Şimdi Ara

AÖF TEKRARI HAKKINDA FOTOLU YARDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AÖF TEKRARI HAKKINDA FOTOLU YARDIM.AÖF TEKRARI HAKKINDA FOTOLU YARDIM.AÖF TEKRARI HAKKINDA FOTOLU YARDIM.

4.Sınıfa geçtimmi geçmedim mi ? veya 4. Sınıfa geçtiysem 3.sınıftan alttan dersmi alıcam bu konuda hiç bir şey anlamadım yardımlarınıza ihtiyacım var.

• Bir dönemde (güz/bahar) 4. sınıfa geçebilmek için öncelikle 2. sınıftaki bütün dersleri geçmiş olmak gerekiyor. Eğer bu koşulu sağlıyorsanız 4. sınıfı 3. sınıftan kalan derslerle birlikte okuyabilirsiniz. Yoksa 2. sınıf derslerini geçene kadar 4. sınıf derslerini alamaz durumda olacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Bir dönemde (güz/bahar) 4. sınıfa geçebilmek için öncelikle 2. sınıftaki bütün dersleri geçmiş olmak gerekiyor. Eğer bu koşulu sağlıyorsanız 4. sınıfı 3. sınıftan kalan derslerle birlikte okuyabilirsiniz. Yoksa 2. sınıf derslerini geçene kadar 4. sınıf derslerini alamaz durumda olacaksınız.

2.sınıftan kalan ders yok dikey geçişle geçtim zaten ders durumum bu sadece 4.sınıfa geçip geçemediğimi merak ediyorum çünkü fotoğrafta da gördüğünüz üzere tekrar yazıyor
  • 4. Sinif olcan ama alttan derslerini alcan.sinif gecme diye birsry yok cunku.dersleri geciyorsun hepsini gecmeden mezun olamiyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

4. Sinif olcan ama alttan derslerini alcan.sinif gecme diye birsry yok cunku.dersleri geciyorsun hepsini gecmeden mezun olamiyorsun.

aslında öğrenmek istediğim 4 ten devam mı ediyorum şuan 4 müyüm yani 3 de kaldığım dersleri alttan almak şartıyla
  • Binevi oyle oluyor.sinifta kalma diye birsey olmadigindan 4 oluyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

Binevi oyle oluyor.sinifta kalma diye birsey olmadigindan 4 oluyorsun.

anladım teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÜNİVERSİTE KAYIT HAKKINDA
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.