Şimdi Ara

antivirüs programının sildiği dosyaları geri getirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
53.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir arkadaşımın bilgisayarına virüs bulaşmıştı. bazı dosyalarını açamıyordu. kaspersky internet security 2012 yükledik program tarayıp silmiş bütün dosyaları neredeyse. bu dosyaları nasıl geri getirebiliriz veya geri getirebilirmiyiz. Dosyalar genellikte fotoğraf dosyaları...

• file recover iyi program dır bir de istersen bir de olmazsa sistemi geri almayı dene
  • Antivirüs programının karantina kısmına bak. Silinen dosyalar orada saklanır.
  • önce araçlar de sonra karantina ya bak orda kesin vardır hepsini seçip geri yükle de tamamdır
  • Merhaba ,

Antivirüs programınıza girip karantinaya alınanlar bölümünü seçiniz, daha sonra geri yüklemek istediğiniz dosyaları geri yükleyi seçerek geri yükleyebilirsiniz. Eğer antivirüs programınızın bir daha bu dosyayı silmesini istemiyorsanız güvenli dosyalar bölümüne dosyanızı ekleyiniz.
  • karantinaya almış teşekkür ederim haloldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reber65 -- 23 Ocak 2012; 21:40:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzlu puding

Merhaba ,

Antivirüs programınıza girip karantinaya alınanlar bölümünü seçiniz, daha sonra geri yüklemek istediğiniz dosyaları geri yükleyi seçerek geri yükleyebilirsiniz. Eğer antivirüs programınızın bir daha bu dosyayı silmesini istemiyorsanız güvenli dosyalar bölümüne dosyanızı ekleyiniz.

banada yardımcı olurmusunuz
    nod32 antivirüs 4000 tane dosyayı virüs diye karantinaya aldı. ben ativirüsü kaldırdım karantina dosyasına ulaştım hepsi kendi uzantısıyla orada duruyor ben sildiği dosyaları geri istiyorum nod32 antivirüsü kursam karantinayı otomaik kendi içinde görebilirmiyiim dosyaları geri istiyorum çünkü virüslü olsa bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outlawist -- 9 Şubat 2013; 11:24:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: outlawist

quote:

Merhaba ,

nod32 antivirüs 4000 tane dosyayı virüs diye karantinaya aldı. ben ativirüsü kaldırdım karantina dosyasına ulaştım hepsi kendi uzantısıyla orada duruyor ben sildiği dosyaları geri istiyorum nod32 antivirüsü kursam karantinayı otomaik kendi içinde görebilirmiyiim dosyaları geri istiyorum çünkü virüslü olsa bile

notifactions silinmemis ise sorun olmaz aynı sürüm yükle sona karantida dan geri yükleme yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.taskan

quote:

quote:

Merhaba ,

notifactions silinmemis ise sorun olmaz aynı sürüm yükle sona karantida dan geri yükleme yap

HANGİ SÜRÜM OLDUĞUNU NASIL ANLARIM KALAN DOSYALARDAN
    SİSTEMDEN PROGRAM EKLE KALDIRDAN KALDIRILMIŞ ALLAH TAN DOSYALAR DURUYOR O YÜZDEN
    BİRDE BU notifactions NEREDE OLUYOR

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mr.taskan

quote:

quote:

Merhaba ,

HANGİ SÜRÜM OLDUĞUNU NASIL ANLARIM KALAN DOSYALARDAN
    SİSTEMDEN PROGRAM EKLE KALDIRDAN KALDIRILMIŞ ALLAH TAN DOSYALAR DURUYOR O YÜZDEN
    BİRDE BU notifactions NEREDE OLUYOR

notifactions anti virüs programınin yazdığı olay günlüğü. Sildiğiniz programın dosyaları içinde olur. Internetten indirdiyseniz geçmişten bulun siteyi tekrar kurun. Bilemiyorum Hangi sürüm kullandığınızı ben. Umarım yardımcı olabilmişimdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar benimde bunlara benzer bir sıkıntım var. Flash diskimi başka bir bilgisayara taktım eset virüs buldu. Bilgisayar ne işlem yaptı bilmiyorum ama şimdi kendi bilgisayarıma taktığımda flash diskimde 8 gb kullanılan veri var ama içi tamamen boş gözüküyor. O taktığım bilgisayarda da aynı durum olmuştu içi boş gözüküyordu ama önemsememiştim. Şimdi benim o flashı taktığım bilgisayarı tekrar bulma şansım yok ama dosyaları nasıl geri getireblirim?
    Esetle kendi bilgisayarımda arama yaptım arama sırasında içinde olan dosya isimlerine baktım hepsi kendi dosyalarımdı ama normal bir şekilde açınca klasör boş diyor.
  • cagdas70 kullanıcısına yanıt
    araclar diye bi kısım yok avg antivirus programı bendeki ama allah kahretsin ki hard diskimde olan herseyi silinmiş çokkk önemliydi bana yardım edin o dosyaların geri gelmesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: duuyguuu

araclar diye bi kısım yok avg antivirus programı bendeki ama allah kahretsin ki hard diskimde olan herseyi silinmiş çokkk önemliydi bana yardım edin o dosyaların geri gelmesi lazım

Sildiği dosyalara virüs bulaşmıştır. O dosyaları geri alırsan virüslerden hiçbir zaman kurtulamazsın. Ama illahada geri alacaksan karantina kısmından geri alabilirsin.
  • anti virüs programından ayarlar ordanda karantinaya girin program silerken otomatik olarak karantinaya alıyo ordan geri yükleye bilirsiniz ama tekrar silmemesi için programı devre dışı bırakıp flash ı çekmelisiniz bilgisayardaysa bi flash a atıp çıkartmalısınız aksi takdirde bilgisayarınıza virüs bulaşabilir.
  • denetim masasına girip görünüm ve kişiselleştirmeye tıklarsanız orada gizli klasör dosya vs göster var ona tıklayıp uygulayın düzelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.