Şimdi Ara

Antrenman Sonunda Tricepse Halim Kalmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bacak-Sırt-Göğüs-Omuz-Biceps-Triceps-Karın

Sıralamam bu şekilde. Fakat normalde çok rahat yaptığım ağırlığı antrenman sonunda yapamıyorum. Tricepsi başka yere alsam bu sefer omuz göğüs çalışmakta zorlanacağım.

Ne yapmam gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her bölge için kaç set ve hareket girdiğini yazabilir misin? Tüm gücünü antreman başında harcıyor veya yeteri kadar beslenmiyor olabilirsin. Veya spor günleri yorgun olabilirsin. Biceps ile tricepsin yerini değiştirebilirsin ilk olarak

• Bu antremanı arka arkaya günler yapıyorsan heleki ağır ve yoğun yapıyorsan antrenman bitmez zaten. Sürdürülebilir ve gelişime uygun antrenman metodu uygulayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redible

Her bölge için kaç set ve hareket girdiğini yazabilir misin? Tüm gücünü antreman başında harcıyor veya yeteri kadar beslenmiyor olabilirsin. Veya spor günleri yorgun olabilirsin. Biceps ile tricepsin yerini değiştirebilirsin ilk olarak
    Hepsi 3’er setten 3 bacak - 3-4 sırt, bel - 3 göğüs - 3-4 omuz - 1-2 biceps - 1 triceps - 10dk karın

Beslenmemin iyi olduğunu düşünüyorum. Normalde 2 öğün yapan %10-11 civarı yağ oranı olan biriyim fakat spora başlar başlamaz 4-5 öğüne çıkartabiliyorum.

Yorgunluk konusunda ise kendimi sürekli yorgun hissediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Cém

Bu antremanı arka arkaya günler yapıyorsan heleki ağır ve yoğun yapıyorsan antrenman bitmez zaten. Sürdürülebilir ve gelişime uygun antrenman metodu uygulayın.
    Haftada 2-3 kere gidiyorum. 3 ün üstüne hiç çıkmıyorum. Bazen 1 gittiğim de oluyor. O sebeple uygun görmüştüm. Yanlış mı?

• Sırt çalışmasını omuzdan sonraya, bicepsi de tricepsten sonraya atmanı öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her güne full body çalışmaktansa yine çok bölgeli ama bölerek çalışabilirsin. Kendim küçük bir örnek vereyim. Göğüs/biceps/karın-sırt/triceps-omuz/bacak (perşembe dinlenme veya enerjime göre kardiyo ve karın) göğüs/biceps/triceps-omuz/sırt/bacak (pazar günü dinlenme. Kendime uyarladığım bir program bu. Daha öncesinde 5 gün full bosy yapıyordum ama yağ yakma ihtiyacım yüksekti ve kas gelişimi için pek el verişli olmadı benim için. %10 yağ oranına göre bölgesel denemeyi düşünebilirsin belki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer presslerin hakkını verirsen ağır ağır, zaten izole girmene gerek kalmaz ki itişler de full triceps aktif hep. ama biceps öyle değil çekişler yetmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.