Şimdi Ara

Android'e geçiş tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2011'den beri iPhone 4s kullanıcısıyım.iPhone'dan memnun olmama rağmen bu kadar süre geçince bir değişiklik yapmak istedim yeni iPhone modelini almak yerine.
    Bu yaza kadar yeni bir telefon almayı düşünüyorum ve kafamda Sony Xperia serisi var.
    Z4'ün çıkışını beklemekteyim karar vermek için.

Ama başka önerilere de açığım.
    Şarj süresi önemli bir etken.
    Samsung'a biraz soğuk bakıyor olsamda Edge'i beğendim diyebilirim.Ama özellikleriyle ilgili ayrıntılı bir inceleme yapmadım

Siz androide geçişimi hangi telefonla yapmamı önerirsiniz ve neden?
    Daha çıkmamış yakın zamanda cıkacak bir telefonda olabilir.

Şimdiden teşekkürler önerileriniz için.

• tamamen aynı durumdayız bende 4s kullanıyorum 3 senedir ve bu yaz androide geçmeyi düşünüyorum tabi istediğim gibi bir şey bulabilirsem.s6 edge banada güzel geldi fakat şuana kadar tüm çıkan samsung telefonlar 6 7 ay içerisinde çok değer kaybediyor bir nevi demode oluyor.s6 edgeyi yedekte tutmakta fayda var 1. tercih olmamalı.one m9 u ciddi anlamda bekliyordum fakat m8in üzerine kamera işlemci dışında bir şey konulmamış çıkacağı fiyatı hakketmeyeceğinden eminim.m9 varken m8 almakta olmaz onun için htcyide eledim şahsi fikrim olarak.g4 nisanda tanıtılacak güzel bir şey olacağa benziyor g3ü baya kurcaladım beğendim g4te alınası bir cihaz olacaktır tabi diğer markalar gibi fiyatları şişirmezlerse.aslında vestel vergisi kurlar vs şişiriyorda neyse oraya girmeyelim.son olarak z4 için bilmiyorum sony aklının başına geldiğini ve yılda 1 amiral gemi çıkaracağını söylüyor.z3teki çerçeve kalınlığını beğenmemiştim ama onun haricinde fena değildi.z4te tasarım olarak baya bir yol katetmeleri lazım bana göre.
    genel olarak bakıldığında g4 ile z4 öncelikli tercihler arasında olmalı fakat bekleneni vermezler ise s6 edge daha alınası.s6 ve edgedeki donanım çok iyi fakat istediği kadar alüminyum çerçeve cam ön ve arka yüz deselerde şüphe bırakıyor.premium bir his yaratsada değerini kaybedeceğinden eminim kısa bir sürede.g4 ile z4 htc gibi üzerine pek bir şey koymadan çıkarırlarsa forever iphone

• Abi HTC almak iyi olur çünkü baksanıza HTC One m7 ile s3 aynı zamanda çıktı s3 KitKat almadı m7ye baksanıza 5.0 aldı.Yazılım desteği açısından Samsung 0 puan almalı.Htcnin yazılım desteği cok iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MindlessEven M kullanıcısına yanıt
    Biraz daha araştırınca bende herkesin HTC m9 ile hayalkırıklıgına ugramış olduğunu gordum.
    Açıkçası benim suan z4 düşünüyor olmamın sebebi tamamen z3 üm tasarımına hasta olmamdı
    Umarım çok fazla değiştirmezler diyeyim bende

Herkes G4 ü bekleme modunda sanırım.Bende G4,Z4 arasındayım şuanda.
    Bu ikilemin yanına baska bir telefon tavsiye edecek varmı?

Bu telefonlar daha çıkmadığından çok fazla bir yorum yapılamıyor doğal olarak.
  • FusuyDroid kullanıcısına yanıt
    Yazılım desteği konusunda çok buyuk bi sıkntı duyucagımı dusunmuyorum acıkcası.
    Örnek vericek olursam şuanda 4s ios8 destegi almıs durumda
    Ancak ios 8 e guncellemek performans düşüşüne sebep oluyor telefon kaldırmadıgından.

Bunun diğer telefonlarda da farklı olmicagını dusunuyorum.
    Bir telefon 3 sene yazılım destegi alıyorsa fazlasıyla yeterli bence.
    Ki bu dönemde cıkan hiçbir telefonun 3 yıldan az bir yazılım desteği alıcagını sanmam.

Bunları Samsung sevmeyen biri olarak söylüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortalknight

Yazılım desteği konusunda çok buyuk bi sıkntı duyucagımı dusunmuyorum acıkcası.
    Örnek vericek olursam şuanda 4s ios8 destegi almıs durumda
    Ancak ios 8 e guncellemek performans düşüşüne sebep oluyor telefon kaldırmadıgından.

Bunun diğer telefonlarda da farklı olmicagını dusunuyorum.
    Bir telefon 3 sene yazılım destegi alıyorsa fazlasıyla yeterli bence.
    Ki bu dönemde cıkan hiçbir telefonun 3 yıldan az bir yazılım desteği alıcagını sanmam.

Bunları Samsung sevmeyen biri olarak söylüyorum

Abi bende cidden samsunga karşıyım alacağım tek şeyi tableti olur.
    androidin güncelleme ömürü biterse bile ROM kurarsın en azından.galaxy aceye bile KitKat kurulabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.