Bildirim
Androidlerle oyun oynamak?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: by_heat
Arkadaslar 4S sahibiyim Galaxy S3 ile birlikte oyun oynayabilirmiyiz oluyorsa bildiginiz oyunlari yazabilir misiniz?
Gameloft oyunlarına bak...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gtr5000
quote:
Arkadaslar 4S sahibiyim Galaxy S3 ile birlikte oyun oynayabilirmiyiz oluyorsa bildiginiz oyunlari yazabilir misiniz?
Order and Chaos gibi MMORPG oyunlarının Android be iOS sunucuları farklı oluyor ama Asphalt filan bluetooth veya Wi-Fi ile oynanabilir sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Pancake.
quote:
quote:
Order and Chaos gibi MMORPG oyunlarının Android be iOS sunucuları farklı oluyor ama Asphalt filan bluetooth veya Wi-Fi ile oynanabilir sanırım
Hepsi demedim zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Pancake.
quote:
quote:
Hepsi demedim zaten
Hepsi dedin mi dedim
Şaka yapıyorum, yanlışlıkla alıntıladım galiba nedenini bilmiyorum
-
Konu sayibi teker teker yüklersiniz aynı oyunları denersiniz birbirinizi görmüyorsanız sağlık olsun s3 ün arkasına elma logosu çizin yada tam tersi 2sini eşitleyin.Bir birine vurun işlem tamamdır.Sonuç aynı sunucu aynı ortam. :P
-
Tesekkur ederim bakicam :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- true tone nedir
- gürcistan apple mağazası
- facetime etkinleştirme bekleniyor
- iphone otomatik kilit süresi değişmiyor
- son arama kaydı görünmüyor
- iphone 6 ios 15 yükleme
- device health services nedir
- iphone boyutları
- samsung s24 ultra iphone 15 pro max karşılaştırma
- iphone 16 pro max ağırlık
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X