Şimdi Ara

Anpa Gross Market 212 Outlet Avm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.841
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam itibarıyla ilk alışverişimi yaptım. Piyasaya da yer alan diğer marketlere kıyasla fiyatları 1-2 lira daha uygun. Toplu alışverişlerde en az 50 tl kazanç sağlanacağına eminim. Örneğin clear man şampuan 15 TL, Yudum ayçiçek yağı 4 litre 29,90 TL.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• reklamlar, belli ürünlerde indirim var ama piyasada tutunmaya çalışıyorlar.

Konusu açılacak kadar fiyat yok, diğer marketlerde yapılan indirimler havada karada geçer.
  • hebelehubele H kullanıcısına yanıt
    Aslında bahsettiğin diğer marketlerde belli ürünlerde belli zamanlarda indirim var. Ama ilgili market toptan üzerinden çalıştığı için ürün zincirinin %90’ının fiyatının uygun olduğunu düşünüyorum. Ayrıca ben yalnızca 1 defa gittim. Alışveriş yapmak isteyen gider piyasa fiyatlarıyla karşılaştırır. Uygun olduğunu düşünüyorsa alır, düşünmüyorsa almaz.

• Haliyle son mesajda görüldüğü üzere de burada "Sıcak Fırsat" içeren bir durum da yok.

• yudum fiyatı iyiymiş. daha ucuza alıyom diyenler, migros'ta 80 takla atıp kod + gdi + 3 al 2 öde kampanyalarını birleştirip alıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortada bir sıcak fırsat yok. Lakin bu markete ben de ara ara gidiyorum. Çoğu ürünlerde iyi fiyatlar var. Aynı üründe çok markayı da satıyorlar.
    Kırtasiye reyonunda da çok uygun fiyata ilkokul çocukları için hikaye kitapları var.
    Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlığa tekirdağ fırsatları yazarsanız iyi olur beylikdüzündeymiş anpagross
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hesapmakinesi01

Aslında bahsettiğin diğer marketlerde belli ürünlerde belli zamanlarda indirim var. Ama ilgili market toptan üzerinden çalıştığı için ürün zincirinin %90’ının fiyatının uygun olduğunu düşünüyorum. Ayrıca ben yalnızca 1 defa gittim. Alışveriş yapmak isteyen gider piyasa fiyatlarıyla karşılaştırır. Uygun olduğunu düşünüyorsa alır, düşünmüyorsa almaz.
    Bahsettiğim marketlerde %40 indirim oluyor.

1-2 lira ucuz diye kafadan buraya girilmez.

Gerçek sıcak fırsatçı alacağını ürünü indirim olduğunda alır.

Ek olarak turistler benden içki alabilecekleri bir yer var mi diye market söylememi istedi, ben de burayı tarif ettim.

Meğer içki hiç bir şekilde yokmuş. Sonra biraz araştırdım, pek tekin bir marka gibi gelmedi.

• Ben genelde burayı kullanıyorum. Fiyatlar piyasanın altında. Büyük bir a101 gibi düşünün.örneğin geçen gün sırma maden suyu 6x200ü 3.60 tlye aldım. Kurukahveci mehmet efendiyi 3.90a aldım. Bebek bezleri de piyasanın en ucuzu.

Bu anpa bayrampaşadaki büyük toptancılardan biriymiş. Birçok malı büyük marketlerden daha ucuza getiriyormuş. Neden ucuz olduğunu sorunca öyle demişti görevli.

• Ben İstanbul da ikamet etmeme rağmen ağırlıklı aylık / yıllık alışverişimi Ankara ya denk getiririm.

Ankara da genelde City Gross ve Nev Gross tan alışverişimi yaparım. Fiyatları İstanbul a göre ciddi uygun oluyordu.

Sonrasında İstanbul da Gross açılmış diye duydum. Sevindim. Bu Anpa Gross un haramidere deki yerine geçerken 2 kere uğradım.

Gross olduğu için indirimli birşeyler bulurum sandım ama fiyatlar neredeyse Migros ile yarışıyordu.

İşin garibi millet o kadar fiyatlardan bir haber ki ucuzmuş gibi herşeye saldırıyordu. Üzüldüm çıktım.

Demek ki burası İstanbul ve burada yaşamanın bir maliyeti var dedim kendi kendime...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asts -- 23 Ağustos 2019; 13:52:12 >
  • İkitelli taraflarında da var. Tam olarak neresi oluyor bilmiyorum ama 212 avmde işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 23 Ağustos 2019; 13:54:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

yudum fiyatı iyiymiş. daha ucuza alıyom diyenler, migros'ta 80 takla atıp kod + gdi + 3 al 2 öde kampanyalarını birleştirip alıyor
    millet bulamamış ama gdi ile oldukça iyi fiyata verdiler yudumu. çay fiyatlarının zammı da yansıtılmamıştı. istanbul da olsa idim çayla beraber alırdım.

• Gidip ihtiyaç ürünleri gözü kapalı alınır. Ama çok az ürün stok yapmaya değer. Migros carrefoursa bim a101 şok sadece günlük alışverişte kullanılır Kampanya dönemlerinden stok yapılır. Gözü kapalı hiç bir ürün alınmaz fark bu.

• Normal alışverişleriniz için kullanabileceğiniz market. Diğer rakiplerine göre iyi fiyatları var. Sebze, meyve reyonunda da diğer rakiplerine göre daha taze ve alınabilir ürünleri mevcut.

• Benim için fırsat fırsattır. Bilmeyen 1 kişi yudum yağı her yerden daha uyguna bu marketten alabildeyse onun için sıcak fırsattır, o an almıştır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.