Şimdi Ara

Ani FPS düşmeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4-5 gün öncesine kadar en yüksek ayarda 60 sabit fps ile oynadığım oyun şuan 1 vs 1 de hatta minyon keserken normal saldırı yaptığımda bile ani fps düşmesi yaşıyor. Tf lerde de aynı şekilde. 18-20 fps alıyorum ve aptal gibi ekrana bakabiliyorum sadece kastığı için. Çok sinir bozucu bir durum. Sistemimse gayet yeterli. Asus N550JV Cn127h

-Intel Core i7-4700HQ 2.4GHz işlemci
    -16 GB Ram
    -Nvidia GeForce GT750M 4 GB ekran kartı
    -Windows 8.1

4-5 gün önce ekran kartımı güncelledim. Aynı zamanlarda yine ufak bir yama yaptı oyun. Acaba bu kasma sorunu yamayla mı ilgilidir yoksa ekran kartı güncellemesi ile mi ilgilidir? Gerçekten çok sinir bozucu. Far cry 3 ü yüksek ayarda tek bir kasma bile yaşamadan oynuyorum. Tomb Raider da keza öyle. Lol'e has bir sorun bu sanırım. GeForce Experience'den de optimize ettim. Ayarları en düşüğe alıp denedim, haritada normal gezerken yine hiçbir sıkıntı yok 180 fps yi görüyorum fakat combatlarda yine 20 fpslere düşüyor. Oyunu silip tekrar kurdum, onardım vs. yamayla ilgili dosya bozukluğundandır diye fakat banamısın demiyor. Hatta oyun çöktü hatası bu aralar bir hayli artmaya başladı. Sebebiyle ilgili bilgisi olan ve bana yardım edebilecek arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.

• laptop ısınıyor garantiye gönderip fan temizliğini yaptırın
  • Laptop 1 buçuk aylık ve zalman 2000 cooler var. 60 65 dereceden yukarı çıkmıyor lolde.
  • Bende de var bu ara cidden cok artti 100-110fps aliyordum sadece fight degil normal olarakta 50lere dustu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer birçok kişide bu sorun ortaya çıktıysa sanırım benle alakalı bir durum değil. Ama bende 50 de değil 20 fpsnin altına düşüyor ve bu direk kasma demek. Ekran kartı güncellemesiyle ilgili olduğundan şüphem var. 4.7 gelsin bir de o zaman bakacağım, gelen ufak yamayla ilgili mi acaba diye. Ama şuan yardımınıza ihtiyacım var gerçekten.
  • Benim de gtx780m im var ben de sabit 60 fps alirken artik 20-30 fps aliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gtx765m var bende hiçbir problem yaşamıyorum dikey senkron muhabbetini yapılı 60fps sabit alıyorum ve laptop fan temizletmem gerektiği halde fpsde herangi bi düşüş felan bişey yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunlarda fps kitlenme sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Driver sorunu olabilir. Önceki driverı kurmayı deneyebilirsin. Beta sürüm falan değildi dimi driver?
  • bende de var oyunun ilk başlarında oluyor earlyde sorun oluyor sup oynamıyorsam
  • NouNMooN N kullanıcısına yanıt
    Sorun kesinlikle yüklediğin driver ile ilgilidir. GeForce Experience ben de yüklediğimde aynı sorunu yaşamıştım. Ekran kartının kurulu olan driverlarını kaldır ve Asus'un sitesinden bilgisayarın için uygun olan ekran kartı driverını tekrardan yükle düzelecektir.
  • Benim masaüstünde de arada oluyor.Normalde fightlarda 100-120 den aşağı inmezken oyun başı 5 pot alırken 10 falan oluyor.Bazen farm yaparkende düştüğü oluyor.Düzeltemedim ben de.
  • Ekran kartı sürücüm full sürüm. 335.23 sürümü beta değil yani. Ancak driver la ilgili bir sorun olsaydı oynadığım diğer tüm oyunları da etkilemez miydi? Dediğim gibi far cry 3 ü yüksek ayarda tek bir kasma bile olmadan saatlerce oynuyorum o yüzden bu sorunun tam olarak driver dan değil de driver la oyunun optimizasyonundan olduğunu düşünmeye başladım. Böyle birşey mümkün olabilir mi acaba? Gerekirse driver ı silip eski sürümü bile kurabilirim yeterki şu düzelsin..
  • Up
  • Upp..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.