Şimdi Ara

Antreman Önerileri İsteyene Yardımcı Oluyorum ( 4 YILLIK TECRÜBE ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
9
Favori
7.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bestzedDH

quote:

Orijinalden alıntı: Equdilaria

Evde değilde sana sabah kalkınca aç karna yürüyüş öneririm hızlı tempoda .
    Bu işini görecektir temiz beslenmeye çalış aşırı yağdan şekerden ve tuzdan kaçın .

Teşekkür ederim hocam 2 sorum daha var yürüyüşü kaç dakika veya kaç km olarak öneriyosunuz birde kola bağımlısıyım şok ta crown kola var onn light olanını içiyorum ortalama günde 1 litre içiyorum çaresi nedir ? bırakmak çok zor onun yerine limonlu sodayı denedim ama kesmiyor ayrıca çok pahalı

Günlük 10.000 adım yeterli olacaktır . Sabah kalktığında bu mesafeyi rahatlıkla yürüyebilirsin .

Biliyorum o kolayı bırakman için bir önerim yok söyleyeceğim tek şey içmemen gerekiyor . Aksi takdirde sen istediğin sen olamassın . Attığın her adımı ve yaptığın her antremanı içtiğin 1 litre kolayla çöpe atarsın . Birinden biri gitmeli kolamı sağlıklı yaşam-fit vücut hangisi ? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: eeoe0009

çok teşekkür ederim abi. antrenmandan önce ve sonra alıyorum 1 er ölçek protein , 2 şer hap bcaa. abur cubur , tatlı vs. asla almıyorum artık hacim çalışmalarına başlayacağım kaslarım kısaldığı için hocam izin vermiyordu ama zaten o protein tozunada zararlı diyordu :D başlayacağım artık :)

Protein sadece antreman sonrasında yeterli öncesinde alman gereksiz onun yerine tükebileceğin bir protein kaynağına yönel .
    Bcaa nın değerlerini bilmediğim için birşey diyemeyeceğim :)

Abur cubur tatlı evet uzak durman gereken şeyler yağlı gelişim istemiyorsan sokmamalısın vücuduna .

Hocanada benden selam söyle :)
  • Hocam omuz genişletmek icin onerebileceginiz hareketler var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göbek ve baldır eritme için ne önerirsiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Götümü nasıl küçültürüm?
    Üniversite Sınavı'nda oturmaktan büyüyen götümle başım dertte
    Eskiden sürekli spor yapardım şimdi de yapıyorum ama olmuyor biraz yardımcı olun lütfen

• Merhaba ben pc başında oturararak sizin vücudu yapmak istiyorum 1 yıl içinde yapabilinecek mümkünse oyun oynamayı etkilemeyen program yazarsanız sevinirim.
    Teşekkürler
  • Equdilaria E kullanıcısına yanıt
    hahaha :) aleyküm selam abi :) bir ara yazarımbcaa nın markasını ve içindekileri incelersen çok iyi olur abi sana zahmet :)
  • Arkadaşım resimlerimi izinsiz neden kullanıyorsun, insan resim kaynaklarını bildirir bari...
  • quote:

quote:

quote:

Evde değilde sana sabah kalkınca aç karna yürüyüş öneririm hızlı tempoda .
    Bu işini görecektir temiz beslenmeye çalış aşırı yağdan şekerden ve tuzdan kaçın .

Teşekkür ederim hocam 2 sorum daha var yürüyüşü kaç dakika veya kaç km olarak öneriyosunuz birde kola bağımlısıyım şok ta crown kola var onn light olanını içiyorum ortalama günde 1 litre içiyorum çaresi nedir ? bırakmak çok zor onun yerine limonlu sodayı denedim ama kesmiyor ayrıca çok pahalı

Günlük 10.000 adım yeterli olacaktır . Sabah kalktığında bu mesafeyi rahatlıkla yürüyebilirsin .

