Şimdi Ara

Antalya Drag Yarışlarında 3 Ölü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
0
Favori
11.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet ya bende izledim televizyonda çok kötü gerçekten üzüldüm allah ölenlere rahmet eylesin yakınlarınada sabır versin
  • ölenlere Allah rahmet eylesin
    çok acı bi durum
  • nekadar acı bi durum hafta sonu vakit geçirmeye gidiyosun cenazen geliyor eve..allah rahmet eylesin...
  • Bu araba yanlış hatırlamıyorsam 600 bg. üzerinde idi.. Gençleri pistlerde görmek isteyen OPET gençleri seyirci olarakda pistlere sürdü..bu durumla ilgili olarak ise gene soylenecek cok sey var... 1.tosfed boyle 0 guvenlik olan bir yarısa nasıl onay veriyor 2.bu organizasyonu yapan antalya otomobil klubu bu tip bir yarısa nasıl onay veriyor.... bu tip yarısların riskini aklı basında herkes bilebilir ve gorebilir
    3.yarısan kisiler bu riski goremiyorlar ve neden yarıstan cekilmiyorlar...Her şey para ve REKLAMMI OPET bunun sonuçlarına nasıl katlanacak???
  • Gencecik insanların havada savruluşu gözümün önünden gitmiyor.
    Ya önlem al ya yarış düzenleme
  • drag falan değil bu resmen cinayet hayatımda görmedim böyle bi organizasyon otobanlarda yapılan draglar bile daha güvenli en azından bu kadar seyirci yok görüntüleri izledim biraz önce adamlar havada savruldular resmen hala kendime gelemedim bu nasıl sorumsuzluktur bunlar hiç mi drag yarışı izlememiş bi çok yarışta buna benzer kazalarda arabalar duvara vurup duruyor sürücü de kafes var zaten bişey olmuyor. Bence dava açmak lazım bu adamlara allahtan ölenlere rahmet yakınlarına baş sağlığı dilerim. O kadar sinirliyim ki istanbul'da olsam o tomsfed i dağıtırdım Tahincioğlu'da gurur duysun formula getirdim diye sen önce yerel yarışları kontrol et.
  • olenlerin hepsine allah rahmet eylesin .

cok acı bir olay ama yeterli güvenlik onlemleri almadan orda arac yarıstırmak nasıl bir mantıktır insan bunu anlamıyor !
  • hiç akıllanılmıyor bu nasıl insanlık antalyada ölen kameramandan hiçmi ders almadınız bu işler çocuk oyuncağımı alayına
    opetede ayrıca
    yazık günah daha ölenler 18-20 yaşında gencecik insanlar hadi onlar yarışlar konusunda bilgisiz cahil olabilir orda ne tür bir tehlikenin onları beklediğinin farkında değiller peki yarışı düzenleyen firma hiç mi hayatlarında drag görmemişler bu resmen cinayet arkadaşın dediği gibi
  • gerçekten çok üzücü ölenlerin ailelerine Allah sabır versin
  • ÇÜNKÜ BURASI TR

quote:

Orjinalden alıntı: salula

Allah rahmet eğlesin.

bir drag yarışını bile organize edemiyoruz.yazık ya.
    hiç mi düşünen olmadı güvenlik önlemlerini.

• aslında milleti engellemek istemişler güya piste girmesinler diye ama takan olmamış güya...
    iptal et kardeşim o zaman yapmak zorundamısın
  • ne demek engellemek istemişler engellesin her türlü yetkisi var iptal etsin yarışı olmadı. ölen kameramandan önce de bi rallide pistte sivil araç girmişti yarışta Serkan Yazıcıoğlu'nun önüne çıkmıştı wrc ve formula ya özen gösteriyolar gerisi ne olursa olsun umurlarında değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cela Soylu

