Şimdi Ara

Antalya Drag Yarışlarında 3 Ölü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
11.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kim olursa olsun suçlular bulunup cezalandırılmalı
  • başımızsagolsun
  • Öldüren yarışcı alkollü çıktı

Antalya’daki otodrag yarışında pistten çıkıp üç kişinin ölümüne neden olan Levent Kesen’in 0.90 promil alkollü olduğu belirlendi.

Ayrıntılı haber:http://www.sabah.com.tr/gun119.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: crein

Öldüren yarışcı alkollü çıktı

Antalya’daki otodrag yarışında pistten çıkıp üç kişinin ölümüne neden olan Levent Kesen’in 0.90 promil alkollü olduğu belirlendi.

Ayrıntılı haber:http://www.sabah.com.tr/gun119.html

haydaaa
    o adamda piste içip çıkıyorsa trafikte vay halimize

• benim bastan beri kanaatim federasyonda opette belli oranlarda suçluydu sürücü konusundada fiatcı nın açıklamaları bana mantıklı geliyordu

(ama bu haber doğruysaa..)

evet fiatcı şimdi seni tekrar dinliyorum

ayrıca bu aşagıdaki yazıyı yazan zat levent abin küplede içse kaza yapmazmı yaşımızın 5 katı yarışa hep bu şekilde alkollümü katılmıştır kendisi

haksız yere insanları suçlamak ne kadar ayıpsa haksızı haklı yapmaya çalışmakta bir okadar ayıptır

ha diyeceksiniz ki falmı açtık alkollü olduğunu suçlu olduğunu nerden bilecez peki bu kadar cansiperhane savunurken hatasız olduğuna nasıl bukadar emindiniz bu sürücünün

o yüzden arkadaslar emin olmadan ne kimseyi suçlayın nede savunun sonra üzülürsünüz

quote:

Orjinalden alıntı: Cela Soylu

Beyler,

Bu kazalar Amerikadada oluyor bende yüzlerce kazanın resmi ve videosu var bu kazaları yapan çook tecrübeli pilotlarda var,acemilerde. Bu tarz sporlarda kaza zaten allahın emri.. Formula'ya Nascara baksanıza olan kazalara.Şimdi seyirciler Formula yarışlarında pistin kenarında dizilse izlese pistten çıkabilecek kaza yapan araç kaç kişiyi öldürür sizce??? Pist güvenliği sağlanmadan yarış düzenlenirse bu kazalar olur ve insanlar ölürler. Burada tek suçu olmayan insan Levent Beydir. Kendisi günah keçisi ilan edilmeye çalışıyor.....

Bu arada bu olay olmaz ama avrupa ve abd. de olsa magdurlar organizasyondan milyonlarca $ tazminat alır ve gazetelerde organizasyon sayfalar dolusu özür yayınlar ama neredeeeeee burada

