Şimdi Ara

Anakartıma biostan driver yükledim görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada belirttiğim gibi biostan yükledim hiç bi hata görünmüyodu yükleme bitti kapanıp açıldı görüntü gelmedi yaklaşık yarım saat bekledim yinede gelmedi. Resetledim aynı şekilde devam etti. Fanlar falan dönüyo ışıklar yanıyo fakat görüntü yok. Bios pilini çıkarttım bi gece öyle kaldı elektrik bağlı değildi kasaya. Geri taktım değişen bişey yok garantiye gönderme lüksüm en az 1 ay yok. Kendim halledemez miyim sıfırlama gibi bi şansım falan yok mu ? Msi b150 gaming m3 anakartım. Yardım edeceklere çok teşekkür ederim çok ihtiyacım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• biosa girebiliyormusun?
  • bios'dan driver yüklemesi derken ?

bios güncellemesi mi yaptın öyle yaptığını varsayıyorum eğer ekrana görüntü gelmiyorsa cmos işlemini dene, olmadı bios pilini tak çıkart ki zaten yapmışsın hala sistem açılmıyor ekrana görüntü gelmiyorsa bios güncelleme işlemi başarısız olmuş diyebiliriz. teknik servis'e göndermen gerek bios çipine müdahale etmeleri lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O anakart uçmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BIOS güncellemesini kastettin sanırım. Güncellemeden sonra görüntü gelmiyorsa senin yapabileceğin birşey yok.
  • Görüntü gelmiyordan kastın, parlak siyah bir ekran mı,monitöre hiç sinyal gelmemesi mi?
  • İki ihtimal var ya yanlış bios flashlamışsınız ya da bios güncelleme esnasında bir sıkıntı olmuş. İki durumda da servise vermeden yapabileceğiniz bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakari_mayo -- 30 Ekim 2017; 15:51:58 >
  • Bios güncellemesi sırasında elektrik kesilmesi, sistemin bir şekilde kapanması yada hatalı yükleme sonucunda sistem açılmıyorsa bunu dışarıdan müdahale ederek tekrar eski haline döndürmenin pek imkanı yoktur. Sorunu ancak teknik servis çözer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.