Şimdi Ara

Anten girişi dışında başka girişi olmayan TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evimde 15 senelik Arçelik marka bi tüplü tv var. Ben bu tv'ye receiver alıp uydu kurulumu yapmak istiyorum, ancak arkasında anten girişi dışında herhangi bir giriş yok. Bu tv'ye herhangi bir şekilde uydu kurabilmemin bir yolu varmıdır, dönüştürücü gibi? çok araştırdım ama bulamadım yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

• Up.

Değerli bilgilerinizi bekliyorum..
  • Dönüştürücü var ama adını unuttum yarın bakar dönüş yaparım
  • Rf to scart mi idi Rf box mi idi unuttum ama bu olay var biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Rf to scart mi idi Rf box mi idi unuttum ama bu olay var biliyorum

Çok teşekkür ederim hocam cevabınız için:) Ben bi bakayım şunlara..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelaynak33

quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Rf to scart mi idi Rf box mi idi unuttum ama bu olay var biliyorum

Çok teşekkür ederim hocam cevabınız için:) Ben bi bakayım şunlara..

slm halk dilinde akıllı kutu diye bilinen scarttan rf girişe çeviren minik kutular var

piyasada 15 tlye bulabilirsin

bagcılara yakınsanız yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 1 Kasım 2011; 1:13:48 >
  • Teşekkürler hocam sayenizde kafamdaki birçok soru işareti cevabını buldu. Bursa'dayım, sanırım burdan biyerden alıcam fiyatı uygunmuş boşuna kargo parası vermiyeyim. Çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EAY- -- 1 Kasım 2011; 1:15:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar evimde 15 senelik Arçelik marka bi tüplü tv var. Ben bu tv'ye receiver alıp uydu kurulumu yapmak istiyorum, ancak arkasında anten girişi dışında herhangi bir giriş yok. Bu tv'ye herhangi bir şekilde uydu kurabilmemin bir yolu varmıdır, dönüştürücü gibi? çok araştırdım ama bulamadım yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

İyi günler;
    Alacağınız uydu alıcının zaten RF çıkışı olması gerekiyor, yoksa bile RF çıkışı olan cihaz tercih edebilirsiniz. Neden scart'ı dönüştürmeye çalışıyorsunuz? Uydu alıcı üzerinde erkek çıkış, TV üzerinde dişi giriş bulunmakta.. Ara kablosu ise büyük bir olasılıkla alacağınız cihazla birlikte zaten verilecektir. Yapılması gereken uydu cihazının çıkış kanalını TV üzerinde bulmak..

• quote:

Arkadaşlar evimde 15 senelik Arçelik marka bi tüplü tv var. Ben bu tv'ye receiver alıp uydu kurulumu yapmak istiyorum, ancak arkasında anten girişi dışında herhangi bir giriş yok. Bu tv'ye herhangi bir şekilde uydu kurabilmemin bir yolu varmıdır, dönüştürücü gibi? çok araştırdım ama bulamadım yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

Rf modülatör çıkışı olan bir uydu alıcı işinizi görecektir. Model adı vereyim: Nextstar Ye-18000 HDMI FTA PVR Fiyatı:120tl civarı. Araştırırsan belki daha ucuz modeller bulursun.
  • arkadaş memnun ayrılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

arkadaş memnun ayrılmış

Memnun olmamak mümkünmü sağolsun herkez çok yardımcı oldu. Verdiğiniz model bilgilerini dikkate alıcam, gerek pm'den gerek buradan yardımcı olan arkadaşlar, çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.