Şimdi Ara

Aöf geleceğin üniversite metodudur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Örgün eğitim okuyan kardeşlerimizi biraz rahatsız edecek ama artık Avrupa'da, birleşik krallık ülkelerinde ve Kuzey Amerika'da "online university" furyası epey revaçta. İngiltere, İspanya, İtalya gibi ülkelerin senelik 15.000-20.000 euro harç alan meşhur üniversitelerinde bile online bölüm sayısı örgün bölümleri geçmek üzere. Dijitalleşme ile yenilenen bu dünyada insanların en çok ihtiyacı olan kavram artık zaman va minimal bir hayattır. Beni adem artık zaman kaybetmeyi ve yüklü bir masrafın altına girmeyi istemiyor. Bu sebeple örgün eğitim azami 10 sene sonra gelişmiş ülkelerde tarihin tozlu raflarına kalkacak. Türkiye'de de bu zemin AÖF ile beraber inşaa ediliyor. Gelecek hakkında bilimsel tahminler yapan ehil insanların üniversiteler hakkında ki yorumlarını incelemeniz yeterli. itiraf etmem gerekirse şahsım olarak dijitalist bir dünya sisteminden hoşlanmıyorum fakat Dünyanın gidişatı bunu gerektiriyor. Bence şu an açık öğretim fakülteleri örgünden çok daha mantıklı. Örgün eğitim sadece masraf ve sefillik demek. Yok sosyal hayatmış falan hikaye. Sosyal hayat sadece üniversitelerde yok. bu hurefeye itimat etmeyin. Örgün okuyan arkadaşlar sizi anlıyorum boşu boşuna masrafa girmek biraz rahatsız edici ama bu gerçeği inkar edeceksiniz bir teknoloji forumu olan donanım haber den defolup gitmenizi tavsiye ederim. Memurlar net te falan takılın.
    Aöf geleceğin üniversite metodudur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Aöf ilahiyat varsa size çok yakışacak hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.