|
Apple inadından vazgeçiyor: Mac'lerde 16GB RAM standart olacak
-
-
mecburen alanlar var ve parası olduğu içn alanlar var kampanya ile alanda var hava olsun ( eko sistem v.b ) diye alan da var. k.k ' ya 13 yıl oy vermek gibi. Amaç ve sonuç mantıksız nereden bakarsanız bakın verilen paraya göre. Apple kullanıcı zihniyeti F/P den uzak ve hep kaybedilen taraf
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Umalım ki bu adım atılsın, depolama alanı en az 512 GB olsa keşke ama bu adımı atacaklarına dair ümidim yok, yükseltme süreci para kazandırıyor .V. arkadaşımızın dediği gibi. 2020'lerin ortasına geliyoruz, her cihazda 16 GB RAM standart olmalı, iş görecek SSD boyutu da önemli.
Büyük konuşmak istemem ama sonraki laptop'ım Snapdragon olacak. Asus Vivobook 50 bin lira. 32 GB memory, 1 TB SSD ile geliyor. Üstelik OLED ekran.
-
grafik tasarımcı olarak söylüyorum inadına hala bazı kafalar mac mac mac mac diye bağırsa bile çoğu girdigim firmalarda mac ile karsılaşıyorum. zamanında iyidi gerek yok artık. 32 GB Ryzen 5600 / 7500F 3060 / 4060 / yada RX 7000 Serisi çakarım mis gibi işlerimi hallederim. şu rezilliğe bak ya
-
Windows'u ne zaman fansız çalıştıracak bir babayiğit çıkar o zaman belki Windows'a geri dönerim.
-
Afferimmm.
Kenji BilgeyoutubeYılmaz Erdoğan afedin dedi 🤣😂🤣 #keşfet #yılmazerdoğan #fyphttps://www.youtube.com/shorts/alXdZ-3upfA?si=Uhvnd9uf9u0UBGq2
Fansız çalışabilecek verimlilik yoksa çöp varsa süper
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne gerek vardı, zahmet olmuş. Hatta 4’e düşseydi.
-
E hani 8 yetiyordu yalanmıydı :)
-
Laptopta fan en büyük problem. Zar zar zar kamyon motoru gibi. Bide sözüm ona mobil. Fişten çekion 5 dakka sonra tak die uyarı verio yersen.
Ben windows laptopta fişsiz taryıcıda gezemiom. Tıklayıp 5 sanie bekliom işlem yapsın die.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 26 Ağustos 2024; 23:24:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fan macbook air'a da şart aslında, evet internet kullanımı hafif işleri kotarıyor ama yük altında kasanın kütlesini ısıtana kadar öyle devam ediyor, bu süreç uzun sürerse artık hız kesiyor. Ve eğer o noktada işleriniz yavaşlıyorsa o kadar marka algısına rağmen insan böyle bir şey olsun istemez. Apple hep bir estetik için işlevselliği sınırlandırıyor; laptop'ı internete girmek için aldıysak bugün çok az güç çeken, sadece e-core barındıran intel işlemcili 10.000 liraya makineler var, neden buna 50.000 lira vereyim. Zar zor fan sesi kısımına gelirsek 200-300 dolara satılan katur kutur plastik kasalarla bu cihazları karşılaştırıp kötü demek hiç adil değil, sessiz fanlı güzel bir cihazla örneğin huawei, asus premium laptoplarıyla karşılaştırılması gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .V. -- 27 Ağustos 2024; 8:34:32 > -
Normal kullanımda Windows'lu bilgisayardan fan sesi gelmemesi gerek, geliyorsa başka bir sıkıntı mevcuttur. Yanlış anlamayın; Windows veya Microsoft'a bayıldığımdan söylemiyorum. Onları savunacak değilim. Ama kendi deneyimim - ve eminim birçok başka kişinin deneyimi - böyledir. Normalde fan sesi gelmiyor. Kullandığım ama Windows 11 değil; 10. Windows 11'i beğenmediğim için Windows 10'a geri döndüm.
Apple inadından vazgeçmiyorsa, müşterileri akıllı olup satın alma inatlarından vazgeçsinler, basit çözüm.
-
Photoshop 2024 de bu pc kasıyor 10 tane raw fotoğrafı açamıyorum export ederken bile 2300mhz yazma hızı olan m2 ssd bile yavaş kalıyor. Aynı ssd MacBook da daha iyi performans veriyor. Aynı Photoshop bana mısın demiyor. Mac bir başka her şey stabil kararlı bu nedenle tercih ediliyor. Windows çöp bu kadar basit oyun oynamak için tercih edilebilir ama iş için tercih edilecek olan mac
Ryzen 7 5700x
Asus dual 6700xt
32gb 3600mhz ram
512gb m2ssd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 19 Eylül 2024; 22:25:20 >
valla hocam senin donanımın %90 a yakın bende kullanıyorum çokta memnunum stabilite sorunu yaşamıyorum
-
Abartmıssın o kadar da degil.. Photoshop hatta 3d render de PC kullanan tonla insan var.. Bu argüman 20 yıldır yazılıp ciziliyor optimizasyon ve donanıma spesifik yazılım önemli olsa da, performansta donanım gücü hala optimizasyondan öndedir.. cok kötü bir optimizasyon haric..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 20 Eylül 2024; 15:33:57 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Büyük konuşmak istemem ama sonraki laptop'ım Snapdragon olacak. Asus Vivobook 50 bin lira. 32 GB memory, 1 TB SSD ile geliyor. Üstelik OLED ekran. |
Benzer içerikler
- instagram gizli hesap görme
- instagram profil fotoğrafı büyütme kapatma
- whatsapp arama kapatma
- instagram hesabı nasıl çalınır
- kalplerin anlamı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X