Biliyorum o kolayı bırakman için bir önerim yok söyleyeceğim tek şey içmemen gerekiyor . Aksi takdirde sen istediğin sen olamassın . Attığın her adımı ve yaptığın her antremanı içtiğin 1 litre kolayla çöpe atarsın . Birinden biri gitmeli kolamı sağlıklı yaşam-fit vücut hangisi ? :)

Hocam birde bu 10.000 adım atarak ne zamana kadar 8 kilo veririm :D biraz cahilmiş gibi davranıyorum aslında cahilce bir soru ama sormadan edemiycem :D

• Reis benim bir kaç sorum olacak.Ben 92 kilodan 73'e düştüm şimdi güzel bir vücut yapmak istiyorum.Spora 1 ay falan ara verdim kendimi çok güçsüz hissediyorum 1 hafta geçti yine de güçsüzüm.Güçlenmek için ne yapabilirim ? Birde yağ yakmak ve performans açısından L-Carnitin önerir misin göğüslerim baya yağlı çünkü.

• Abi gelişim 3 ayda bu kadar oldu ne taktikler verirsin
     Antreman Önerileri İsteyene Yardımcı Oluyorum ( 4 YILLIK TECRÜBE ) Antreman Önerileri İsteyene Yardımcı Oluyorum ( 4 YILLIK TECRÜBE ) Antreman Önerileri İsteyene Yardımcı Oluyorum ( 4 YILLIK TECRÜBE ) Bide şu programa bakarmısın youtubede baya havalı konuşuyo herif antreman programı bu gerçi kendisi pek kaslı değil. Ayrıyetten bench press de bileğim ağrıyo tam tutamı7yorum dumbell la yapsam ne gibi farklar olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nehoo -- 5 Eylül 2015; 12:03:18 >

• Equdilaria E kullanıcısına yanıt
    ilk mesajı okudum dahada digerlerine gerek kalmadı alt göğüsü çizmek istemiş saçma sapan program vermişsin 4*20 nedir yarısmaya hazırlanan adam pumpmı yapıyor yani göğüs 4*20 yada 21 yapıncamı toplanır :D geniş ve dar tutuşdan bahsetmiyorum bile adama denesene paralel dips yap normal incline 4*10 yap diye adam hacim alamadan nasıl kesecek

bu arada okuyan arkadşlar için benchin her turlusunde dar tutuslar orta hat ve arka kol icin yapılır altgogusle uzakdan yakından alakası yoktur incline bile olsa 2 ayrı dips girmek gerekir benim onerim cable ve paralel dips ilk baslarda arkadasından yardım alırsın zamanla oturur hareket güçlenirsin

onemli edit : alt gogusunden sikayetci arkadaş için incline yazılmıs bende dalgınlıkla incline yazdım hayu nerde gorulmus duyulmus inclinenin altgogus icin yapıldıgı o decline olacaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbaday -- 4 Eylül 2015; 23:42:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter M.

Reis benim bir kaç sorum olacak.Ben 92 kilodan 73'e düştüm şimdi güzel bir vücut yapmak istiyorum.Spora 1 ay falan ara verdim kendimi çok güçsüz hissediyorum 1 hafta geçti yine de güçsüzüm.Güçlenmek için ne yapabilirim ? Birde yağ yakmak ve performans açısından L-Carnitin önerir misin göğüslerim baya yağlı çünkü.

Hicbir işe yaramıyor.Yeşil çay içiyorum ben hem ucuz.natural fat burner

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.81 boyum var 56 kiloydum biraz yemeği seçmemeye özen gösterdim 59 oldum bu kiloda olmama rağmen çöp gibiyim bileklerim filan inanılmaz ince benim acilen güçlenmem gerek bana nasıl bir program önerebilirsin
  • quote:

Reis benim bir kaç sorum olacak.Ben 92 kilodan 73'e düştüm şimdi güzel bir vücut yapmak istiyorum.Spora 1 ay falan ara verdim kendimi çok güçsüz hissediyorum 1 hafta geçti yine de güçsüzüm.Güçlenmek için ne yapabilirim ? Birde yağ yakmak ve performans açısından L-Carnitin önerir misin göğüslerim baya yağlı çünkü.