Baska bir siteden konu ile ilgili alıntıdır

1.Her arabayı onune gelen yarısa sokmuyor Levent Kesen bu ısı yıllardır yapıyor ve lısanslı bır yarıscıdır
    2.LISANSLI her yarıscı bır sporcudur dıyebılırız!
    3.Insanların kendı zevki icin kimse ölmüyor sorumsuz yoneticilerin ihmali yüzünden insanlar ölüyor!
    4.Ikısene once bu tıp bısey yasandı bıdaha nası yarısabılıor dıye sacma bı dusunce olamaz bu bı spordur ınsan bı kaza oldu dıye bırakmaz!Sız hayatınızda hıc bısıkletten dusmedınızmı,kalkıp gerı bınmedınızmı?Burda suc organızatorlerındır!!
    5.Surucunun sucu ne?O araba 600 beygır kontrol etmesı kolaymı sanıyorsunuz hangı bırınız hayatında 600 beygır araba surdu de car car konusuyorsunuz anlamıyorum!Deneyımlı bı surucu boyle bı kaza yapmazdı demıssınız deneyım demek tecrube demek bu yarıs Levent Kesenın kacıncı yarısı bılıyormusunuz?Belkı yasınız 3 katı belkı 5 katı bılerek konusun azıcık Osmanıyede hıpodrom da bıle atlarla ınsanların arasında onlarca metre bosluk var ınsanlar koyun gıbı pıste ındıyse onlem alınmadıysa suclu Leventmı
    6.uzuntu mesajı ne kelıme adamlar bırde sofore ve seyırcılere suc bulmuslar kardesım!Bız onlem aldık seyırcıler tgelı yıktı dmeısler ben o telı ayagımla yıkarım kı seyırcıler de oyle yaptı kaldı kı o araba 600 beygır benım ayagımla yıktıgım telı 600 beygır 2 ton araba yıkamazmı sanıyorlar?!
    7.cok bılıyorsunuz bey efendı sertıfıkası varmı demıssınız de bu adam lısanslı bır yarıscıdır yıllardır bu ısı yapar kı Levent abıyı cogumuz tanırız bu ıse omrunu adamıs bırıdır!LISANSLIDIR!!!
    8.Duzyolda araba yoldan cıkamaz demıssınız vay vatandasım benım!Kacınız bılıyor o kazadan once o pıstın durumunu?!Pıst son derece tozlu ve pıstı aracın lastıklerı slıck lastıklerdı yanı dişşiz düz drag lastikleri!Ayrıca arac 600 beygır gucunde olunca kontrolu ıster ıstemez kaybettı ınıp pıstı mı supurseydı adam!Adım adım her yerıne baksa mıydı nasıl gorebılır oturdugu yerden pıstın 200.metresındekı tozlulugu!!Burda suclu organızatorlerdır kesınlıkle bır de Levent Kesen ı suclu gostermesınler!
    9.Evet bu bey efendı de cok dogru soylemıs levent bey bu kazayı arkadaslarına hava atabılmek ıcın yapmıstır kı bu camıada ne cok adam öldürürseniz o kadar saygınsınızdır bu tespıtı yaptıgı ıcın kendılerını kutluyorum!
    10.az once de yazdıgım gıbı yarıscı oturdugu yerden 200.metredekı toz kıtlesını goremez pıstı karıs karıs ınceleyemez de!O pıstın o durumda olması levent kesen ın sucu degıldır!
    11.levent Kesen profesyonel bır yarıscıdır.Ne yazıkkı sızın gıbı gelecegı kestıremez..Buyuk eksıklık..
    12.Bunun nesı cınayettır?!Bu kazadır kazanın suclusu da yetkılılerdır fakat onlar yetkılıler oldugu ıcın basını ıstedıklerı gıbı kullanabılmekte caanım yurdum ınsanı da bu oyuna duserek levent kesen ı suclu sanmaktadır..
    13.Orada kontrolu kaybeden yarıscıysa kontrolun kaybedılmesıne neden olan da pıstın durumudur(bkz:toz) bu durumda yetkılıler sucludur!
    14.Bu organizasyon için valilikten izin kimin veya hangi kuruluş adına alındıysa her türlü güvenlik önlemini almak yükümlülüğü tamamen ona aittir.(bu lafa kesınlıkle katılıyorum)
    yazdıgım seyler tek bır kutuya sıgmadıgı ıcın arka arkaya atmak zorunda kaldım eger kırlılık yarattıysam affola ancak burada sucsuz bırını tamamen suclu gostermeye calısanların olması cok uzucu.

Sımdı pıstlerı kapatıyorlar auto-drom da kapatılmıstır.ne yapmaya calıstıklarını anlamıyorum genclerı sokaklara tesvık edıyorlar 3 pıstte basaramadıklarını 5000 tane caddede basaracaklarsa buyrun dıyorum ve sonucu beklıyorum burası turkıye hataya karsılık hata yapıyoruz!
    Levent kesen ın bu yarısı kabul etmesı konusunda haklı olabılırsınız belkı dusunmesı gerekırdı ama o opet takımının yarıscısıdır ben bu yarısı yapmam deyıp gıdemezdı..O gelecegı tahmın edemedı ve kabul ettı ancak dırek olarak onu suclu gosteremezsınız suclular yetkılılerdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceryanci -- 26 Nisan 2006; 3:21:34 >

• Yarışa katılacak bir sürücüyü alkkol testi yapmak kimin aklına gelir...

