Bir liste ile getirilen siviller cumhuriyet Bayramı'nda ve Anıtkabir'de cumhurbaşkanına dik dur reis diye bağırdı. Hiç hoş değil dikkatimi çekti bu durum bu insanlar Atatürk değilde Erdoğan için getirilmiş gibi görünüyor. Bir aktrol olarak bu durumdan son derece rahatsız oldum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Anıtkabir'de hoş olmayan sloganlar
-
-
Dürüstlüğün için teşekkürler.
Ejder meyveli smoothie ve yerli milli dolar ile.
-
Onla oraya bilrek getirilmis propagandacidirlar, agizlari kokan parali taraftar, isleri bitince ellerine birkac paket çay tutuşturmuslardir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Cumhuriyetimsi bir Cumhuriyet Bayramı kutladığımız için sıkıntı yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
özel konumlandırdıkları belli ama antipatik duruyor cidden yapay..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Omega Speedmaster
Cumhuriyetimsi bir Cumhuriyet Bayramı kutladığımız için sıkıntı yok.Niye ya öyle deme eski törenleri özlediysen aç TRT1 de Büyük Cumhuriyet korosu marş söylüyor.
Marş marş mar ileri ileri
Türk askeri durmaz geri ...
vs diye söylüyorlardı az önce gördüm :)
Eski törenlerin ne kadar sıkıcı olduğunu tekrar anlamış oldum bu arada.. Cidden sogukta tek kol aralı hiza esas duruşta satlerce marş ve şiir dinlemeye her insan oğlu katlanamaz :)
Bu konuya gelince gereksiz hareketler bunlar adamın anıt kabiri orası düzgün durmak gerekir nerde nasıl davranacağını bilmeli insan.
-
Sıkıldıysan patlat bir Dombra, iyi gider...
Yıl 2020 hala uğraştımız şeylere bak..
Dik dur eğilme ,halk nasılsa eğiliyor
Türkiye'de sıradan olan şeyler kardeşim bir tanesi bir kg kırmızı et yiyemiyor aylık , ekmek alamadıkları için askıda ekmek yaptılar müstekak bu millete soğana domatese muhtaç olasıya kadar malum partiye oy vermeye devam edecekler ki beni üzen şey benim düzenim veya hayatımı karartmaları kendi hayatımı kurtarsaydım halka müstekak gider akpye basardım oyumu çatır çatır millet kırılsın açlıktan zevk alıyor onlar bende onları ejder meyveli smothiemle izlerdim uzaktan.
-
-
Bu getirilen elemanların görevi "slogan at git" demekki...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 29 Ekim 2020; 20:39:41 > -
Çay istiyorlar bence
Millet bahcesinde yuvarlanmak istiyor bunlar
Bu ülkede böyle gençler oldukça,geleceğimiz aydınlıktır
Dua ve selam ile
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Niye kardeşim? laik ve özgür değilmiyiz sonuçta? ülkesinin cumhurbaşkanına bile selam yollayamaz mı vatandaşımız?
-
Klasik akp mantığı işte ne beklersiniz ki. Ellerinde listeler, içeri girin slogan atın Bu işler ısmarlama olmuyor be abi... Sevmek sloganlarla değil gönülden olan bir şey, tıpkı milyonların görmediği, duymadığı yıllar önce yaşamış bir lidere duyulan sevgi gibi.
Dürüstlüğün için teşekkürler. Ejder meyveli smoothie ve yerli milli dolar ile. |
Onla oraya bilrek getirilmis propagandacidirlar, agizlari kokan parali taraftar, isleri bitince ellerine birkac paket çay tutuşturmuslardir.
|
Sıkıldıysan patlat bir Dombra, iyi gider... |
Dik dur eğilme ,halk nasılsa eğiliyor
|
Bu getirilen elemanların görevi "slogan at git" demekki... |
Burası laik ülke, müslüman ülke istiyorsan Yallah Arabistan'a. |
Klasik akp mantığı işte ne beklersiniz ki. Ellerinde listeler, içeri girin slogan atın Bu işler ısmarlama olmuyor be abi... Sevmek sloganlarla değil gönülden olan bir şey, tıpkı milyonların görmediği, duymadığı yıllar önce yaşamış bir lidere duyulan sevgi gibi. |
"Bir Ak trol olarak bu durumdan çok rahatsız oldum."
|
Bir kabirde ozellikle atamizin kabrinde saygi uzuntu ve minnet olacagi yerde siyasi amaclarla yapilan boyle bir terbiyesizlige kimse izin veremez . Ben kendimi bildim bileli anitkabire vatandasimiz tek bir amac icin gider ve gitmistir . Saygi ozlem ve minnet . Ben omrumce bu kabiri gordugumden beridir boyle sey gormedim omrumun gormedigi hic bir zamanda da siyasi malzeme yapilmamistir bu saygin yerde |
Benzer içerikler
- genç emeklilere tavsiyeler
- atık su bedeli nedir
- migpack apk
- filistinin türkiyeye yaptıkları
- hyperbon sakız boykot mu
- pasaport yenileme ücreti 2025
- özel numara bulma
- ısı pompası mı doğalgaz mı
- reeder nerede üretiliyor
- e devlet plaka kayıp başvurusu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X