Şimdi Ara

Anakartım bu işlemcim ne olmalı?:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus A7V8X-X anakartım var ve şu an 1.75GHz ve 1024MB Ram takılı işlemci artırmak istiyorum önerileriniz ve tkabileceğim işlemci türleri hakkında bilgi istiyorum..

Saygılarımla..

• Athlon XP 2500+ (Barton) olabilir. Gerçi 1.8GHz ama aynı seriden başka bir işlemci de olabilir. İkinci el olarak arayın, bulacağınız seçenekleri değerlendirin...

AMD Soket A işlemciler arayabilirsiniz...
  • kısacası yeni işlemci bulamassın 2,el socet a serisi amd 2500+ lar filan
  • sıfır işlemci bulmak oldukça zor ve muadili zaten zor ancak 2 el bakabilirsin
  • sn daraz sahip olduğunuz anakart socket A tipi amd işlemcileri destekler ve bu işlemciler bildiğiniz gibi artık üretilmediği için 2. el almak zorundasınız.tavsiyem amd athlon xp 2500+ modelini alıp bir miktar oc ile kullanmanız.bu sizi bir müddet idare edicektir.
  • Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. İkinci el diyosunuz o zaman aankartımı değiştirsem daha mantıklı olur zaten 1.75 i kendim arttırdım biostan 2500+ de :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: daraz

Asus A7V8X-X anakartım var ve şu an 1.75GHz ve 1024MB Ram takılı işlemci artırmak istiyorum önerileriniz ve tkabileceğim işlemci türleri hakkında bilgi istiyorum..

Saygılarımla..

Anakartının desteklediği bütün işlemcilerin listesi =>http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us&model=A7V8X-X
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.