Gerçi olaya bir günah keçisi de bulunmuş oldu bence...
    Federeasyon topu taca atacak gene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceryanci

benim bastan beri kanaatim federasyonda opette belli oranlarda suçluydu sürücü konusundada fiatcı nın açıklamaları bana mantıklı geliyordu

(ama bu haber doğruysaa..)

evet fiatcı şimdi seni tekrar dinliyorum

ayrıca bu aşagıdaki yazıyı yazan zat levent abin küplede içse kaza yapmazmı yaşımızın 5 katı yarışa hep bu şekilde alkollümü katılmıştır kendisi

haksız yere insanları suçlamak ne kadar ayıpsa haksızı haklı yapmaya çalışmakta bir okadar ayıptır

ha diyeceksiniz ki falmı açtık alkollü olduğunu suçlu olduğunu nerden bilecez peki bu kadar cansiperhane savunurken hatasız olduğuna nasıl bukadar emindiniz bu sürücünün

o yüzden arkadaslar emin olmadan ne kimseyi suçlayın nede savunun sonra üzülürsünüz

quote:

Orjinalden alıntı: Cela Soylu

Beyler,

Bu kazalar Amerikadada oluyor bende yüzlerce kazanın resmi ve videosu var bu kazaları yapan çook tecrübeli pilotlarda var,acemilerde. Bu tarz sporlarda kaza zaten allahın emri.. Formula'ya Nascara baksanıza olan kazalara.Şimdi seyirciler Formula yarışlarında pistin kenarında dizilse izlese pistten çıkabilecek kaza yapan araç kaç kişiyi öldürür sizce??? Pist güvenliği sağlanmadan yarış düzenlenirse bu kazalar olur ve insanlar ölürler. Burada tek suçu olmayan insan Levent Beydir. Kendisi günah keçisi ilan edilmeye çalışıyor.....

Bu arada bu olay olmaz ama avrupa ve abd. de olsa magdurlar organizasyondan milyonlarca $ tazminat alır ve gazetelerde organizasyon sayfalar dolusu özür yayınlar ama neredeeeeee burada

Baska bir siteden konu ile ilgili alıntıdır

1.Her arabayı onune gelen yarısa sokmuyor Levent Kesen bu ısı yıllardır yapıyor ve lısanslı bır yarıscıdır
    2.LISANSLI her yarıscı bır sporcudur dıyebılırız!
    3.Insanların kendı zevki icin kimse ölmüyor sorumsuz yoneticilerin ihmali yüzünden insanlar ölüyor!
    4.Ikısene once bu tıp bısey yasandı bıdaha nası yarısabılıor dıye sacma bı dusunce olamaz bu bı spordur ınsan bı kaza oldu dıye bırakmaz!Sız hayatınızda hıc bısıkletten dusmedınızmı,kalkıp gerı bınmedınızmı?Burda suc organızatorlerındır!!
    5.Surucunun sucu ne?O araba 600 beygır kontrol etmesı kolaymı sanıyorsunuz hangı bırınız hayatında 600 beygır araba surdu de car car konusuyorsunuz anlamıyorum!Deneyımlı bı surucu boyle bı kaza yapmazdı demıssınız deneyım demek tecrube demek bu yarıs Levent Kesenın kacıncı yarısı bılıyormusunuz?Belkı yasınız 3 katı belkı 5 katı bılerek konusun azıcık Osmanıyede hıpodrom da bıle atlarla ınsanların arasında onlarca metre bosluk var ınsanlar koyun gıbı pıste ındıyse onlem alınmadıysa suclu Leventmı
    6.uzuntu mesajı ne kelıme adamlar bırde sofore ve seyırcılere suc bulmuslar kardesım!Bız onlem aldık seyırcıler tgelı yıktı dmeısler ben o telı ayagımla yıkarım kı seyırcıler de oyle yaptı kaldı kı o araba 600 beygır benım ayagımla yıktıgım telı 600 beygır 2 ton araba yıkamazmı sanıyorlar?!
    7.cok bılıyorsunuz bey efendı sertıfıkası varmı demıssınız de bu adam lısanslı bır yarıscıdır yıllardır bu ısı yapar kı Levent abıyı cogumuz tanırız bu ıse omrunu adamıs bırıdır!LISANSLIDIR!!!
    8.Duzyolda araba yoldan cıkamaz demıssınız vay vatandasım benım!Kacınız bılıyor o kazadan once o pıstın durumunu?!Pıst son derece tozlu ve pıstı aracın lastıklerı slıck lastıklerdı yanı dişşiz düz drag lastikleri!Ayrıca arac 600 beygır gucunde olunca kontrolu ıster ıstemez kaybettı ınıp pıstı mı supurseydı adam!Adım adım her yerıne baksa mıydı nasıl gorebılır oturdugu yerden pıstın 200.metresındekı tozlulugu!!Burda suclu organızatorlerdır kesınlıkle bır de Levent Kesen ı suclu gostermesınler!
    9.Evet bu bey efendı de cok dogru soylemıs levent bey bu kazayı arkadaslarına hava atabılmek ıcın yapmıstır kı bu camıada ne cok adam öldürürseniz o kadar saygınsınızdır bu tespıtı yaptıgı ıcın kendılerını kutluyorum!
    10.az once de yazdıgım gıbı yarıscı oturdugu yerden 200.metredekı toz kıtlesını goremez pıstı karıs karıs ınceleyemez de!O pıstın o durumda olması levent kesen ın sucu degıldır!
    11.levent Kesen profesyonel bır yarıscıdır.Ne yazıkkı sızın gıbı gelecegı kestıremez..Buyuk eksıklık..
    12.Bunun nesı cınayettır?!Bu kazadır kazanın suclusu da yetkılılerdır fakat onlar yetkılıler oldugu ıcın basını ıstedıklerı gıbı kullanabılmekte caanım yurdum ınsanı da bu oyuna duserek levent kesen ı suclu sanmaktadır..
    13.Orada kontrolu kaybeden yarıscıysa kontrolun kaybedılmesıne neden olan da pıstın durumudur(bkz:toz) bu durumda yetkılıler sucludur!
    14.Bu organizasyon için valilikten izin kimin veya hangi kuruluş adına alındıysa her türlü güvenlik önlemini almak yükümlülüğü tamamen ona aittir.(bu lafa kesınlıkle katılıyorum)
    yazdıgım seyler tek bır kutuya sıgmadıgı ıcın arka arkaya atmak zorunda kaldım eger kırlılık yarattıysam affola ancak burada sucsuz bırını tamamen suclu gostermeye calısanların olması cok uzucu.

