Şimdi Ara

Antreman Önerileri İsteyene Yardımcı Oluyorum ( 4 YILLIK TECRÜBE ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
9
Favori
7.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arifakinti

Göbek ve baldır eritme için ne önerirsiniz?

Klasik olacak ama diet ve kardio .

Bir spor salonu üyeliğiniz ve izlediğiniz bir beslenme var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kültürlü cingen

Götümü nasıl küçültürüm?
    Üniversite Sınavı'nda oturmaktan büyüyen götümle başım dertte
    Eskiden sürekli spor yapardım şimdi de yapıyorum ama olmuyor biraz yardımcı olun lütfen

Squat tan uzak durmanı söyleyebilirim ilk olarak .

Onun haricinde ip atlamanı tavsiye ederim günlük 15-20 dakika .
    Sabah aç karnına yürüyüş bir başka önerim .

Birde öğrenmek istediğim yaş boy kilo ne kadar süredir antreman ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

Arkadaşım resimlerimi izinsiz neden kullanıyorsun, insan resim kaynaklarını bildirir bari...

Allah iyiliğini versin :)

Daha iyisi sana olsun inşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pekbiumursanmaz

Merhaba ben pc başında oturararak sizin vücudu yapmak istiyorum 1 yıl içinde yapabilinecek mümkünse oyun oynamayı etkilemeyen program yazarsanız sevinirim.
    Teşekkürler

Hangi oyunu oynadığına bağlı :)

mmorpg felansa bota koyarsan yardımcı olabilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestzedDH

quote:

Orijinalden alıntı: Equdilaria

quote:

Orijinalden alıntı: bestzedDH

quote:

Evde değilde sana sabah kalkınca aç karna yürüyüş öneririm hızlı tempoda .
    Bu işini görecektir temiz beslenmeye çalış aşırı yağdan şekerden ve tuzdan kaçın .

Teşekkür ederim hocam 2 sorum daha var yürüyüşü kaç dakika veya kaç km olarak öneriyosunuz birde kola bağımlısıyım şok ta crown kola var onn light olanını içiyorum ortalama günde 1 litre içiyorum çaresi nedir ? bırakmak çok zor onun yerine limonlu sodayı denedim ama kesmiyor ayrıca çok pahalı

Günlük 10.000 adım yeterli olacaktır . Sabah kalktığında bu mesafeyi rahatlıkla yürüyebilirsin .

Biliyorum o kolayı bırakman için bir önerim yok söyleyeceğim tek şey içmemen gerekiyor . Aksi takdirde sen istediğin sen olamassın . Attığın her adımı ve yaptığın her antremanı içtiğin 1 litre kolayla çöpe atarsın . Birinden biri gitmeli kolamı sağlıklı yaşam-fit vücut hangisi ? :)

Hocam birde bu 10.000 adım atarak ne zamana kadar 8 kilo veririm :D biraz cahilmiş gibi davranıyorum aslında cahilce bir soru ama sormadan edemiycem :D

Estağfirullah sormadan öğrenilmez tabiki .

Ne kadar zamanda 8 kilo vereceğin senin ne kadar sürede 10.000 adım attığın gün içinde neler tükettiğin konularına kadar uzanıyor yani ipin ucu sende çek gelsin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter M.

Reis benim bir kaç sorum olacak.Ben 92 kilodan 73'e düştüm şimdi güzel bir vücut yapmak istiyorum.Spora 1 ay falan ara verdim kendimi çok güçsüz hissediyorum 1 hafta geçti yine de güçsüzüm.Güçlenmek için ne yapabilirim ? Birde yağ yakmak ve performans açısından L-Carnitin önerir misin göğüslerim baya yağlı çünkü.

Merhabalar kilo verme aşamasında eğer beslenme olarak protein ve karbonhidrat kalitesini düşürdüyseniz elbette güçte azalma olacaktır .

Önerim sabahları multi vitamin kullanımı .
    Bir takviye protein tozu olabilir .
    Birde çinko tavsiye ediyorum 25 mg sabahları kullanmak üzere
    L-Carnitine yardımcı olmayacaktır bu aşamada önce gücünüzü toplamanız gerek .

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertmertmertx

Abi gelişim 3 ayda bu kadar oldu ne taktikler verirsin
     Antreman Önerileri İsteyene Yardımcı Oluyorum ( 4 YILLIK TECRÜBE ) Antreman Önerileri İsteyene Yardımcı Oluyorum ( 4 YILLIK TECRÜBE ) Antreman Önerileri İsteyene Yardımcı Oluyorum ( 4 YILLIK TECRÜBE ) Bide şu programa bakarmısın youtubede baya havalı konuşuyo herif antreman programı bu gerçi kendisi pek kaslı değil. http://agirsaglam.com/programlar/antrenman/kas-gelistirme?showall=&start=7 Ayrıyetten bench press de bileğim ağrıyo tam tutamı7yorum dumbell la yapsam ne gibi farklar olur

Merhabalar kardeşim .
    Yaş boy ve kilo öğrenebilir miyim öncelikle ?
    Bu arkadaşları biliyorum araştırmacı düzgün bilgi aktaran insanlar . Mesele illaki dışardan kaslı gözükmek değil . Dışarıdan ziyade içeriyide doldurmak lazım bu arkadaşlarda onu başarmış . Ama adımları izlemek ve ilerleme kaydetmek adına benim sana önereceğim kişi Savaş Cebeci . Kendisinin verdiği programları ve beslenme düzenlerini tereddütsüz uygulayabilir ve sonuç alabilirsin .

