Şimdi Ara

Antremanda Mide Bulantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu son 2-3 gündür antremanlarımda hareketi yaparken midem bulanmaya başladı hatta kusma noktasına geldim.Sabah 9 gibi yumurta,fıstık ezmeli çavdar ekmeği ve çayımı içer 10.15-10.30 gibi salonuma giderim.Fakat daha ilk hareketimde dumbell chest press yaparken bunu yaşadım ve hareketlerimi tamamlayamadan göğüs çalışmayı bıraktım.Yağlı yiyecekler yemem, şeker kullanmam, uyku düzenim yerinde.Mevsimsel olduğunu düşünüyorum sizinde başınıza geliyor mu?

• Benim başıma geliyordu bi arkadaşım nefes alıp vermesini yanlış yapıyorsun demişti dogru çıktı birde su içerken yudum yudım iç full kafaya dikme

Kaldırırken iterken nefes ver

İndirirken zorlamazken nefes al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VolcanoPower kullanıcısına yanıt
    Nefes kontrolünde sıkıntı olduğunu sanmıyorum 7 aydır hiçbir sıkıntı olmadan yaptığım hareketleri şuanda mide bulantısıyla yapıyorum.Nefes alış verişine de özellikle dikkat ederim kalp açısından ciddi sorunlara yol açtığını bildiğim için.Cevabınız için teşekkürler.

• Yemekle spor arasına biraz daha vakit koy, bende yulafımı yer 1 saat sonra spora giderdim, antrenmanda hep kusacak gibi olurdum.

• öğününden en az 2 saat sonra spor yapman sana fayda sağlayacaktır.
  • Doktora gözüktüm kan testi vs. yapıldı lakin bir şey çıkmadı fakat bulantım hala devam ediyor.Spora gitmesem bile evde bench press çalışır gibi yaptığımda hemen bir bulantı geliyor.Sanırım özel bir hastaneye muayene olmaya gideceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Testiste ve Kasıkta ağrı
    15 yıl önce açıldı
    Halısaha Kas Ağrısı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.