Sımdı pıstlerı kapatıyorlar auto-drom da kapatılmıstır.ne yapmaya calıstıklarını anlamıyorum genclerı sokaklara tesvık edıyorlar 3 pıstte basaramadıklarını 5000 tane caddede basaracaklarsa buyrun dıyorum ve sonucu beklıyorum burası turkıye hataya karsılık hata yapıyoruz!
    Levent kesen ın bu yarısı kabul etmesı konusunda haklı olabılırsınız belkı dusunmesı gerekırdı ama o opet takımının yarıscısıdır ben bu yarısı yapmam deyıp gıdemezdı..O gelecegı tahmın edemedı ve kabul ettı ancak dırek olarak onu suclu gosteremezsınız suclular yetkılılerdır

O zaman dinle......... piste çıkacak pilotların alkol alması durumunda yarışması yasaklanır ve ceza kesilir.Bu ceza para ve yarışlara katılmama şeklindedir....... Alkol raporunu kanlı canlı görmeden inanmam.neden inanmam;

Levent kesen i uzaktan tanırım aşırı bi muhabbetim yoktur ama yinede karakterini diğer yarışçılardan duyduğum ve kendi gördüğüm kadarıyla yazıyım..........

Orada alkol almayacak pilotları say dersen
    levent kesen
    sıdıka başkara
    Nezihi oktaykan
    hilmi okyay
    çınar kurra
    Gökhan okur

bu arkadaşlar kesinlikle yarış öncesi alkol almazlar en azından o kadar yarışta bulundum ve ben kesinlikle görmedim.Görenide duymadım.Diyorum ya bi günah keçisi çıkıcak opet i tutturamadılar, klüple federasyon topu bu arkadaşımıza atmış olabilir diye düşünüyorum.basında malum pireyi deve yapar. ne zamanki alkol raporu resmi olarak açıklanır o zaman lafım yok ama bu durumda bu suçlama yapılamaz.......

• Biz Sadece Eleştirmeyi Biliriz Kazadan Önce Aklınız Nerdeydi ?
  • Orjinalden alıntı: Fiatci

O zaman dinle......... piste çıkacak pilotların alkol alması durumunda yarışması yasaklanır ve ceza kesilir.Bu ceza para ve yarışlara katılmama şeklindedir....... Alkol raporunu kanlı canlı görmeden inanmam.neden inanmam;

Levent kesen i uzaktan tanırım aşırı bi muhabbetim yoktur ama yinede karakterini diğer yarışçılardan duyduğum ve kendi gördüğüm kadarıyla yazıyım..........

levent kesen
    sıdıka başkara
    Nezihi oktaykan
    hilmi okyay
    çınar kurra
    Gökhan okur

bu arkadaşlar kesinlikle yarış öncesi alkol almazlar en azından o kadar yarışta bulundum ve ben kesinlikle görmedim.Görenide duymadım.Diyorum ya bi günah keçisi çıkıcak opet i tutturamadılar, klüple federasyon topu bu arkadaşımıza atmış olabilir diye düşünüyorum.basında malum pireyi deve yapar. ne zamanki alkol raporu resmi olarak açıklanır o zaman lafım yok ama bu durumda bu suçlama yapılamaz.......

