Şimdi Ara

antalya , marmaris alanya tavsiye lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar nacizane fikirlerinizi bekliyorum forumdan cok yararlaniyorum her zaman. Fikirlerinizi almak istedihim konu su 2013 kasimda evlendik ve o tarihte balayina gidemedik esim ve ben ogretmeniz ist da yiz. Agustos ayinda akdeniz tarafinda tatil yapmak istiyoruz yalniz icki kullanmiyoruz ve esimin denize girmesi icin sakin koylar lazim yemekler bizim icin ikinci planda daha cok gezmeyi seyiyoruz mesela 19 21 mayis arasi safranbolu amasra yaptik cok hosumuza gitti apart ev tuttum amasrada bir ogretmenin evini. Cok memnun kaldik sizce yazin ben apart mi tutmaliyim yoksa 5 yildizli otel mi ? Birde veb aracimla gidecegim izin nereleri gezebilirim.nasil bir guzergah izlemeliyim ? ordu dan gidecegim tavsiyelerin izi bekliyorum . bekarken fethiye hisaronunde bir 4 yildizli motelde kalmistim cok begenmistim aksam turku barlar buyuk tekne turu , banana , jeep safari sizce nasil bir tatil planlamaliyim daha cok gezmeyi aktivite yapmayi seviyoruz esimle ben tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 5 yıldızlı otelleri ve herşey dahil otellere hep karşı birisi olmuşumdur . O kadar para verince insanın dışarı çıkası gelmiyor geceliğine kişi başı 200 300 verince haliyle acısını çıkarmak lazım türk mantığı işte. Yurt dışınada gitsem daire kiralarım Türkiyedede apart otellerde kalırım. Kalacak yere fazla para vermek işime gelmez parayı dışarda harcamak isterim esnaf kazansın restaurançı acentacı kazansın bende istediğim yemeği yiyeyim istediğim yere gideyim isterim. Herşey dahil otelde önüme konunan yemeği yemek istemem sıra beklemek istemem 500 1000 kişi ile tatil yapmak aynı otelde o kalabalıkta o gürültüde nasıl mümkün olabilir. Sabah 10 da başlayıp gece 12 ye kadar süren animasyon aman allahım tek yaptıkları şey turistlere şebeklik.

neyse madem fethiyeyi gördün bu sefer marmarise git. Apart otel çok gecelik 100 -150 arası 2 kişilik güzel apart otelde kalabilirsin. kahvaltını apartta yap. yemeğinide git kral bir restaurantta ye. Turlara katıl günlerini dolu dolu gezerek geçir. Blue paradise apartta kalmıştım marmariste fiyatları uygundu. web sitelerini bir incele derim. Booking com da da bir sürü seçenek var .

• Okumadım marmaris diyorum
  • ben de balayı için gittim. nisanda voyage beleke. şunu anladım ki gezmeyi seven biri olarak bu kadar lüks bir yerde keşke kalmasaydım. verdiğin paraya yazık. yazık değil ama acıyorum araba kiralayarak alanyaya gittik. tabi oraya gidene kadar olan tarihi mekanları da gezdik. sonra da merkeze gittik. oraya giderken de olan görülmesi gereken yerleri gördük: aspendos, düden ve kurşunlu şelalesi, side, alanya ve aklıma gelmeyen bazı yerler daha.. bence bir de müzekart alın. bazı yerlerde işe yarıyor ve fiyatını daha ordayken çıkarıyor. antalyada bu tür turistik yerlerin tabelandırılması da çok iyi. bulunduğum şehirde bir tarihi yere gitmek istedim. yerin sadece bir levhası vardı ki o da 50 km gerideydi sonra da bulamadım tabi. ama antalyada navigasyonsuz bir arabayla her yere rahat rahat gittim

• Arkadaslar degerli yorumlariniz icin cok tesekkur ederim sonunda verdiginiz fikirler isiginda muthis bir plan yaptim jolly turdan ege akdeniz turu aldim 7 gece konaklamali 9 gunluk tatil inanilmaz uygun sbah kahvaltilati aksam yemekleti konaklamalar heosi dahil kisi basi 800 icinde tam 6 tekne turu bir jeep safari birde babadagdan parasut atlamasi var yok yok 2 kisi 1600 tuttu bizde muze kart var kisi basi 200 muze oren yerleri ve tekne turlari oda 400 20 tl de aeyahat sigortasi toplam 2028 tl maximunla odedim 100 lira puan geldi turun toplam uzunlugu 2700 km istanbiuldan arabamla gitsem sadece konaklama yol 4000 bini bulur heryeri gezdiriyor azmak cayi selaleler saklukent iz tuzu ... Tam aradagim tatil plani idi 10 agustos ist a donus eger fazla yorulmazsak 15 agusos 25 arasi altinoluga gidecegim aracimla ev tutacagim hasan boguldu mihli selalesi akcay cunda sarimsakli derken muthis bir tatil plani olacak herkese cok tesekkurler

• wowturkey site var incele Antalya olimpos cok guzel
  • Marmaris Datça size uygun olabilir. Sakinlik için merkezden uzak durun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ankara antalya yol onerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.