such OS. Please try to contact chipset vender for driver support later. Sorry for the inconvenience.

Here is the VISTA support M/B list for your reference:http://www.gigabyte.com.tw/FileList/NewTech/2006_motherboard_newtech/tech_061103_vista_models.htm

If you still have any further question or suggestion about our products/service, please do not hesitate to contact with us directly. We will try our best to help you resolve the problem ASAP.

Best Regards,
    GIGABYTE TECHNOLOGY

• Vista'ya geçmek için çok erken hocam. Yakında onun service pack bilmem kaçı çıkar. O zamana kadar gül gibi XP Professional'ını kullanmaya devam etmeni öneririm. İlle de vista diyorsan DH DEV YAZILIM ARŞİVİ forumundan Vista pack indirip kendini avutabilirsin ben öyle yapıyorum çok memnunum. Hiç de sorunum yok.

Donanım Haber Dev Yazılım Arşivi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderwatcher -- 17 Mart 2007; 19:18:58 >
  • Kardeş şimdi senin anakartın SIS648FX chipsetli, Vista zaten anladığım kadarıyla sistemine düzgün kurulmuş zaten, ekstra bir driver aramana gerek yok bildiğim kadarıyla, bir tek ses sorunun olmuş anladığım kadarıyla, onun içinde sisin sitesine bakman lazım, ama Sis gibi firmalar zayıf bu işlerde, şanssızlığın sis chipset bir anakarta sahip olmuş olman olabilir.. Ekran kartı için ise problemini pek anlamadım, ekran kartın için ayri driver olmalı, vista için ati ninde nVidia nında ayrı driver ları var, onlardan çek onları kur derim.

Şuraya bu konularla ilgili bildiğim kadarıyla birşeyler yazmıştım, oraya bir bak istersen,

http://forum.donanimhaber.com/m_12986775/mpage_1/key_//tm.htm#13005716

araştırmanı bu yönde derinleştir derim sana..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.