Bu araba yanlış hatırlamıyorsam 600 bg. üzerinde idi.. Gençleri pistlerde görmek isteyen OPET gençleri seyirci olarakda pistlere sürdü..bu durumla ilgili olarak ise gene soylenecek cok sey var... 1.tosfed boyle 0 guvenlik olan bir yarısa nasıl onay veriyor 2.bu organizasyonu yapan antalya otomobil klubu bu tip bir yarısa nasıl onay veriyor.... bu tip yarısların riskini aklı basında herkes bilebilir ve gorebilir
    3.yarısan kisiler bu riski goremiyorlar ve neden yarıstan cekilmiyorlar...Her şey para ve REKLAMMI OPET bunun sonuçlarına nasıl katlanacak???

BİLİNMEYEN ŞEYLER VAR.........KAZA YAPAN LEVENT KESEN ARKADAŞIMIZ OPET İN YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ VE OPET ADINA ÇALIŞIYOR... YANİ OPET İN EN BÜYÜK REKLAMINI YAPAN KİŞİ
    ARAÇ GEÇEN SEZON 1000 HP CİVARIYDI...............

SUÇU OPETTE ARAMAYIN SUÇ FEDERASYON VE KLÜPTE............................. HER YARIŞ AYNI OLAYLAR.....
    PİLOT NAPSIN?OPET NAPSIN? GÜVENLİĞİ SAĞLAMAK BU İKİ MERCİNİN..................

YARIŞA GİREN KİŞİLERLE BİREBİR GÖRÜŞÜYORUM ADAMLAR NAPSIN? İTİRAZ ETSELER CEZA YİYOLAR YADA İTİRAZ İÇİN PARA YATIRIYOLAR VE KABUL EDİLMEZSE PARALARINDAN OLUYOLAR-Kİ FEDERASYONA VE KLÜBE OLAN İTİRAZLARIN KABUL OLDUĞUNU HİÇ GÖRMEDİM.......YASAL YARIŞLARA GİRMESELER SOKAKTA BASSALAR O ZAMANDA ARKASINDAN ADAMA BAK BİZİMDE CANIMIZI TEHLİKEY ATIYO DENİLECEK.............NASIL İTİRAZ ETSİN VEYA YARIŞTAN ÇEKİLSİN?????????

• Opet bu yarıştan aşağıdaki görüntüleri görüp çekilebilirdi.. Eminim bu görüntüler yakında internette dalga geçilen sitelerde tüm dünyada yayınlanacak.Böyle bir olay varmı yaw!!!!!

fotolardaki arabaların gidis acısına, seyircilerin yola ne kadar girdiklerine... etraftaki kisilerin sayısına vs dikkat edin...

Antalya Drag Yarışlarında 3 Ölü

• o ne ya sokak arasında yarış düzenlemiş adamlar. helal valla ne diyim.
  • kaza anı burada

***** yerine h emenpaylas yazın

http://www.hemenpaylas.com/download/494330/drag_kazasi.avi.html

Havada 2 kişi gorunuyor ve buyuk ihtimalle ölen 3kişiden 2si :( 1ide yerde oturuyordu galiba onun durumu daha kötü olmustur.Allah rahmet eylesin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 18 Nisan 2006; 2:21:18 >
  • bakalım bu durum opet e nasıl yansıyacak ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

bakalım bu durum opet e nasıl yansıyacak ...

iyi de opetin sucu yok ki sadece sponsor.Turkcell super lig gibi yane.Diyarbakırda olay cıkınca 1i olunce turkcell mi yargılanıyor? Bu organizasyondaki sorumsuz kişilerin sucu.seyirciler pistin icinde.Yerlerde oturuyorlar.Tribun vs. yok. Koca antalya da pist yok (nerde var ki)
  • Birşey değil şimdi sokak yarışçılarına da gün doğdu.
    Pist vardı da biz mi gitmedik diyecekler...
    Sokak ortasında cinayet işlemek için bahaneleri olacak...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.