bu haber doğruysa aynı kanaatteyiz sanırım buna çok sevindim çünkü yazıı okumaya baslarken bu arkadaş gibi düşünüp savunma yapacağından korkmuştum bencede önlem almayanlar suçlu ama hata hata ile temizlenmez

Orjinalden alıntı: Launcher

eee sonuç ? Kazanın sorumlusu sürücü yani öyle mi ? Adam isterse 300 promil alkolü olsun, o arabanın yoldan cıkıp insanlara çarpmasının sebebi arada bariyer olmaması. Sorumlu bariyerleri koymayanlardır.

• Haberle ilgili verilen link boş çıkıyor. Alkol raporu ile ilgili güvenilir kaynak var mı?
  • http://www.hurriyet.com.tr/gundem/4322456.asp?m=1&gid=69
    0,90 mg/dl=0.009 promil.
    Alkolsüzmüş.
  • Orjinalden alıntı: ceryanci

Orjinalden alıntı: Fiatci

levent kesen
    sıdıka başkara
    Nezihi oktaykan
    hilmi okyay
    çınar kurra
    Gökhan okur

bu haber doğruysa aynı kanaatteyiz sanırım buna çok sevindim çünkü yazıı okumaya baslarken bu arkadaş gibi düşünüp savunma yapacağından korkmuştum bencede önlem almayanlar suçlu ama hata hata ile temizlenmez

eee sonuç ? Kazanın sorumlusu sürücü yani öyle mi ? Adam isterse 300 promil alkolü olsun, o arabanın yoldan cıkıp insanlara çarpmasının sebebi arada bariyer olmaması. Sorumlu bariyerleri koymayanlardır.

Bak arkadaşım bende bu işteyim diye suçu olan birisini temizleyemem.suçluysa suçludur........ alkol almaması gerekir-ki hürriyetin haberini okudunuz ve ta başından beri dikkat edin herşey dediğim gibi gidiyor ve şimdi yeni bir idda atıyorum.......... arabanın kontrolden çıkma nedeni jantları değil.... tamamen nos kullanımıdır.......... bu konudada ısrarlıyım......... pilotajdan kaynaklandı doğrudur ama pilotun hatası yoktur o adamları orada tutanlar suçludur bunlarda kim güvenliği sağlayacak antok ve denetleyecek tosfed.... asıl sorumlu bunlar ve işin içinden daha öncede dediğim gibi siyrıldılar suçu teknik aksaklığa atıp.........

umarım şimdi ne demek istediğimi ve başından beri ne anlattığımı anladınız............

• Evet beyler son nokta ta başından beridir yırtındım durdum ve olay benim dediğim gibi gelişti buyrun okuyun;

Türkiye Otodrag Şampiyonası’nın 16 Nisan 2006 Pazar günü Antalya’da koşulan ilk ayağında meydana elim kaza tüm Türkiye’yi ve camiamızı yasa boğmuştur.
    Bir kez daha yaşamını yitirenlerin yakınlarına ve ailelerine başsağlığı dilerken, bu tür olayların tekrarlanmamasını temenni ediyor ve geçmiş olsun diyoruz.

Bilindiği gibi GSGM tarafından verilen yetki ile Türkiye’de otomobil sporlarını yönetme yetkisi TOSFED’e aittir. TOSFED tüm ulusal ve mahalli yarışlarını organizatör kulüpler vasıtasıyla gerçekleştirir. Sadece uluslar arası organizasyonların gerçekleştirilmesi federasyonun sorumluluğundadır. Ulusal ve mahalli organizasyonlarda federasyon denetleme ve gözetleme görevini üstlenir. Kulüpler gerçekleştirecekleri yarışmalarda Kurallar Kitabı ve bağlı yönetmelikler çerçevesinde tüm yükümlülüklerini taşıyarak hareket ederler.
    Söz konusu organizasyonun, organizatörü olan kulüpte, yarışma öncesinde yapması gereken prosedür ve uygulamaları kurallara uygun şekilde yürütmüş, resmi makamlardan alınması gereken tüm izinlerini alarak, spor komitesine sunmuş ve yönetmelikleri onaylanarak yarışmaya izin verilmiştir.

