Şimdi Ara

aöf okumak icin calısmamak evde oturmak lazımmıs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hersene kalıyorum yarın sınav var calısmadım belki girmem
    son bir aydır ders calıscaktım.haftanın uc gunu arkadasın dukkanda takıldım aksamları 22.00 de eve geliyorum
    son uc hafta son iki hafta derkene son bir hafta arkadasın dukkana gitmedim hep evdeydim ama yinedd zon 7 gun icinde.evdekilere yardımcı olma.ev isleri derken birde gun icinde sıcaklardan uyumak.zaman bitti

sonuc olarak calısan bazı kisiler rahat is.ve aksam 16.00 da paydosla okuyabilir
    ama normalde evde oturmak derse konsantre olmak lazımmıs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hiç alakası yok hocam ben ağır bir işte çalışıyorum hem bedenen hem zihinen yoruluyorum fakat atölyemde bulduğum boş zamanlarımda aöf e-ögrenemden test çözüyorum ilk zamanlar düşük puanlarım vardı şimdi ise 80-90 altına inmiyor soruları ezberledim iyice çıkmış soruları çözüyorum falan derken baktım bu iş oluyor son haftada biraz sıkıp kendini kitap arkası testleri çözer isen bu işi yaparsın ben 1. sınıfta bu taktikle 1 dersten kaldım digerleride BB üstü notlarım hep
  • Bencede alakası yok..Burdakilerin çoğu sınava 1 gün kala veya sınav günü çalışır hepside iyi not alır..Şahsen bende anlamadım nasıl yapıyorlar
  • Hocam istendikten sonra elbette okunabilir.

Selçuk Üniversitesinde örgün okuyorum aynı yıl açıktan hem Atatürk Üni. Bilgisayar Programcılığını açıköğretimden hemde Anadolu Üni.'den İktisat başladım.

3'ünü birden idare etmeye çalışıyorken aynı zaman da da çalışmaktaydım.

Şuan için Atatürk Üni. bitti. İktisat 4. sınıf. Selçuk 3. sınıfım.

İşime de devam ediyorum sabah 8 akşam 18:30

Seneye de İstanbul Üni'den bölüm düşünmekteyim.

İstendikten sonra yapılabiliyor.
  • YavuzTR kullanıcısına yanıt
    Gerçekten mi helal olsun gerçekten tebrik ederim
    Peki örgünde ne okuyorsunuz?
    Aöf de okuduklariniz bilginizi geliştirmek dışında iş sahibi olmanızda yararı olacak mı? Bende düşünüyorum da

• Seyyar satıcılık yapıyorum, kitap yüzü açmadan bitirdim.

• fosforsuzkalem kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, örgünden turizm işletmeciliği lisans programında okumaktayım yukarıda da dediğim gibi 3. sınıfa geçtim.

Hocam olacağına inanıyorum, kesinlikle okumanızı tavsiye ederim bir kaybınız olmayacak + olarak yüksek lisans yapabilmek için aöf bitirmiş olmanız da yeterli olacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatayda universite okumak nasıl
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir kere bile kitap açmadan mezunum aöf bedava diploma dağıtıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.