Bildirim
APPLE ÖĞRENCİ KAMPANYASI(Macbook İpad)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben bir kampanya göremedim şahsen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ipad air eski fiyatına ipad -
Macbook Air'ın fiyatı çok iyi kim ne derse desin. 7000 Liraya bu cihaza malzeme kalitesi, batarya, ekran kalitesi, hafiflik gibi alanlarda rakip olacak laptop yok. -
Kampanyadan sadece @stu.adu.edu.tr uzantılı mail sahibi adü öğrencileri mi yararlanıyor yoksa @xx.edu.tr uzantılı diğer üniversitelerde okuyan öğrenciler de yararlanabiliyor mu?
Tam sıcak fırsat değil gibi ama tıp fakültesinde okuyanlar notability, goodnotes ile görsel notlar tutmak için apabilir.
Visual learning için güzel alettir vesselam, kullanmasını bilene.
O kampanyadakiler 2019 cihazları. Macbook Pro 2020 de klavye yenilemesi falan yaptı. 2019 ların klavye sıkıntılı haberiniz olsun. -
Kulaklık veriyolardı kalktımı o hediye
Mail sıkıntıysa yardımcı olurum hocam
pt'nin sitesinde hesap açınca edevlet öğrenci belgesiyle öğrenciliği tanımlama var onu yaptıktan sonra istediğin gibi indirimli ürünü sipariş edebiliyorsun -
bu PT'nin sitesinde ürünler şu an apple'a göre daha ucuz, fazla para verip kulaklık almak isterseniz apple eğitim mağazasından almanız lazım -
bu tabletlerde kalem kullanılabiliyor mu? -
Kullanılıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
öyleydi görmüştüm alırsam air alırım demiştim ddr4x ram koymuşlar aire ama soğutmada ucuza kaçmışlar rahatsız etmiyosa iyi cihaz.quote:
Orijinalden alıntı: nightsniffer
Macbook Air'ın fiyatı çok iyi kim ne derse desin. 7000 Liraya bu cihaza malzeme kalitesi, batarya, ekran kalitesi, hafiflik gibi alanlarda rakip olacak laptop yok. -
prolar bitmiş bile -
Prolar biteli çok oluyor ama onlar 2019 modeldi, yani sorunlu butterfly klavyeli son model.
İpad 7 de airpods hediyesi varmı fiyat nedir arkadaşlar link atabilirmisiniz
Hayır Air ve Pro modellerinde geçerli kampanya bitiş tarihi 29 Ekim ancak stoklar bitince daha erkende bitebilir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Alıp satsak cihazlarda bir sıkıntı oluşur mu?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Macbook Air'ın fiyatı çok iyi kim ne derse desin. 7000 Liraya bu cihaza malzeme kalitesi, batarya, ekran kalitesi, hafiflik gibi alanlarda rakip olacak laptop yok.
|
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom yıldızlı günler 40 gb
- turknet burger king
- turkcell 60 gb 390 tl
- blaupunkt ls160 yorumlar
- selam, ben tobi. bağlantınız ile ilgili kontrolleri benimle birlikte gerçekleştirmek ve 5 gb hediye internet kazanmak için tıklayın: https://vfselfservis.page.link/tobi-sms-network-promo b003
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X