Federasyonun herhangi bir branşta meydana gelebilecek kazada, oluşturacağı veya oluşturduğu araştırma komitesinin inceleyeceği hususlar ise sportif kriterlerle belirlidir. Konunun adli soruşturma safhasının başladığı bir noktada, hiçbir şekilde hukuki işleyişe müdahil olmadan tamamen teknik ve sportif açıdan konuyu değerlendirerek soruşturmanın en sağlıklı biçimde yürütülmesine yardımcı olmakla yükümlüdür. Bu aşamada da kazanın meydana geldiği pist/ parkurun durumu, aracın incelenmesi, yönetmelik gereği alınması gereken güvenlik tedbirlerinin yeterliliği gibi hususlarda araştırma yapılarak rapor düzenlenmektedir.

Antalya’da meydana gelen elim kaza sonrasında tüm kamuoyunun bildiği ve takip ettiği üzere adli soruşturma başlatılmış ve Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu olarak hızlı bir şekilde araştırma komitesi oluşturarak, olayın incelenmesi için söz konusu ekip Antalya’ya hareket etmiştir. Komite olay yerinde ve araç üzerinde yaptığı incelemeler neticesinde raporunu tamamlayarak 25.04.2006 tarihi itibariyle federasyonumuza sunmuştur.

Komitenin hazırladığı rapor çerçevesinde;
    T.H.K.’nın Karain Pisti’nde 16 Nisan Pazar günü saat 11:30’da verilen startla başlayan organizasyonda, Pro A5 kategorisinde start alan Levent Kesen tarafından kullanılan otomobilin teknik nedenlerden dolayı, sürücünün aracın kontrolünü yitirerek yoldan çıkmasına neden olduğu tespit edilmiştir.

Kaza yapan aracın olay esnasından, yolun dışına çıktığı ana kadar lastik izleri incelendiğinde ve daha sonra araçta yapılan fiziksel incelemelerde film/resimlerde, aracın sağ arka jant göbeğinin jant çemberinden ayrılması ile sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybederek aracın kontrolünü yitirdiği anlaşılmıştır.

Teknik nedenlerin yaratmış olduğu kaza, seyircilerin alınmış olan güvenlik tedbirlerine, uyarı ve anonslara rağmen, çitleri aşarak yaratmış oldukları olağanüstü durum, mevcut tedbirleri etkisiz kılmıştır.

Söz konusu kazada sportif anlamda; organizasyonda yer alan tüm görevliler ile yapılacak görüşmeler neticesinde sorumluluk taşıyanlar için gereken disiplin cezalarının uygulanması için çalışmalar başlatılmıştır.

Gereği bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla

İsteyen metnin asılınahttp://www.tosfed.org.tr/haberler.asp?id=63 dan bakabilir................ sorumlu ortada sorunda teknik aksaklığa çıktı ve suçlu izleyiciler oldu yani olan ölene oldu...................

işte biz ve oradaki arkadaşlar bu durumda bu işi yapıyoruz bide itiraz edin diyosunuz kendi sorumluluklarını başkasına yükleyen bi merciye artık ne denir bilmiyorum.......................

Suçlu çıkan pist kenarında ölenler............................................

Umarım demek istediklerim tam olarak anlaşılmıştır..................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiatci -- 28 Nisan 2006; 13:40:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: allforone

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/4322456.asp?m=1&gid=69
    0,90 mg/dl=0.009 promil.
    Alkolsüzmüş.

adam alkollüymüş, allah cezasını wersin, aha üniversite raporu var.., diye bık bık konuşanlar şimdi konussun bakalım...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: allforone

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/4322456.asp?m=1&gid=69
    0,90 mg/dl=0.009 promil.
    Alkolsüzmüş.

adam alkollüymüş, allah cezasını wersin, aha üniversite raporu var.., diye bık bık konuşanlar şimdi konussun bakalım...

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiatci -- 29 Nisan 2006; 15:03:06 >

• ARKADAŞLAR Bİ SUÇLU ARAMAYA GEREK YOK... BİZİM HALKIMIZ CAHİL...

BELKİ DUYMUŞSUNUZDUR ANKARADA YENİ SANAYİNİN ORDA (ASKİ SPOR SALONU KARŞISI) HER CUMA CUMARTESİ DELİ GİBİ YARIŞLAR OLUYO VE MİLLET 90-100 İLE GİDEN ARABANIN NEREDEYSE İÇİNE DÜŞCEK...

