Şimdi Ara

Ankarada Hem Eğitim Hem ortam:) kızlar filan bol olan bi Dersane önerirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ankarada hem eğitim hem ortam(kızların bol olduğu) dersane arıyorum fakat hiçbi fikrim yok lise sona geçtim siz hangi dersaneyi önerirsiniz

• sen niye dersaneye gidiyosunki okulda kalsaydın orada bir suru kız vardır .....
  • meslek lisesi hacım ondan ya :(
  • hem kız hem eğitim birbirlerine çok uzak kelimeler...
  • hangı lise
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackerrow

meslek lisesi hacım ondan ya :(

ilk sene sen unıversiteyi unut hacı heheh :))) ama allahdan unut kesılmez.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAVENBACH -- 15 Eylül 2006; 22:25:11 >
  • dikmen alman meslek lisesi :
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackerrow

ankarada hem eğitim hem ortam(kızların bol olduğu) dersane arıyorum fakat hiçbi fikrim yok lise sona geçtim siz hangi dersaneyi önerirsiniz

okumaya mı evlenmeye mi?
  • sen öncelikle gerçekten neye hazırlanmak istediğine karar ver ondan sonra istediğin alana göre yönlendirme yaparız...
  • İyi bir eğitim almak istiyorsan, genellikle iyi eğitim veren dersaneler haremlik-selamlık ders işliyorlar.
    Yani aradığın dersaneyi bulman biraz zor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

İyi bir eğitim almak istiyorsan, genellikle iyi eğitim veren dersaneler haremlik-selamlık ders işliyorlar.
    Yani aradığın dersaneyi bulman biraz zor.

bak bu dogru hocam adamlar siralamaya oynuyor hep
  • okumaya git karı kızın peşine takılırsan işler uzar başarısız olursun.. aşk olsun yada başka niyetlle olsun kızların peşinden koşmak çoğu zaman boş iş... git dersini çalış.. bu kızlar adamı herşeyden uzaklaştırırlar ister istemez.. başarısız olursun kafanı duvalara vurur sürtersin ama iş işten geççmiş olur.. koşcaksın peşlerinden bişi olmicak sonra pişman olucaksın..

ama son pişmanlık fayda vermicek..

ayrıca kalabalık dershaneye gitme.. üçler dir.. karancandır tümay dır.. bunlardan uzak dur !! daha az öğrencisi olan yerlere git.. kalabalık olmasın yoksa ilgilenmezler... kızların vcanı cehenneme boşver.. dershane dışında da bulursun onları ,alayını... heryerde var onlardan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 14 Eylül 2006; 22:51:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

okumaya git karı kızın peşine takılırsan işler uzar başarısız olursun.. aşk olsun yada başka niyetlle olsun kızların peşinden koşmak çoğu zaman boş iş... git dersini çalış..

ayrıca kalabalık dershaneye gitme.. üçler dir.. karancandır tümay dır.. bunlardan uzak dur !! daha az öğrencisi olan yerlere git.. kalabalık olmasın yoksa ilgilenmezler... kızların vcanı cehenneme boşver.. dershane dışında da bulursun onları ,alayını... heryerde var onlardan...

tmm sagolasın

• şöyle kimsenin olmadığı bi dershaneye falan git de gerçekten okumak için gelenleri rahatsız etme bari.
  • millet cevapları vermiş

ama cevabım

sayısal isen nesibe aydın
    eşit ağırlık isen üçler
    kavaklıdere her ikiside
  • bayındır dersanesı tam tarıf ettıgın gıbı kızılayda bayındır sokakta cok kral dersane benım hatun oraya gıdecem dıye tuturdu ama ızın vermıyorum sen gıt
    hıc degılse arastır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

okumaya git karı kızın peşine takılırsan işler uzar başarısız olursun.. aşk olsun yada başka niyetlle olsun kızların peşinden koşmak çoğu zaman boş iş... git dersini çalış.. bu kızlar adamı herşeyden uzaklaştırırlar ister istemez.. başarısız olursun kafanı duvalara vurur sürtersin ama iş işten geççmiş olur.. koşcaksın peşlerinden bişi olmicak sonra pişman olucaksın..

ama son pişmanlık fayda vermicek..

istisnalarda var canımmhepsini aynı kefeye koyma lütfen...

• forumumuzda neden bu tip seviyesizkonular artıyor? onlem alınmalı diye dusunuyorum
  • bentderesi dershanesi mavi cam sınıfı
  • Okumaya mı, piyasaya mı gidiyon? Böyle düşünürsen okuyamassın...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.