Şimdi Ara

Antalya Drag Yarışlarında 3 Ölü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
11.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Drag yarışında arabalardan biri direksiyon hakimiyetini kaybetmiş seyircilerin içine dalmış.

Edit:
    Yarışçının alkollü olduğu anlaşılmış.

Edit2: Yarışcı yasal sınırlar içinde alkolluymus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crein -- 13 Ağustos 2006; 1:54:20 >

• biz çıktıktan sonra kaza olmuş

quote:

tuning07 den alıntıdır.
    mecamir:

Arkadaşlar OPET'in SS CAMARO' sunu kullanan LEVENT KESEN final kalkışında kontrolü kaybederek en az 200 km hızla seyircilerin arasına daldı. Gördüğüm ve duyduğum kadarıyla ölü sayısı çok fazla.
    Havada uçan insanları ve parçaları gördüm, üzerine örtü örtülen insanları gördüm ve arabayı görünce kazanın ciddiyetini çok daha iyi kavradım. İnşallah bir daha böyle olaylar yaşanmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih -- 16 Nisan 2006; 18:55:39 >

• çok üzüldüm ölenlere Allah rahmet eylesin ne diyelim..
  • Allah rahmet eylesin,ailelerine sabır versin...
  • Allah Olenlere rahmet eylesin Yakinlarina sabir versin.
  • Allah rahmet eylesin opet in büyük ihmali seyircilerin büyük bilinçsizliği, pistin kenarında lastik bariyerli duvar üzerindede tel örgü olmalıydı neden neden tedbir alınmadı gidenler nolcak geride kalanlar nolcak üzüntümü sinirimi kelimelere dökemiyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ahmey

Allah rahmet eylesin opet in büyük ihmali seyircilerin büyük bilinçsizliği, pistin kenarında lastik bariyerli duvar üzerindede tel örgü olmalıydı neden neden tedbir alınmadı gidenler nolcak geride kalanlar nolcak üzüntümü sinirimi kelimelere dökemiyorum...

Geçen yarışlardan birinde de, o da Antalyadaydı sanırım, muhabirlerden birisi ölmüştü benzer ihmaller yuzunden. Bakalım ne zaman ders alacağız.

Allah rahmet eylesin,ailelerine sabır versin...
  • Yurt dışında yapılan drag yarışlarında lastik bariyer yerine 50-60 cm'lik beton duvar var sanırım. Lastik bariyer yeterince güvenlik sağlamıyor demek ki, gördük.

Bence Opet'in değil organizasyonun yeterli güvenlik önlemi alması gerekirdi.
    Ölenlere Allah rahmet eylesin.
  • bende lastik bariyerli duvar dedim zaten o duvar olsaydı pilot araçtaki kafes sayesinde yara almıycak seyircilere hiç bişey olmayacaktı
  • ölenlere allah rahmet eylesin..
    allah ailelerine sabır versin...
  • eskiden bende sokaklarda gazlardim ama
    dusundumki bole bi olay basima gelse
    herkesin ailesi fln var
    zor olur vicdan azabimdan uyuyamam
    obur tarafta kan hakkıda ödenmez...
    Allah yakınlarına sabır versin ölenlerin
    Allah rahmet eğlesin
  • Beyler bu ilk değilki.............defalarca bu tarz kazaların eşiğinden dönüldü ve bi kaç kez daha seyircilerin arasına girildi.................Güvenliğin bu tarz önemli olduğunu anlamak için birilerinin ölmesi gerekiyodu demekki...gerçi anlasalar...izmir pınarbaşında muhabir öldü bi yarış iptal edildi sonrası eski tas eski hamam.. şimdi nolacak büyük ihtimal ankara ayrışı iptal sonraki yarışlar yine aynı..........................

Beyler suçlu aramayın....ve inanınki suçsuz birisi varsa oda LEVENT KESEN....................... Gerideki herkes suçu biraz kendinde arasın........................................

Bu arabaların böyle davrandığını cümle alem bilirken güvenlik önlemini almayan federasyon, organizasyon yapmaktan bi-haber klüplere diyecek laf bulamıyorum.................. Yarış başı sırf yarışçılardan 250+40 ytl alınıyor.Lisans için 315 ytl alınıyor..Yetmiyor ceza kesiliyor yetmiyor stand kirası alınıyor yetmiyor gelen izleyicilerden para alınıyor yetmiyor giren arabalardan otopark parası alınıyor ve bu paralar güvenlik önlemi yerine birilerinin cebine gidiyor....................................

Bu ülkede bu mantık olduğu sürece trafiktede yarışlardada daha çok can gider............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiatci -- 16 Nisan 2006; 21:17:59 >

• valla çok üzüldüm ALLAH rahmet eylesin...
  • çok üzüldüm...allah rahmet eylesin
    aslında bu tarz yarışlarda seyircileri belli yerlerde yerleştirmeleri lazım bu tarz kazalar sürekli
    rally lerdede oluyor.
    umarım bir ders alınır ve tekrarlanmaz
  • çok kötü olay ya.
    insanın aklına gelmeyecek bişey.
    allah rahmet eylesin.
  • Antalya drag yarışında ölenlerin yakınlarına başsağlığı diliyorum. Böyle basit bir organizasyonu bile beceremiyoruz acaba olympiyatları organize edersek dünyaya nasıl rezil oluruz.
  • Allah rahmet eylesin ama görünmez kaza değil yani geliyorum demiş
  • Allah rahmet eğlesin.

bir drag yarışını bile organize edemiyoruz.yazık ya.
    hiç mi düşünen olmadı güvenlik önlemlerini.
  • tühh yaa kesşke bariyer felan yapsaymışlar ama olmuşla ölmüşe çare bulunmuyo ölenrin yakınlarının başı sağolsun
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.