Şimdi Ara

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Fakülteler Nerede?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
3.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Konuyu soru cevap değil bilgi amaçlı açıyorum çünkü üniversitenin yakın zamanda kurulmuş olması ve bu süreçte fakülte binalarında fazla değişiklik olması dolayısıyla çoğu kişi yanlış bilgiye sahip ve bir çok kişi de forum da bu konuda yanlış bilgi vermekte.
    Tercihlerin son gününde çok yardımcı olmayacaktır ama yazalım biz.

"Verilecek bilgiler 2017-18 öğretim yılını kapsamaktadır."

2017 Üniversite Tanıtım Materyali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooncel19 -- 27 Temmuz 2017; 5:44:44 >

• +İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İslami İlimler Fakültesi, İşletme Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi: ESENBOĞA MERKEZ KÜLLİYESİNDE
    -
    +Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Meslek Yüksekokulları: ÇUBUK YERLEŞKESİNDE
    -
    +Tıp Fakültesi: BİLKENT YERLEŞKESİNDE
    -
    +Hukuk Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi: ETLİK YERLEŞKESİ 15TEMMUZŞEHİTLERİ BİNASINDA (Etlik Batı Kampüsü)
    -
    +Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hazırlık Eğitimi: ETLİK YERLEŞKESİ MİLLİ İRADE BİNASINDA (Etlik Doğu Kampüsü)

Eğitim verecektir. (2017-2018)*
  • -BİLKENT YERLEŞKESİ-

Tıp Fakültesi burada eğitim vermektedir. Atatürk hastanesinin hemen yanında ve şu an inşa edilen (Ağusos 2017'de tamamlanması hesap ediliyor) Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü içerisindedir. Öğrenciler pratik eğitimini bu şehir hastanesinde almaya başlayacaktır.

Harita Adresi

Fakülteler ve Yüksekokullar bilgi sayfası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooncel19 -- 26 Temmuz 2017; 13:18:24 >

• -ETLİK 15TEMMUZŞEHİTLERİ BİNASI-
    (Etlik Batı Kampüsü)
    +Hukuk, Mühendislik ve Diş Hekimliği bu yerleşkededir.
    -Otobüsle Ulus'a 15-20 Kızılay'a 25 dk uzaklıktadır. İvedik Metro İstasyonuna ring hattı mevcuttur (Ring hattı 25 dk'da bir geçmektedir. *2017)
    +Antares Avm'nin hemen sol tarasındadır.
    -

Harita Adresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooncel19 -- 27 Temmuz 2017; 5:55:6 >

• -ETLİK MİLLİ İRADE BİNASI-
    (Etlik Doğu Kampüsü)
    +
    +Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Hazırlık Eğitimi burada verilmektedir.
    -Otobüsle Ulus'a 15-20 Kızılay'a 25 dk uzaklıktadır. İvedik Metro İstasyonuna ring hattı mevcuttur (Ring hattı 25 dk'da bir geçmektedir. *2017)
    +Antares Avm'nin hemen sağ tarafındadır.
    -
    -
    Harita Adresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooncel19 -- 27 Temmuz 2017; 5:54:26 >

• Etlik kampusu guzel buyuk ihtimalle oraya gideceğim. Ama bu kadar siyaset yapmasalar keske gozumuze soka soka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • --------ESENBOĞA MERKEZ KÜLLİYESİ----------
    +
    +İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İslami İlimler Fakültesi, İşletme Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi Eğitimi burada veecektir.
    -Esenbpğa Yerleşkesinin halihazırda 1. Etabı bitmiştir, 6 etap daha inşaat devam edecektir. Bu süreç 15 yıl gibi bir süreyi hedeflemektedir. Tüm Etaplar tamamlandığında şehirden uzak metro ulaşımı olan devasa bir kampüs yapılmış olacaktır.
    -Şu an metro yoktur, inşası için çalışmalar yürütülmektedir. Ulaşım otobüslerle ve servisle sağlanmaktadır.

Planlanan kampüs maketi:

Harita Adresi

Fakülteler ve Yüksekokullar bilgi sayfası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooncel19 -- 27 Temmuz 2017; 5:46:3 >

• -ÇUBUK YERLEŞKESİ-
    +Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Meslek Yüksekokulları burada eğitim verecektir.
    +

Harita Adresi

Fakülteler ve Yüksek okullar bilgi sayfası

• quote:

Orijinalden alıntı: ShoyoHinata

Etlik kampusu guzel buyuk ihtimalle oraya gideceğim. Ama bu kadar siyaset yapmasalar keske gozumuze soka soka.

Üniversite reklamlarına mı bana mı cevap verdim bilmiyorum.
    -Evet üniversite devlet tarafından siyasi olarak destek görmektedir. Bu konuda devletin yapması tüm üniversitelere eğitim stratejisi göz önüne alınarak mümkün olduğu kadar eşit destek verilmesidir diye düşünüyorum ben de.
    -Üniversite reklamlarına gelecek olursak bu konuda bir abartıya rastlamadım.
    Forumda Üniversite hakkında fazla konu açılmış olmasının nedeni öğrencilerin bu konuda gerekli bilgiye ulaşamadığı düşüncesi ve bu konuda yanlış olmayan bilgileri sunmaktır. Bu konu da aynı amaçla açılmıştır, siyasi bir amaç gütmemektedir ve üniversite idaresi ile bir bağlantısı yoktur.
    -
    +Eklemek isterim ki bir vatandaş olarak her zaman içinde bulunduğumuz kurumu yükseltmek ve en iyileştirmek çabası içerisinde olmalıyız. Herkes kendi işini yapsa her şey daha güzel olur dediğimiz şey budur. Bu açıdan bu konunun bilgi yardımı yanı sıra üniversite hakkında doğru bilgi vererek gelecek öğrenci niteliğini artırmak düşüncesi olduğunu da dürüstçe belirtmek isterim. Hırsa ve menfaate hizmet etmeyen rekabetin eğitim kalitesinin artıracağı düşüncesindeyim.
    Yazım sana bir eleştiri değil ayrıca açıklamak istediğim bir konunun dışa tezahürüdür.
    Yorumla konuya destek olduğun için ayrıca teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooncel19 -- 26 Temmuz 2017; 13:31:16 >

• Güzel bir içerik olmuş, ben hepsini çubukta biliyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yararlı konu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.