Şimdi Ara

Antalya Drag Yarışlarında 3 Ölü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
11.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • enkadaki yarişlari biz başlattik fiatci...
    orasi model araçlarla uğraşanlarin mekaniydi beton bariyerlere gelince yarişlardan 1.5 sene sonra konuldu ama hala duz 300mt kadar alan var bu arada virajda kapişanlar ise beyinsizler oluyor genelde ve gecilmeyi yedimeyip virajdada dwm ediyorlar genelde viraja 20mt kala 4 luler yakilir ve gecen gectiğini ilan eder ivediği senden iyi bilmeye bilirim ama enkayi bana anlatma...

o aleti madem cok kullanmiş peki o canavarla gecildikten sonra vites kucultup gazi köklemek ne oluyor?
    hadi ben yapsam neyse normal araç gibi sanip hata yapabilirim ama okadar o araci iyi bilen birisi bunu yapiyorsa sorun bende değil ondadir...
    ki zaten seyircilere hipodromda dalan tolga savaci değildi arkadaşim sen kariştirdin heralde...
    seyircilere dalan kişi opetin ayni arabasiyla dalan levent keskindi...

ayrica ivediğin şimdiki durumunuda biliyorum eskisinide...
    tamam eskiden okadar kişi yoktu son 1 senede bu olaylara rağbet gösterildi...
    okadar iyi biliyorsan elemanlarin arabanin başinda durduklarini ve kalkan arabalarin arasinda 30cm aralik olarak kalktiğinida biliyorsun demektir...
    peki ya birisi yanlarsa diye dusunen yok?
    bi tanesi yanladimi 20 kişiyi yanında göturuyor ki nitekimde oldu...

bnm anlatmak istediğim kalkiş yarişinda kalkişi beceremeyipte o gazla vites kucultup gazi kökleyip artik yanlamanin feriştağina ulaşmiş bir arabayla milletin arasina dalan kişi yarişci değildir...

orada tabiki guvenlik sorunu var tabiki destekler bariyerler olmak zorunda ama niye diğer adamlar (06MJU06 ki yanlamanin alasini yapar) dalmiyorda millete o daliyor?
    tamam adrenalin hırs adami tetikler...
    ama yaninda 3 kişiyide goturunce 2sn lik adrenalin sana hayatin boyunca uzuntu verir...

• quote:

Orjinalden alıntı: Slazer

enkadaki yarişlari biz başlattik fiatci...
    orasi model araçlarla uğraşanlarin mekaniydi beton bariyerlere gelince yarişlardan 1.5 sene sonra konuldu ama hala duz 300mt kadar alan var bu arada virajda kapişanlar ise beyinsizler oluyor genelde ve gecilmeyi yedimeyip virajdada dwm ediyorlar genelde viraja 20mt kala 4 luler yakilir ve gecen gectiğini ilan eder ivediği senden iyi bilmeye bilirim ama enkayi bana anlatma...

o aleti madem cok kullanmiş peki o canavarla gecildikten sonra vites kucultup gazi köklemek ne oluyor?
    hadi ben yapsam neyse normal araç gibi sanip hata yapabilirim ama okadar o araci iyi bilen birisi bunu yapiyorsa sorun bende değil ondadir...
    ki zaten seyircilere hipodromda dalan tolga savaci değildi arkadaşim sen kariştirdin heralde...
    seyircilere dalan kişi opetin ayni arabasiyla dalan levent keskindi...

ayrica ivediğin şimdiki durumunuda biliyorum eskisinide...
    tamam eskiden okadar kişi yoktu son 1 senede bu olaylara rağbet gösterildi...
    okadar iyi biliyorsan elemanlarin arabanin başinda durduklarini ve kalkan arabalarin arasinda 30cm aralik olarak kalktiğinida biliyorsun demektir...
    peki ya birisi yanlarsa diye dusunen yok?
    bi tanesi yanladimi 20 kişiyi yanında göturuyor ki nitekimde oldu...

bnm anlatmak istediğim kalkiş yarişinda kalkişi beceremeyipte o gazla vites kucultup gazi kökleyip artik yanlamanin feriştağina ulaşmiş bir arabayla milletin arasina dalan kişi yarişci değildir...

orada tabiki guvenlik sorunu var tabiki destekler bariyerler olmak zorunda ama niye diğer adamlar (06MJU06 ki yanlamanin alasini yapar) dalmiyorda millete o daliyor?
    tamam adrenalin hırs adami tetikler...
    ama yaninda 3 kişiyide goturunce 2sn lik adrenalin sana hayatin boyunca uzuntu verir...

