Ankastre kutusu hakkında
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Çalışmaz.
-
Neden hocam o soketler kişiye özelmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expectations -- 15 Eylül 2024; 19:4:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hattınız reglette hangi numaraya tanımlandıysa onun üzerinden iletişim kurabilirsiniz.
-
Anladım hocam. Kullandığım 7 numaradaki soket bozuldu diyelim o zaman türk telekom 2 numaraya taşırmı. port ile bağlantısı varmı bu numaraların
Öyle olur. Telekom'a arıza kaydı açarsınız; müdahale ederler.
-
Teşekkürler
Ben tşk. ederim; hayırlı akşamlar.
-
Regletteki mantık şöyledir. Numaralı kısımlara dairelerden gelen, karşılığına da saha dolabından gelen kablolar takılır. Mesela 1. numarada sizin dairenin kablosu var, 2. numarada yan dairenin kablosu var. Sizin kabloyu 2. sıraya komşunuzu da 1. sıraya alırsanız yine online olursunuz. Burada önemli olan saha dolabından gelen kablonun dolapta porta takılı olması. Benim komşuma gelen hat değerleri daha iyiydi, ben kendi kablomu onla yer değiştirmiştim :) Hatta siz 100'lük paket kullanıyorsunuz, arkadaşınıza gittiniz kendisi 35 kullanıyor ama altyapısı 100 destekliyor. Kendi pppoe bilgilerinizi arkadaşınızın modemine girip 100 olarak orada da online olursunuz.
-
Benim komşuma gelen hat değerleri daha iyiydi, ben kendi kablomu onla yer değiştirmiştim :)
Boşuna dememişler; komşu komşunun portuna muhtaçtır diye.
-
Port namustur, sahip çıkalım :D
-
Port vermek; referans kodu vermeye benzemez.
-
Benim portun yerini değiştirmiş telekom ekipleri, arıza kaydı oluşturdum, şikayet etsem bir sonuca ulaşır mıyım?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- fatura üst sınırı nedir
- zte modem güncelleme
- tarife değişikliği ne zaman yapılmalı
- eve fiber kablo çektirme ücreti
- elektrik kesintisi sonrası internet yok
- ağda kayıtlı değil samsung
- ağda kayıtlı değil ne demek
- turkcell abone sayısı
- türk telekom internet çekmiyor
- türk telekom e-sim nasıl alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X