92 den 73 e nasıl düştünüz ?
  • quote:

quote:

92 den 73 e nasıl düştünüz ?

6-7 ayda yediğime içtiğime dikkat ederek düzenli kardiyo yaparak ve ağırlık çalışarak düştüm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam
    1.80 boy 65 kiloyum fakat bileklerim ve kollarım inanılmaz ince.20 yaşındayım 1 yıldır aralıklarla spor yapıyorum ama çok az gelişme oldu.2 yıl belirledim hiç aksatmadan gitmeye çalışacağım hocam banada yardımcı olur musun:)
  • http://t.co/WFCS6tPc31?ssr=true Bide şu programa bakarmısın çok güvendiğim bi abinin sitesi bu arada çok sağol başkalarına sorular soruyorum evet hayır diyo sana spruyorum 1 soruya 5 soruluk cevap veriypsun sağolasın kardeşim allah gönlünce versin hayatında

• quote:

Orijinalden alıntı: bbaday

ilk mesajı okudum dahada digerlerine gerek kalmadı alt göğüsü çizmek istemiş saçma sapan program vermişsin 4*20 nedir yarısmaya hazırlanan adam pumpmı yapıyor yani göğüs 4*20 yada 21 yapıncamı toplanır :D geniş ve dar tutuşdan bahsetmiyorum bile adama denesene paralel dips yap normal incline 4*10 yap diye adam hacim alamadan nasıl kesecek

bu arada okuyan arkadşlar için benchin her turlusunde dar tutuslar orta hat ve arka kol icin yapılır altgogusle uzakdan yakından alakası yoktur incline bile olsa 2 ayrı dips girmek gerekir benim onerim cable ve paralel dips ilk baslarda arkadasından yardım alırsın zamanla oturur hareket güçlenirsin

onemli edit : alt gogusunden sikayetci arkadaş için incline yazılmıs bende dalgınlıkla incline yazdım hayu nerde gorulmus duyulmus inclinenin altgogus icin yapıldıgı o decline olacaktı

Merhabalar kardeşim yorumun için teşekkür ederim . incline decline konusunda dalgınlığıma gelmiş olmalı yanlış yazmışım .

Her hareket ağırlık ve tekrar sayısı kişiden kişiye değişiklik gösterir .

Ben yazdıklarım bu işi kesinlikle çözecektir ibaresi koymuyorum . Sadece verdiğim şeylerin arkadaşlara yardımcı olacağını düşünüyorum .

Fazla tekrar daha fazla kas lifi kasılması sonucunda daha çok yıkım ve onarılırsa sonuç olarak daha çok kas kütlesi olarak geri dönecektir . Kaslar yağlar ile savaşır ve kazanır buda ilgili bölge için daha fazla adeleli görüntü demektir .

Dar tutuş press göğüs içinde omuz içinde toparlayıcıdır iç bölgeyi doldurduğu gibi hareket esnasında sağ ve sol göğüsün birlikte hareketi uzun vadede toparlamayı sağlayacaktır .

Cable crossover dediğimiz hareket gelişmekte olan bir göğüs için zararlıdır . Hareket esnasında simetri yakalanmaz ise gelişim aşamasında kalıcı bozukluklara yol açabilir .

• quote:

Orijinalden alıntı: Schayter

Hocam omuz genişletmek icin onerebileceginiz hareketler var mi ?

Merhaba kardeşim . Özellikle şu hareket omuzu genişletir olayı söz konusu değil elbette yaptığın her antreman bütün bölgelerin için genişlemenin ve büyümenin kapısını açar . Beraberinde genetik bir faktördür . Yapabileceğin en iyi şey omuz antremanları rutinine devam etmek beraberinde omuz günlerinde aldığın kalori miktarını arttırıp büyümeye destek olabilirsin .
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.