BUNU ANKARA POLİSİDE BİLİYO ARADA Bİ EKİP GÖNDERİYO MİLLET KAÇIŞIYO SONRA GİDİNCE TEKRAR...

BAŞKALARI MESELA FUTBOL TUTKULARINI NASIL HALI SAHADA, TENİSİ KORTLARDA, YÜZMEYİ DE HAVUZDA YAPIYOSA BİZDE DE HIZ TUTKUSU WAR ARABALARIMIZLA TATMİN EDİYORUZ KENDİMİZİ BUNU DA YETKİLİLERE BİLDİRİP ADAM GİBİ PİST İSTİYOUZ ÜCRETİ NEYSE ÖDER ADAM GİBİ EĞLENİRİZ SEYİRCİLERDE GÜVENDE OLUR
  • Olayda yinemi alkol varmış? Alkol ve ölüm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuat85

ARKADAŞLAR Bİ SUÇLU ARAMAYA GEREK YOK... BİZİM HALKIMIZ CAHİL...

BELKİ DUYMUŞSUNUZDUR ANKARADA YENİ SANAYİNİN ORDA (ASKİ SPOR SALONU KARŞISI) HER CUMA CUMARTESİ DELİ GİBİ YARIŞLAR OLUYO VE MİLLET 90-100 İLE GİDEN ARABANIN NEREDEYSE İÇİNE DÜŞCEK...

BUNU ANKARA POLİSİDE BİLİYO ARADA Bİ EKİP GÖNDERİYO MİLLET KAÇIŞIYO SONRA GİDİNCE TEKRAR...

BAŞKALARI MESELA FUTBOL TUTKULARINI NASIL HALI SAHADA, TENİSİ KORTLARDA, YÜZMEYİ DE HAVUZDA YAPIYOSA BİZDE DE HIZ TUTKUSU WAR ARABALARIMIZLA TATMİN EDİYORUZ KENDİMİZİ BUNU DA YETKİLİLERE BİLDİRİP ADAM GİBİ PİST İSTİYOUZ ÜCRETİ NEYSE ÖDER ADAM GİBİ EĞLENİRİZ SEYİRCİLERDE GÜVENDE OLUR

Orada yani ivedik organizede ilk yarışanlardan biri hatta orayı ilk bu işe açanlardan birisi malesef benim. gölbaşında enka da yarışıyoduk kimseye zararımız yoktu orada normal trafik akışı yoktu ve öyle bi yeri kapattılar............sonra anok a gittik en azından mahalli yarış yapalım diye onlardan da cevap çıkmadı..sonucu ise yarışların oraya kayması oldu........... ve bi ton kaza.....ilk olarak pazar öğleden sonra en fazla 8-10 araba oluyoduk ama şimdi karışmış durumda......ha burda yarışıp kaza yapanı veya birisini öldüreni savunamam ama levent arkadaşımızın hiç bir suçu yok.adam kuralına nizamına uygun yarışıyo...

SUÇ YİNE BU SPORA GEREKEN ÖNEMİ VERMEYEN FEDERASYON VE PARA YEMEKTEN BAŞKA Bİ İŞE YARAMAYAN KLÜPLERDE MALESEF......

Bu arada set arkadaşım alkollü olmadığı ortaya çıktı üst konuları okursan görürsün...

• quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

quote:

Orjinalden alıntı: fuat85

ARKADAŞLAR Bİ SUÇLU ARAMAYA GEREK YOK... BİZİM HALKIMIZ CAHİL...

Orada yani ivedik organizede ilk yarışanlardan biri hatta orayı ilk bu işe açanlardan birisi malesef benim. gölbaşında enka da yarışıyoduk kimseye zararımız yoktu orada normal trafik akışı yoktu ve öyle bi yeri kapattılar............sonra anok a gittik en azından mahalli yarış yapalım diye onlardan da cevap çıkmadı..sonucu ise yarışların oraya kayması oldu........... ve bi ton kaza.....ilk olarak pazar öğleden sonra en fazla 8-10 araba oluyoduk ama şimdi karışmış durumda......ha burda yarışıp kaza yapanı veya birisini öldüreni savunamam ama levent arkadaşımızın hiç bir suçu yok.adam kuralına nizamına uygun yarışıyo...

SUÇ YİNE BU SPORA GEREKEN ÖNEMİ VERMEYEN FEDERASYON VE PARA YEMEKTEN BAŞKA Bİ İŞE YARAMAYAN KLÜPLERDE MALESEF......

