Şimdi Ara

Ankara-Bolu Otoyolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tatil içerisinde Ankara'dan Abant'a gitmeyi düşünüyorum. Bu otoyolu pek kullanmışlığım yok. Yeri belli belirli sıkça gidip gelenlerin bildikleri radar noktaları var mı acaba? 120+10 sınırını hiç bir zaman geçmem yalnız benim merak ettiğim mesela tünel içinde 70-80 tünel çıkışında 90 falan gibi radarlar var mı? Bunlardan önce radar var diye uyarı var mı? Yoksa heryerde radar var diye uyarı var da belli yerlerde mi radar var?

• yeniçağa sapağına kadar kullanırım ben o yolu ve bu güne kadar radara denk gelmedim 130 - 190 civarı sürat ile
  • o sapak tünelden önce mi sonra mı peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubinstein

o sapak tünelden önce mi sonra mı peki?

Tünelden önce... Tünelin içinde 70 km/s limitinde hız radarı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucak_muhendisi -- 14 Kasım 2010; 20:45:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ucak_muhendisi

quote:

Orijinalden alıntı: rubinstein

o sapak tünelden önce mi sonra mı peki?

Tünelden önce... Tünelin içinde 70 km/s limitinde hız radarı var.

Hız Limiti Radar fln Dinlemiyor kimse 160 -170 gidiyorlar Tabi Ceza Geliyormu Gelmiyormu Bilmiyorum Ben hiç Girmediğim İçin
  • arkadaşım oto yolda genelde radar olmaz bazen bayramlarda bir tane oluyor ama madem hız sınırına uyacaksın onuda salla gitsin.
    tünel mevzuuna gelince abant zaten tünelden önce yani sen tünele girmeyeceksin tünele gelmeden otoyoldan çıkacaksın.birde otoyolun ücretsiz olduğu zamanda gitmeyeceksen kgs yada ogs edin çünkü gişeler artık yok.
    son tavsiyem eger fotoğraf çekmeyi seviyorsan ve iyi bir fotograf makinan varsa şu anda orada ağaçlar üzerine yoğunlaşabilirsin.
    yeşilden sarıya acaip bir renk çümbüşü vardır bu zamanlar.
  • kgs var zaten ama ücretsiz zamana denk gelecek galiba. teşekkür ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-Konya-Akseki-Manavgat yolu
    11 yıl önce açıldı
    Erzurum-İstanbul
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.