TAMAM DEDİKLERİNİN HİÇ BİRİNE BİŞEY DEMİYORUM HADİ SEN İYİ BİLİYOSUN BEN YANLIŞIM DEDİM ENKA İÇİNDE İVEDİK İÇİNDE...........................BURAYA KADAR SENİN DEDİĞİNİ KABUL ETTİK DİYELİM. ENKA GÜVENLİ İVEDİK REZALET-Kİ İKİSİDE AYNI B.. YUKARIDA YAZDIKLARIM GİBİ SADECE İKİ KONU ÜSTÜNDE DURUCAM

1.Sİ MJU 06 NIN SAHİBİ GÖKHAN OKUR...ARKADAŞIM BU ARKADAŞIMIZDA İVEDİĞE YANİ KAÇAK YARIŞLARA GELİYOR BUNA NE DİYECEKSİN? O ZAMAN BUDA PRO YARIŞCI DEĞİL MANTIĞINA GÖRE... DAHA Bİ TON ÖRNEK VAR VERMİYORUM SADECE GÖKHAN I KONUŞALIM...

ARABAYI YANLATMA DEMİŞSİN.ARKADAŞIM MJU NUN SINIFI NE MOTOR GÜCÜ NE? SEN SINIRSIZ MODİFİKASYON SINIFINDAKİ Bİ ARAÇLA MJU YU NASIL AYNI KEFEYE KOYUYOSUN? YANLAMAYSA STANDART B SINIFINDAKİ ARKADAN İTİŞTE YANLAR.........

GELELİM LEVENT KESEN OLAYINA..ARKADAŞIM VİTES KÜÇÜLTTÜĞÜNÜ NERDEN BİLİYOSUN YANINDAMIYDIN? BU BİR
    GEÇİLDİM DİYE VİTES KÜÇÜLTEN BİR TANE DAHA DRAGCI GÖRDÜNMÜ BU İKİ
    O ARKADAŞIN KAÇ YILDIR O İŞİ YAPTIĞINDAN HABERİN VARMI BU ÜÇ
    SUÇUN RESMİ OLARAK NEYE ASIL OLARAK NEYE BAĞLANDIĞINI BİLİYOMUSUN BU DÖRT
    MADEM O YARIŞCI DEĞİL DEMEKKİ SEN 800-900 HP LİK ARKADAN İTİŞ Bİ DRAG MAKİNASIYLA ÇOK KALKTIN DAHA İYİ BİLİYOSUN O ZAMAN YARIŞ ORGANİZASYONUNUDA BİLİRSİN DAHA ÖNCE YAZDIKLARIMIDA OKUDA YANLIŞLARIMI Bİ ZAHMET GÖSTER BUDA BEŞ...............

• Bu arada konuyu açan arkadaştan başlığın değiştirilmesini rica ediyorum alkollü olmadığı anlaşıldı piloton.....
  • xxx arkadaşim acc umla yazmis gereksiz olduğu için sildim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slazer -- 24 Mayıs 2006; 11:05:32 >
  • ölenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına da sabır diliyorum.
  • olan draglara oldu yazık çok yazık insanlar otobandalarda temlerde yarışmaya çalışıyor ankara zaten milli felaket, her sanayi birer pist mübarek ...
  • Acaba güzel ülkemde hangi iş,hangi organizasyon doğru olarak,kurallara uygun yapılmışki burada yapılsın. Kuralsızlıkda bir numarayız... Türk insanının kurallara karşı gıcığı var. Özellikle trafikde...
  • iyide bırak halkı başımızdakilerde bu hatayı yapıyorsa ciddi bi sorun demektir bence
    düşünsenize adam parasını verip özel bir pistte yarışamıyor pist diyorum yani bu işin legal bi şekilde yapılabileceği tek yer ondan sonra modifiyeli araçlar bağlansın film var diye gecenin bir yarısında kenar durdurulup 5 10 ytl için sorun çıkartsın yok yangın tüpü yok muayene vs. n'olcak bu işin sonu
  • sofor alkollu ise nasil suclu degil fiatci nasıl bir mantıktır alkollu arac kullanan adamin ehliyetini elinden alacan birdaha bisiklet bile surdurmeyeceksin alkollu sofor = katil bu kadar aksini iddia eden ozele mesaj atsin buraya degil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: harunrasit

sofor alkollu ise nasil suclu degil fiatci nasıl bir mantıktır alkollu arac kullanan adamin ehliyetini elinden alacan birdaha bisiklet bile surdurmeyeceksin alkollu sofor = katil bu kadar aksini iddia eden ozele mesaj atsin buraya degil...

HEMŞERİM KONUNUN TARİHİNE VE YORUMLARIMA BAK ÖYLE YORUM YAP ADAMDA ALKOL YASAL SINIRDA ARTI O ADAM KÖRKÜTÜK SARHOŞ DAHİ OLSA ÖLENLERİN ORADA DURMASINI SAĞLAYANLAR SUÇLU PİLOT DEĞİL....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

quote:

sofor alkollu ise nasil suclu degil fiatci nasıl bir mantıktır alkollu arac kullanan adamin ehliyetini elinden alacan birdaha bisiklet bile surdurmeyeceksin alkollu sofor = katil bu kadar aksini iddia eden ozele mesaj atsin buraya degil...