Bileğin ne kadardır devam eden bir sıkıntı ?
    Herhangibir hareket yaptıktan sonra mı incittin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrUstndd

1.81 boyum var 56 kiloydum biraz yemeği seçmemeye özen gösterdim 59 oldum bu kiloda olmama rağmen çöp gibiyim bileklerim filan inanılmaz ince benim acilen güçlenmem gerek bana nasıl bir program önerebilirsin

Merhaba kardeşim . Kaç yaşındasın öğrenebilir miyim ?

İşin zaten en önemli kısmını çözmüşsün . Yemek daha çok yemek .

Antreman yapıyor musun ? Yapıyorsan nerede ev salon ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3RE3RA

Merhaba hocam
    1.80 boy 65 kiloyum fakat bileklerim ve kollarım inanılmaz ince.20 yaşındayım 1 yıldır aralıklarla spor yapıyorum ama çok az gelişme oldu.2 yıl belirledim hiç aksatmadan gitmeye çalışacağım hocam banada yardımcı olur musun:)

Merhabalar kardeşim . 1 yıl güzel süre fakat aralıklar için aynını söyleyemem elbette . Ne kadar aralıklar onu öğrenebilir miyim ? Gelişimi baltalayan belkide o aralıklar olmuştur .
    Ve Basitçe beslenme düzenini merak ediyorum sabah öğle akşam az besin girmesi demek daha az gelişim yada hiç gelişim demek .

Tahminim sıkıntın düzensiz beslenme ve düzensiz antreman cevabını bekliyorum tekrardan ona göre birşeyler söyliyeyim sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertmertmertx

http://t.co/WFCS6tPc31?ssr=true Bide şu programa bakarmısın çok güvendiğim bi abinin sitesi bu arada çok sağol başkalarına sorular soruyorum evet hayır diyo sana spruyorum 1 soruya 5 soruluk cevap veriypsun sağolasın kardeşim allah gönlünce versin hayatında

Program gayet düzgün gözüküyor . Bu antremanı karşılayacak beslenmeye sahibim diyorsan uygulanabilir .

Allah razı olsun . Allah seninde Gönlüne göre versin inşallah :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kültürlü cingen

Götümü nasıl küçültürüm?
    Üniversite Sınavı'nda oturmaktan büyüyen götümle başım dertte
    Eskiden sürekli spor yapardım şimdi de yapıyorum ama olmuyor biraz yardımcı olun lütfen

Squat tan uzak durmanı söyleyebilirim ilk olarak .

Onun haricinde ip atlamanı tavsiye ederim günlük 15-20 dakika .
    Sabah aç karnına yürüyüş bir başka önerim .

Birde öğrenmek istediğim yaş boy kilo ne kadar süredir antreman ?

Yaş 18, boy 1.84, kilo 76-78

Küçüklüğümden beri futbol kulüplerinde oynadım. Son Bi sene hariç üç yıl bisiklet sporuyla uğraştım

Son bi sene hariç demem de bu sınav olayı yüzünden

• Equdilaria E kullanıcısına yanıt
    Kardeşim teşekkürler bende savaş cebeciyi biliyorum ama 8 setler ağır geliyo bileğim düzeldi yanlış tutuyyomulum birazcık yaş 18 boy 180 kilo 72 Çaylaklıktan çıkmak işin kilom ne olmalı. Ve sence bench press i smith de mi yapayım dumbellamı. Edit: kilo alıp kaslanmak iri gözükmek istiyorum savaş cebecinin definasyonmı bulking mi programını uygulayayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nehoo -- 7 Eylül 2015; 16:26:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bi ara 1 hafta gidip bıraktım şuan yapmıyorum 17 yaşındayım
  • Savaş cebecinin böyle önerileri var ilk programda off lamadan 3 gün aralıksız çalışıp off yap sonra 3 gün tekrar çalış diyo dinlenmek gerekli değilmi yada onu çok deli yiyip supplement kullananlar içinmi dedi
     Antreman Önerileri İsteyene Yardımcı Oluyorum ( 4 YILLIK TECRÜBE ) Kreatin yüklemesi hakkında ne düşünüyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nehoo -- 9 Eylül 2015; 20:51:13 >
  • Hocam merhaba
    1,85 boyunda 58 kiloyum spor salonuna gitmek icin durumumuz musait degil. Evde vucut gelistirme yaparak kilo almayi hedefliyorum. 3 kg dumbellarim var (agirligi degistirebilecek dumbell almak icin para biriktiriyorum) ve barfiks barim var evde kilo almami sagliyacak antreman ve beslenme programi istiyorum senden. Yardimci olursan sevinirim.
    Edit: Hocam yazmayi unutmusum hafif kamburlukta var. Eger posturu duzeltmek icin de programin varsa cok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don'tTouchMe -- 7 Eylül 2015; 16:25:54 >
  • Hocam şu bölgesel, üç günlük antrenmanlardan yazabilir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    2014 sonlarına doğru başladım ama Nisan başı gibi ise yurtdışına gittiğim için ara vermek zorunda kaldım.
    Beslenmem ise düşündüğün gibi rezalet hocam.Geçen hafta ağzıma braket ve aparey takıldı.O yüzden zorlanarak yiyorum bu da yememi azaltıyor hocam.
  • 102 kiloyu boyum 1.92 boyuma göre kilomu göstermiyorum ancak bu vücuda sağlam hacim kazanmak istiyorum.1 Yıllık spor salonuna yazılmayı düşünüyorum bana nasıl bir program önerirsin ? göbekte var ona göre
  • Hocam iyi günler karın ve göğüs bölgesindeki fazladan yağlardan kurtulmak için hiit kardiyo ile l-carnitine kullanımı olumlu sonuçlar verir mi ? Tabii bu arada ağırlık çalışmalarıma da devam edeceğim.Haftada kaç kez yapılmalı ayrıca hiit kardiyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • savaş cebeci kardiyoları pek önermiyor diye biliyorum, sen herkese kardiyo yazmışın

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.