Şimdi Ara

Annem İle Babamın Başından Geçen İki Olayı Anlatıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce öğle yemeğini yiyorduk ve nerden açılmıssa eskiden yaptıkları salaklıklar geldi annemle babamın aklına

İlk önce babamınkini anlatayım...

bizim alt komusmuzda polis,babamda. aynı yerde çalıstıkları için birbirine güvenleri çok...o bakımdan komusumuz tatile çıkacagında anahtarı bize bırakmıs çiçeklerı sularsınız biz yokken diye...ve olay başlıyor...

neyse aksama yemek yapıcaklar annemler...babam patates kızartalım demiş...annemde olur demiş.Fakat yağ yok.neyse babam demiş.hanım al su anahtarı in aşagıdan al.annem demiş ben girmem nolur nolmaz yabancı ev demiş.Babamda iyi ben alıp geliyim demiş tabe...

neyse inmiş Bakmış yağ arıyo tabi...böyle buyuk bir yağ şişesinde...kapmış getirmiş...annem hemen kızartmaya baslıyor =)
    ama sanki herseferkinden daha geç kızarıyor daha çok sıçrıyor ve daha da bi mor oluyor

annem ve babam afiyetle yiyor bunu tabi ben daha 1 yasında oldugum için olayların farkında değilim...

sonra tabi yaglarını aldıkya üzerine de eklemek lazım ayıp olmasın... tabi gerekli eklemeler yapılıyor ve komsumuz tatilden gelince veriyoruz direk ama ilk bir şaşkınlık ahmet abi diyor: yanlıs anlamada naptınız Siz Makina Yağını
    işin ilginç tarafı annemde zehirlenmiyor babamda

Gelelim annemin olaya

Bir Gün eve İki Kişi Geliyor kapıyı calıyorlar..merhaba efendim biz elbise satıyordukda denemek istermisiniz...annem tabe hemen atlıyor tabi tabi getirin..deniyelim...annem diyor ki öyle tatlı konusuyorlarki almamak elde değil...sonra anneme bir senet imzalatıyorlar..ev kirasının 80 lira oldugu dönemde 100 liraya elbiseyi alıyor...sonra kapı bir kez daha çalıyor bi yaşlı teyze...diyor böyle böyle kızım hasta yardım et...annemde hemen cıkartıyor babamın botlarını ve montlarını veriyor....neyse sonra kapı bir kez daha çalıyor...bu sefer yaşlı bi amca...elinde posetle biz göz..kızım diyor ameliyat olcam(ilahi Anne Göz posettedezenfekte olurmu hiç=)) annemde cıkartıyor babamın bıraktıgı ekmek parasını veriyor evde ne kadar para varsa veriyor...
    meğerse Gelen 3 kişide birbiriyle anlaşmalı duyan geliyor duyan geliyor sitenin salaklarına geliyormuş=)

vee aksam eve gelince babamın halini düşünün...=) Baya uzattım herhalde ama umarım okuyanlar sıkılmamıstır...bana komik geldi...okuyan herkse teşekkür ediyorum yorumlarınız eksik etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoelBarish -- 4 Kasım 2010; 20:38:17 >

• verse parçalarsın ama..
  • quote:

Arkadaşlar az önce öğle yemeğini yiyorduk

• ibretlik olaylar zinciri
  •  Annem İle Babamın Başından Geçen İki Olayı Anlatıcam
  • makina yağı kısmı güzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: iNFiNiTy Da®k

quote:

sen fail olmuşsun kardeş adam az önce akşam yemeğini yerken aklına gelmiş bunlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le0RiC

quote:

Orijinalden alıntı: iNFiNiTy Da®k

quote:

sen fail olmuşsun kardeş adam az önce akşam yemeğini yerken aklına gelmiş bunlar

adam amerikada yaşıyormuş ne akşamı hacı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Hayko Cepkin Terk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Ulan amma güldüm ya..
  • şimdi sakin ol ve o klavyeyi yere bırak dostum!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.