HEMŞERİM KONUNUN TARİHİNE VE YORUMLARIMA BAK ÖYLE YORUM YAP ADAMDA ALKOL YASAL SINIRDA ARTI O ADAM KÖRKÜTÜK SARHOŞ DAHİ OLSA ÖLENLERİN ORADA DURMASINI SAĞLAYANLAR SUÇLU PİLOT DEĞİL....

fiatci boşuna yırtınıyorsun istediğin kadar dil dök gene görüşlerinin değiştiremezsin türkiye de bu işler böyle hiçbir zman gerçek sorumlu suçlanmaz arada kalan kişiler kuruluşlar suçlanır bu arda niye öyle diyyorsun o sürücünün gözünün üstünde kaş varmış bu nası olur !! kesin suçlu

• quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

quote:

fiatci boşuna yırtınıyorsun istediğin kadar dil dök gene görüşlerinin değiştiremezsin türkiye de bu işler böyle hiçbir zman gerçek sorumlu suçlanmaz arada kalan kişiler kuruluşlar suçlanır bu arda niye öyle diyyorsun o sürücünün gözünün üstünde kaş varmış bu nası olur !! kesin suçlu

işte sorunda burda ya ne diyim ben bu insanlara bilmemki dilimde tüy bitti anlat anlat...neyse seninde vesilenle tekrar yazıyım bari belki bu sefer anlarlar...

HALA PİLOT SUÇLU DİYENLERE DUYRULUR...... BU ADAM TRAFİKTE BASMAMIŞ ORAYA YARIŞA GİTMİŞ ORDADA BASMAYACAKTA NERDE BASACAK? BAKIN BU YIL DRAGLAR İPTAL VE SIRF ANKARADA DRAGLARA GİREN TANIDIKLARIMIN ÇOĞU AŞIRI HIZDAN TRAFİKTE KAZA YAPTI...BUNLAR GİBİMİ OLSAYDI? ADAM PARASINI VERMİŞ GÜVENLİĞİNİ ALMIŞ YARIŞMIŞ......ORDA ÖLENLERİN TEK SORUMLUSU GÜVENLİĞİ SAĞLAMAKLA SORUMLU OLAN ANTALYA OTOMOBİL KLÜBÜ VE DENETLEMEKLE SORUMLU OLAN OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONUDUR....... O ADAMLARIN ORDA DURUP ÖLMELERİNİN TEK SEBEBİ BUDUR..... YOKSA ÇARPAN KÖRKÜTÜK SARHOŞ BİLE OLSA O ARABANIN SEYİRCİLERİN ARASINA GİRMEMESİ İÇİN ÖZEL BETON BLOKLAR TEL ÖRGÜLER DARBEYE DAYANIKLI TRİBÜNLER VS..OLMASI GEREKİR.....HAAA BUNLARDA SAĞLANMAZSA ADFAMIN HİÇ BİR SUÇU YOK..O ARABAYLA TRAFİKTE ÇIKIP AİLENİZDEN BİRİSİNİ ÖLDÜRSE O ZAMAN NE DİYCEKTİNİZ?

• haklısın fiatçı..

sanki pilot direksiyonu kırdı 200le giderken de öyle daldı milletin arasına...

normalde kurallar gereği izleyicilerin güğvenliği sağlanana kadar yarış başlamamalıydı..

onu da pilotun kontrol edecek hali yok ya..
  • quote:

Orjinalden alıntı: m.C.k

haklısın fiatçı..

sanki pilot direksiyonu kırdı 200le giderken de öyle daldı milletin arasına...

normalde kurallar gereği izleyicilerin güğvenliği sağlanana kadar yarış başlamamalıydı..

onu da pilotun kontrol edecek hali yok ya..

abi inan biz defalrca söyledik gerek pilot arkadaşlar gereksede biz mekanikerler....rahmetli uğur ardıcı abimiz vardı oda çok gitti uğraştı ben bu yüzden federasyonla papaz oldum adamlara diyorumki TÜRKİYENİN HİÇ BİR YERİNDEKİ PİST STANDARDA UYGUN DEĞİL CAN GÜVENLİĞİ RİSKİ VAR BU ADAMLAR BURDA OLMAMALI BANA VERDİKLERİ CEVABI AYNEN YAZIYORUM

-SEN KİMSİN HEMŞERİM?
    -FALANCA ARABANIN MEKANİKERİYİM
    -O ZAMAN SEN GİT ARABANIN BAŞINDA DUR GÜVENLİK BİZİM İŞİMİZ BİZDEN İYİMİ BİLECEN?

İŞTE BU SÖZDEN SONRA ADAMIN GIRTLAĞINA SARILDIM SONUÇ?

ÇOK İYİ BİLDİLER SONUÇ 3 CAN...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.