Şimdi Ara

AÖF Hakkında iki sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 20 yaşındayım karabük üniversitesinde bilgisayar teknolojisi bölümü 2. sınıf öğrencisiyim bu dönem okul bitiyor aöf e kayıt yaptıracağım iki sorum olacaktı.

1- Birinci sınıfta staj , turk dili , ıngılızce , inkilap bunları başarıyla tamamladım aöf te bunlardan muaf olacak mıyım ?

2- Bilgisayar üstüne bir işte devam edeceğim aöf ü askerlik ve maaş için okuyacağım matematik ve tarih sevmiyorum hangi bölümü tercih etsem rahat okuyabilirim ?

Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: frkngg

Merhabalar 20 yaşındayım karabük üniversitesinde bilgisayar teknolojisi bölümü 2. sınıf öğrencisiyim bu dönem okul bitiyor aöf e kayıt yaptıracağım iki sorum olacaktı.

1- Birinci sınıfta staj , turk dili , ıngılızce , inkilap bunları başarıyla tamamladım aöf te bunlardan muaf olacak mıyım ?

2- Bilgisayar üstüne bir işte devam edeceğim aöf ü askerlik ve maaş için okuyacağım matematik ve tarih sevmiyorum hangi bölümü tercih etsem rahat okuyabilirim ?

Teşekkürler...

1- stajı bilmiyorum ama diğer zorunlu yök derslerini saydırabiliyorsun. Bende pazartesi saydırmak için aöf bürolarına yola koyulcam :D
  • ManikD kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim birazdan aöf bürosuna gidiyorum bilgi almak üzere :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkngg

Merhabalar 20 yaşındayım karabük üniversitesinde bilgisayar teknolojisi bölümü 2. sınıf öğrencisiyim bu dönem okul bitiyor aöf e kayıt yaptıracağım iki sorum olacaktı.

Teşekkürler...

hocam bahsettiğiniz derslerden muaf oluyorsunuz.
  • AÖF'te bilgisayar üzerine devam edebileceğin bir bölüm yok.Bi ara AUZEFF BÖTE açacaktı ama yalan oldu sanırım zaten çok sorunlu sistemleri varmış.
  • arkadaş zaten aöf yi maaş ve askerlik için okuyacağım demiş.

kardeşim mat, tarih ve türk dili derslerinden otomatik olarak muaf oluyorsun zaten. İşletme, Uluslararası İlişkiler, Konak işletmeciliği gibi bölümleri tercih edebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.