Bu arada set arkadaşım alkollü olmadığı ortaya çıktı üst konuları okursan görürsün...

sokak yarişi yapan sucludur kardeşim ne alakasi var?
    o ivedik nekadar berbat bi yer biliyorsun...
    eskiden bi kaç kere giderdim nerde şahinci muratci varsa gelip pistin ortasinda millet kalkiş yaparken 0 çizmeye kasiyorlar tekerlekleri ölmus bi vaziyette kalkiş yapiyorlar yanda millet 3-4 milyona bira satiyorlar biraz uzağinda esrar satanlar bile var bunlari cekip cekip yarişan bi ton adam var ve ayrica trafiğe kapali alan bile değil aile geciyor kamyon geciyor tır bile geciyor...
    bu adam amator değil kardeşim profesyoneller lisansi olan bir adam gidip orada ne işi var hemde o aletle ?
    2 sene önceki hipodrom draglarindada levent keskin adli surucu seyircilere dalmişti ama son anda kurtardi...
    yarişci fln değil bence...
    amerikanda kalkiyor zaten kalkarken cikisi beceremedi ve gecilirken de yediremeyip vites durup o aletle yanladi ve millete daldi bundanda haberin vardir kesin...
    yarişci adam zaten kalkiş yarişinda (adi ustunde yuh yaa) iyi kalkamayip gaza yuklenip millete giriyor bu sence yarişcimi?

enkada artik bozuldu bizim arkadaşlar eskiden orada model arabalarla uğraşirlardi sonradan bmw cilerin (çakal kasa) mekani oldu sonrasindada her turden adam gelmeye başladi...
    adamda amerikan var gittiği yariştiği yere bak...
    okadar kalin silik lastiklerle bile yolda duramayan bir canavarla bu tip bir yarişa girilirmi?
    opettekinden bahsetmiyorum ivediktekinden bahsediyorum...
    gitsin enkada yapsin yarişini hiç olmassa orada geniş baryerler var yolun arkasinda ve yanlarinda baya bi yer var ama ivediğe o arabayla gidilirmi???
    zaten o ivedikte yariş izleyenlerin coğu ya bira saticisi ya torbaci yada ilkokul 5 terk...

• Arkadaşım ivediği bana anlatma oranın ne olduğunu en iyi bilenlerdenim.............. bak eski durumuyla şimdiki bir değil.belki ilk yarışmaya geldğimiz zamanlarda orada olsaydın ne demek istedimi anlardınçben zaten orayı savunmuyorum ancak oraya yönlendiriliyo insanlar.........

BU ARADA ENKA YA EN SON NE ZAMAN GİTTİN BİLMİYORUM AMA BETON BARİYER KONULALI YIULLAR OILDU VE MİLLET VİRAJDA KAPIŞIOYOR ARTIK BURASIDA TEHLİKELİ HALE GELDİ BİLMEM BİLİYIOMUSUN?

SOKAK YARIŞLARI HER ZAMAN RİSKLİ.....................ENKA VEYA İVEDİK..........

GELELİM LEVENT KESENE ARKADAŞIM SEN ADAMI KÖTÜLERKEN BİDE YAPTIĞINA BAK. O ADAM NAPABİLİR BAŞKA İVEDİKTE ENKADA YARIŞSA OLACAKLARI SENDE BVİLİYOSUN BVENDE HERKESDE.ADAM ÇIKMIŞ ORADA YARIŞMIŞ........TABİ YARIŞMA İNADI OLUR.........SUÇLU ORADA PARA YİYİPRTE GÜVENLİĞİ SAĞLAMAYANLAR.......AYRICA SENDE YİNE AYNI ŞEYİ SÖYLÜYOSUN ANKARADA SEYİRCİLERİN ARASINA DALAN LEVENT KESENMİYDİ TOLGA SAVACIMIYDI?

BU ARADA YARIŞÇILIĞINI BEĞENMEDİĞİN ADAMIN YERİNE KENDİNİ KOY BAKALIM HAYATINDA HİÇ O MAKİNADAN KALDIRDINMI? HERŞEY DIŞARDAN BASİT GELİYO OH SUÇLAYIN ADAMI................

ARKADAŞIM ENKAYADA İVEDİĞEDE LİSANSLI YARIŞÇILARDA GELİYO BİLMİYORUM BUNUDA BİLİYOMUSUN?

BAŞKA SORUN OLURSA BURALARDAYIM...................

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.